Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip rašyti atsakymą, žinutę?

QUOTE(Leksa @ 2010 03 13, 16:22)
Gal galit man paaiskint, ka reiskia uzrasas:
Klaida naudojant BBCode. Atidarytų žymių skaičius nesutampa su uždarytų žymių skaičiumi.

kokia klaida? kokiu dar zymu  blink.gif  kodel negaliu parasyt atsakymo?

Cituodama žinutę jei nutrinsit kur nors skaičiuką, raidę ar skliaustuką taip ir rašys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Niktė @ 2010 03 13, 17:49)
Cituodama žinutę jei nutrinsit kur nors skaičiuką, raidę ar skliaustuką taip ir rašys  4u.gif

nieko sau blink.gif
aciu.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2010 03 13, 18:12)
nieko sau  blink.gif

Na čia ne pačioj žinutėj, o ten tuose [/ quote] ar kitur, kur yra laužtiniuose sklaiusteliuose.
Atsakyti
Pagelbėkit verysad.gif , kad ir kiek vargstu su paveikslėliu
tik tokia žinutė mane "linksmina"

Jums neleidžiama naudoti tokio paveikslėlio plėtinio. Teisingas formatas yra: http://www.supermama.lt.org/logo.gif, ir neteisingas formatas yra: http://www.supermama...logo.pirmas.gif,

kur čia mano klaidos g.gif įdomu yra, o čia tas paveikslis , tiksliau jo URL nuoroda:
http://au.shopping.c...eauty_net_merch
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2010 03 31, 12:20)
Pagelbėkit

Atsakiau temoje Paveiksliuko įkėlimas į žinutę IMG pagalba.
Atsakyti
sveiki,
kaip istrinti skelbima is skelbimu lentos? aciu.
Atsakyti
QUOTE(Merisa @ 2010 04 04, 12:15)
sveiki,
kaip istrinti skelbima is skelbimu lentos? aciu.

iš bendros temos ar savo asmeniškai užvestą temą?
jei iš bendros temos, tai gali padart tik moderatorius.
jei norit ištrinti savo asmeninę temą: "Pardavę/nusipirkę/padovanoję daiktą, IŠTRINKITE savo skelbimą (mygtuką rasite temos kairiajame kampe)" (iš taisyklių)
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 04 04, 12:19)
iš bendros temos ar savo asmeniškai užvestą temą?
jei iš bendros temos, tai gali padart tik moderatorius.
jei norit ištrinti savo asmeninę temą: "Pardavę/nusipirkę/padovanoję daiktą, IŠTRINKITE savo skelbimą (mygtuką rasite temos kairiajame kampe)" (iš taisyklių)

savo uzvesta tema zinau kaip istrintio, norejau is bendrosios temos... gaila, kad nera tokios funkcijos. verysad.gif aciu uz atsakyma! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Merisa @ 2010 04 04, 14:36)
savo uzvesta tema zinau kaip istrintio, norejau is bendrosios temos... gaila, kad nera tokios funkcijos.  verysad.gif aciu uz atsakyma! mirksiukas.gif

Laba diena, norėjau paklausti, kaip man savo skelbimuką įkelti 4u.gif Labai dėkui
Atsakyti
QUOTE(ausciukas @ 2010 04 14, 22:10)
kaip man savo skelbimuką įkelti

Jeigu norite savo skelbimą parašyt bendroje temoje, tai įdėmiai perskaitykit šios temos pirmąsias žinutes - jose viskas paaiškinta wink.gif

O jei norite sukurti naują temą savo skelbimui, tai skaitykit temą - Kaip naudotis skelbimų lenta?
Atsakyti
[ Sveiki [ 4u.gif ] esu naujokė,atrodo viska perskaičiau,bet vis tiek nesuprantu,kodėl vietoj šypsenėliu,gaunasi tik užrašas [ ax.gif ] ]
Papildyta:
Oi,atsiprašau blush2.gif pasirodo čia tik man nesimatė ax.gif
Atsakyti
Sveiki,
ką tik sukūriau naują temą nėštukių pašnekesiuose (2010 m. rugsėjinukai, 17 tema), bet visas tekstas ir mūsų nėštukių sąrašiukas yra kampe. Kaip išcentruoti visą tekstą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soffyyy: 18 balandžio 2010 - 13:21