Ne cituoti mygtuko,o atsakyti.Pries tai ne taip parasiau.
Papildyta:
Tai,kad neuzdaryta,mamytes ir siandien diskutuoja
Papildyta:
Jau radau
Dariau bandymus su paveiksleliais , nepavyko
QUOTE(gute73 @ 2009 11 26, 14:35)
Dariau bandymus su paveiksleliais, nepavyko
O kaip bandėt? Taip, kaip aprašyta temose: Paveiksliuko įkėlimas į žinutę IMG pagalba ir Internetiniai fotoalbumai - 2?
sveiki reikia pagalbos-spaudziant atsakyti,smailiku vietoje islenda kazkada anksciau kurta svorio liniuote,istempia smailiku vieta per visa liniuots ilgi ir kai kuriu smailiku nerodo tik vietoje ju uzrasas smilie kaip,, iskrapstyti,, ta liniuote is smailiku vietos(neisivaizduoju kaip ji ten atsidure?)
Lana diena,
Esu naujokė ir nemoku pasidaryti sau logotipo, taip pat neįšeina cituoti, kad būtų išskirtas baltas tekstas. Pabandžiau spausti mygtuką cituoti ant tų žinučių kurias norėjau ir pacitavo, tik tekstas gavosi toks pat kaip ir mano komentuojamas, kaip išskirti?
Esu naujokė ir nemoku pasidaryti sau logotipo, taip pat neįšeina cituoti, kad būtų išskirtas baltas tekstas. Pabandžiau spausti mygtuką cituoti ant tų žinučių kurias norėjau ir pacitavo, tik tekstas gavosi toks pat kaip ir mano komentuojamas, kaip išskirti?
sveiki
kodel manes neberodo kai esu prisijungusi? ir laikas forume grybauja
kodel manes neberodo kai esu prisijungusi? ir laikas forume grybauja
QUOTE(rencius* @ 2010 01 14, 15:21)
kodel manes neberodo kai esu prisijungusi?
Skaitom temą - Nerodo, kad aš esu.
QUOTE(rencius* @ 2010 01 14, 15:21)
ir laikas forume grybauja
Skaitom temą - Laikas forume grybauja.
Papildyta:
QUOTE(ATijA @ 2010 01 14, 13:30)
neįšeina cituoti, kad būtų išskirtas baltas tekstas. Pabandžiau spausti mygtuką cituoti ant tų žinučių kurias norėjau ir pacitavo, tik tekstas gavosi toks pat kaip ir mano komentuojamas, kaip išskirti?
Pirmame temos puslapyje yra viskas paaiškinta.
sveiki man niekaip neiseina niorodos ikelt,kad atidarytu visa norima puslapi,pav ikeliu tik paveiksleli,o viso nuorodos ne g.nordstromimage.com/imagegallery/store/product/Medium/8/_5918828.jpg
noriu kad rodytu paskui is kokio internetinio puslapio si nuotraukyte ,bet pirmiausia atidarytu sia nuotrauka supratot manau aciu
noriu kad rodytu paskui is kokio internetinio puslapio si nuotraukyte ,bet pirmiausia atidarytu sia nuotrauka supratot manau aciu
QUOTE(fatima74 @ 2010 01 24, 22:54)
sveiki man niekaip neiseina niorodos ikelt,kad atidarytu visa norima puslapi,pav ikeliu tik paveiksleli,o viso nuorodos ne g.nordstromimage.com/imagegallery/store/product/Medium/8/_5918828.jpg
Tai tą adresą reikia kelt per IMG langelį, nukopijuoji tą adresą ir keli į IMG laukelį ir spaugi gerai ir rodo iškart,o adresą į puslapį nukopijavus nerodo iškart
ACIU :4u: TA MOKU :ax: O VAT ADRESO SAKOT IR NEINA AR YRA KOKS KITAS BUDAS,,,,TURI BUTI :hm ACIU
QUOTE(fatima74 @ 2010 01 25, 16:31)
O VAT ADRESO SAKOT IR NEINA AR YRA KOKS KITAS BUDAS,,,,TURI BUTI
Išsijunkit Caps Lock-ą. Rašymas didžiosiomis raidėmis yra tolygus rėkimui.
Tiesą sakant, nežinau, ar teisingai supratau, ko norit, bet nuoroda gali būti:
- tokia: MICHAEL Michael Kors Quilted Inset Leather Scuba Jacket
- tokia: MICHAEL Michael Kors Scuba Jacket ir pan.
ojjjjj labai atsiprasau kad rekiau nenorejau o jus mane labai gerai supratot del nuorodu busiu dekinga jei pasakysit kaip tai padaryt aciu