Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip rašyti atsakymą, žinutę?

Ne cituoti mygtuko,o atsakyti.Pries tai ne taip parasiau.
Papildyta:
Tai,kad neuzdaryta,mamytes ir siandien diskutuoja verysad.gif
Papildyta:
Jau radau mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Dariau bandymus su paveiksleliais , nepavyko doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gute73: 26 lapkričio 2009 - 14:39
QUOTE(gute73 @ 2009 11 26, 14:35)
Dariau bandymus su paveiksleliais, nepavyko

O kaip bandėt? Taip, kaip aprašyta temose: Paveiksliuko įkėlimas į žinutę IMG pagalba ir Internetiniai fotoalbumai - 2?
Atsakyti
sveiki reikia pagalbos-spaudziant atsakyti,smailiku vietoje islenda kazkada anksciau kurta svorio liniuote,istempia smailiku vieta per visa liniuots ilgi ir kai kuriu smailiku nerodo tik vietoje ju uzrasas smilie g.gif kaip,, iskrapstyti,, ta liniuote is smailiku vietos(neisivaizduoju kaip ji ten atsidure?)
Atsakyti
Lana diena,

Esu naujokė ir nemoku pasidaryti sau logotipo, taip pat neįšeina cituoti, kad būtų išskirtas baltas tekstas. Pabandžiau spausti mygtuką cituoti ant tų žinučių kurias norėjau ir pacitavo, tik tekstas gavosi toks pat kaip ir mano komentuojamas, kaip išskirti?
Atsakyti
sveiki 4u.gif 4u.gif

kodel manes neberodo kai esu prisijungusi? ir laikas forume grybauja g.gif
Atsakyti
QUOTE(rencius* @ 2010 01 14, 15:21)
kodel manes neberodo kai esu prisijungusi?

Skaitom temą - Nerodo, kad aš esu.

QUOTE(rencius* @ 2010 01 14, 15:21)
ir laikas forume grybauja

Skaitom temą - Laikas forume grybauja.
Papildyta:
QUOTE(ATijA @ 2010 01 14, 13:30)
neįšeina cituoti, kad būtų išskirtas baltas tekstas. Pabandžiau spausti mygtuką cituoti  ant tų žinučių kurias norėjau ir pacitavo, tik tekstas gavosi toks pat kaip ir mano komentuojamas, kaip išskirti?

Pirmame temos puslapyje yra viskas paaiškinta.
Atsakyti
sveiki 4u.gif man niekaip neiseina niorodos ikelt,kad atidarytu visa norima puslapi,pav ikeliu tik paveiksleli,o viso nuorodos ne blush2.gif g.nordstromimage.com/imagegallery/store/product/Medium/8/_5918828.jpg
noriu kad rodytu paskui is kokio internetinio puslapio si nuotraukyte ,bet pirmiausia atidarytu sia nuotrauka g.gif supratot manau g.gif ax.gif smile.gif aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fatima74: 24 sausio 2010 - 22:56
QUOTE(fatima74 @ 2010 01 24, 22:54)
sveiki 4u.gif man niekaip neiseina niorodos ikelt,kad atidarytu visa norima puslapi,pav ikeliu tik paveiksleli,o viso nuorodos ne blush2.gif g.nordstromimage.com/imagegallery/store/product/Medium/8/_5918828.jpg
noriu kad rodytu paskui is kokio internetinio puslapio si nuotraukyte ,bet pirmiausia atidarytu sia nuotrauka g.gif supratot manau g.gif  ax.gif  smile.gif aciu

Tai tą adresą reikia kelt per IMG langelį, nukopijuoji tą adresą ir keli į IMG laukelį ir spaugi gerai ir rodo iškart,o adresą į puslapį nukopijavus nerodo iškart schmoll.gif

user posted image
Atsakyti
ACIU :4u: TA MOKU :ax: O VAT ADRESO SAKOT IR NEINA AR YRA KOKS KITAS BUDAS,,,,TURI BUTI :hm ACIU
Atsakyti
QUOTE(fatima74 @ 2010 01 25, 16:31)
O VAT ADRESO SAKOT IR NEINA AR YRA KOKS KITAS BUDAS,,,,TURI BUTI

Išsijunkit Caps Lock-ą. Rašymas didžiosiomis raidėmis yra tolygus rėkimui.

Tiesą sakant, nežinau, ar teisingai supratau, ko norit, bet nuoroda gali būti:
- tokia: MICHAEL Michael Kors Quilted Inset Leather Scuba Jacket
- tokia: MICHAEL Michael Kors Scuba Jacket ir pan.
Atsakyti
ojjjjj doh.gif labai atsiprasau kad rekiau doh.gif nenorejau doh.gif o jus mane labai gerai supratot del nuorodu 4u.gif busiu dekinga jei pasakysit kaip tai padaryt 4u.gif aciu 4u.gif
Atsakyti