Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip rašyti atsakymą, žinutę?

Rašant žinutę, viršuje yra laukelis, jį paspaudžiate:
user posted image

išmeta lentelę, į kurią įkeliate nuorodą, kurią norite užvadinti:
user posted image

išmeta dar vieną lentelę, kurioje rašote taip, kaip norite, kad liktų parašyta:
user posted image
Atsakyti
aciu labai labai,bet kaip ta nuoroda pav NORDSTROM puslapio atitempt iki to rasymo g.gif vat noriu sakykim ta striukyte ir kad puslapis atsivertu,at ka spaust nordstrome g.gif dar kartukas labai aciukas 4u.gif ir bus viskas aisku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fatima74 @ 2010 01 25, 21:34)
aciu labai labai,bet kaip ta nuoroda pav NORDSTROM puslapio atitempt iki to rasymo g.gif vat noriu sakykim ta striukyte ir kad puslapis atsivertu,at ka spaust nordstrome g.gif dar kartukas labai aciukas 4u.gif ir bus viskas aisku 4u.gif

nusikopijuokite šitą laukelį ir įklijuokite į pirmą lentelę, kuri atsiranda (žr. aukščiau):

user posted image
Atsakyti
doh.gif aciuuuu dar karta,jus nuostabios wub.gif
Atsakyti
Ar narys nebegali keisti savo parašytų žinučių? Kiek laiko praėjus to jau nebegalima padaryti? unsure.gif Po mano senesne žinute nebėra to pasirinkimo. Negi dabar asmeninių įdėtų nuotraukų jau nebegalėsiu ištrint unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ui!: 25 vasario 2010 - 18:00
Žinutes galima redaguoti:

Naujokams ir nariams (tie kurie turi iki 100 žinučių) - 10 min. nuo paskelbimo.
Dalyviams - 30 min. nuo paskelbimo
Senbuviams - 40 min. nuo paskelbimo.

Trinti gali tik moderatorius, išskyrus Skelbimų lentoj.

Jei nuotraukas ištrinsite arba perkelsite savo foto albume, jų forume matytis nebeturėtų smile.gif būna išimčių, kad tai nepadeda, tada tai padaryti gali tik moderatorius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ui! @ 2010 02 25, 17:59)
Negi dabar asmeninių įdėtų nuotraukų jau nebegalėsiu ištrint

QUOTE(Vitulka @ 2010 02 25, 20:44)
tada tai padaryti gali tik moderatorius

Ir tas moderatorius, ko gero, bus Vitulka (Kaip supratau, trint norės iš Stiliaus ir aprangos... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 02 25, 21:44)
Žinutes galima redaguoti:

Naujokams ir nariams (tie kurie turi iki 100 žinučių) - 10 min. nuo paskelbimo.
Dalyviams - 30 min. nuo paskelbimo
Senbuviams - 40 min. nuo paskelbimo.
Trinti gali tik moderatorius, išskyrus Skelbimų lentoj.
Jei nuotraukas ištrinsite arba perkelsite savo foto albume, jų forume matytis nebeturėtų  smile.gif būna išimčių, kad tai nepadeda, tada tai padaryti gali tik moderatorius  smile.gif

doh.gif Viskas aišku.

QUOTE(Borzika @ 2010 02 25, 23:45)
Ir tas moderatorius, ko gero, bus Vitulka (Kaip supratau, trint norės iš Stiliaus ir aprangos... bigsmile.gif

Tai jau taip blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės,

nežinau ar tikslingai į temą pataikiau, bet gal kas padės, kodėl viršuje, įrančių juostoje prie žinučių man rašo "Naujų žinučių: -1"? Kaip suprast "minus 1"? Neperskaitytų nėra unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2010 03 11, 17:07)
Sveikutės,

nežinau ar tikslingai į temą pataikiau, bet gal kas padės, kodėl viršuje, įrančių juostoje prie žinučių man rašo "Naujų žinučių: -1"? Kaip suprast "minus 1"? Neperskaitytų nėra  unsure.gif

yra tema apie tai smile.gif
Atsakyti
Gal galit man paaiskint, ka reiskia uzrasas:
Klaida naudojant BBCode. Atidarytų žymių skaičius nesutampa su uždarytų žymių skaičiumi.

kokia klaida? kokiu dar zymu blink.gif kodel negaliu parasyt atsakymo?
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2010 03 13, 16:22)
Gal galit man paaiskint, ka reiskia uzrasas:
Klaida naudojant BBCode. Atidarytų žymių skaičius nesutampa su uždarytų žymių skaičiumi.

kokia klaida? kokiu dar zymu  blink.gif  kodel negaliu parasyt atsakymo?

Ištrynėt gal netyčia kokį skliaustelį
Atsakyti