Paaiskinkit man kvailai vistai, kaip parodyti zmogu, rasiusi ta teksta, kuri as noriu pacituoti. Kad cituoti su {quote][/quote} as zinau bet kaip virs jo ikelti nika bei data to, kas rase?
Spausk po zinute to zmogaus kurio citata nori ikelt mygtuka atsakyti
, arba jei nori pacituoti keliu zmoniu tai spausk prie kiekvieno zmogaus posto mygtuka +cituoti
ir po to po visa tema mygtuka atsakyti
Sveikos mamyės, o kaip žinoti kokia tema diskutuojama tuo metu kai esi forume
![g.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/g.gif)
Jei vaikščiosi po sau rūpimus skyrelius, tai vokelis (jei bus naujai parašyta žinutė toje temoje) bus toks:
ir prieš pačią temą atsiras šis ženkliukas
, kurį paspaudus, iškart tave nukels į pačią pirmutinę neskaitytą žinutę
QUOTE(VILGRA @ 2006 05 21, 20:12)
Ką visi kodai reiškia aš puikiai žinau,išskyrus CODE ir QUOTE .Dar norėčiau pasiklaust kur galima būtų pasižiūrėti kaip atrodo visi esami šriftai,nes taip kaskart bandyt skirtingais šriftais rašyt irgi nesinori,kartą kažkokį bandžiau,tai vos įskaičiau,o kitas išvis raidės šleivos buvo.Tikiuosi nepersistengiau čia su savo klausimais
Ok, paaiškinsiu
CODE mygtukas naudojamas, kai nori, kad tavo šrifto, spalvos ir pan kodas būtų matomas. Pvz.:
CODE
[COLOR=darkviolet]mano dažniausiai naudojama spalva yra ši - darkviolet;)[/COLOR]
QUOTE naudojama, kai nori pacituoti kokią nors žinutę ar jos dalį, nepaspaudus pačioje temoje ant
arba
. Tiesiog išskiri žinutės vietą, kurią nori cituot. Spaudi mygtuka QUOTE ir įklijuoji (CTRL+V) nukopijuotą žinutę ar jos dalį. Pvz.:
Norėjau pasiklaust apie kodus,nes niekur neradau,kad kas būtų raše,jei praleidau atsiprašau už pasikartojimus .
Aš visad naudoju standartinį šriftą, t.y. kuris yra ant default'o
Jei nori išbandyt vieną ar kitą šriftą, tai išryškini žinutės tekstą ir pasirenki norimą šriftą. Paskui spaudi žinutės apačioje "peržiūrėti žinutę". Jei tau atrodo, kad tas šriftas per mažas, visad gali pasididinti jį paspaudus kodo mygtuką "dydis" ir pasirinkus "didelis" ar "didžiausias"
Kaip pastebėjai, paspaudus ant kodo mygtuko šriftas, jau iškart galima pamatyt, kaip atrodys tekstas
Turiu problemele: noriu parasyti vienoje temoje is eiles kelias zinutes (nuotraukos su komentarais) , bet visa, ka parasau antroje zinuteje, man imeta i pirma zinute, kaip papildyta. Prasau apsviesti
Bet tam ir padaryta, kad neitų iš eilės viena paskui kita tik vieno nario žinutės
Dėl temos pavadinimo keitimo tai tas manęs nedomina.Bet kaip pataisyti tai, ką jau parašiau jau paskelbtoje žinutėje, kaip tai techniškai atlikti?
Jei dar gali keist (nepraėjęs keitimo laikas) po tavo žinute matysis šis klavišas
. Paspaudus ant jo, galėsi redaguot