Įkraunama...
Įkraunama...

Italija

QUOTE(MajaLi @ 2009 05 04, 22:57)
Mastau apie kelionę į Italiją, perskaičiau visą temą ir norėjau pasiteirauti. Daug kas matau važiuoja su draugais, šeima aš noriu viena važiuoti.Atostogos man liepos mėnesi žinau,kad pats sezonas o ir dar single apartamentų kainos būna didelės gal turite patarimų į kokias kainas orentuotis ar kokių viešbutukų/hostelių nuorodų?Galvoju skristi į Milaną ir norėčiau pabuvoti Romoje bei pasideginti kurs nors , kaip įmanoma tai suderinti?Šalyje su traukiniais patogu keliauti?Na jei turite bet kokiu patarimų rašykite prašau 4u.gif

Tikrai nėra didelių kainų skirtumų tarp vienviečio ir dviviečio kambario. Aš pati esu viena keliavus į Prahą ir manau, kad norint aplankyti miestą tikrai nebūtina kompanija. Kaip tik atvirkščiai, tu gali aplankyti tai, ką pati nori, o ne taikstytis su kitų narių norais. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 05 05, 09:49)
Tikrai nėra didelių kainų skirtumų tarp vienviečio ir dviviečio kambario. Aš pati esu viena keliavus į Prahą ir manau, kad norint aplankyti miestą tikrai nebūtina kompanija. Kaip tik atvirkščiai, tu gali aplankyti tai, ką pati nori, o ne taikstytis su kitų narių norais. 4u.gif

na vienvietis kambarys visada brangiau nei dvivietis (jei dviese vaziuoji).. dviem pigiau gaunasi vaziuoti bet kuriuo atveju...

o nuorodu i italijos kempingus, viesbucius, B&B yra temoje po Europa / naudingos nuorodos keliaujantiems (ar panasiai)
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2009 05 04, 18:22)
patarciau romos centran su masina nesibrauti... apsistokite romos priemiestyje ir pigiau kainuos, o su traukinukais ir metro puikiai visur nusigausite  smile.gif  galite apsistoti prie juros, lido di ostia, cia kazkur 35 km prie romos, is ten traukinukai vaziuoja i roma apie pusvalandi berods (kazkada ten gyvenau  ax.gif ) tai ir prie juros pabusite, ir romoje pabusite

Zinok panasiai mes ir padarem thumbup.gif Visgi apsiprendem 3dienas praleisti Romoj thumbup.gif
Nakti paskutinius viesbucius rezervavom, gavosi 820euru 15naktu thumbup.gif Galvojam kad neblogai prasisukom thumbup.gif
Atsakyti
Planuojame birželio24-28 dienomis į Romą. Aišku, iš Rygos bilietas apie 800 Lt, nebėra kaip temos pradžioje kažkas rašė po 150 Lt...

Sakykit, kaip susisiekimas su Vatikanu?? Kaip toli?
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 05 05, 15:15)
Planuojame birželio24-28 dienomis į Romą. Aišku, iš Rygos bilietas apie 800 Lt, nebėra kaip temos pradžioje kažkas rašė po 150 Lt...

Sakykit, kaip susisiekimas su Vatikanu?? Kaip toli?

Vatikanas yra pačiam mieste.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 05 05, 15:24)
Vatikanas yra pačiam mieste.

jo blush2.gif , o man kažkaip atrodė kad už miesto g.gif

tai po Romą su Vatikanu užtenka visuomeninio transporto? mašinos nebūtina?
Nes aš galvojau paimti nuomai auto iš oro uosto ir grąžinti išskrendant, bet gal nereikalinga tiek ... g.gif

Ir dar klausimas - minėjote kažkas kad geriau į Vatikano muziejų bilietą internetu užsisakyti, radau čia Sakykite, matau yra su gidu bet kokia kalba 3-4 val ekskursija po Vatikano muzieju ir sodą... Ar yra ką veikti tiek laiko ar pakanka pačiam apeiti ir pasižiūrėti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 05 gegužės 2009 - 15:37
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 05 05, 15:36)
jo  blush2.gif , o man kažkaip atrodė kad už miesto  g.gif

tai po Romą su Vatikanu užtenka visuomeninio transporto? mašinos nebūtina?
Nes aš galvojau paimti nuomai auto iš oro uosto ir grąžinti išskrendant, bet gal nereikalinga tiek ...  g.gif

Ir dar klausimas - minėjote kažkas kad geriau į Vatikano muziejų bilietą internetu užsisakyti, radau čia Sakykite, matau yra su gidu bet kokia kalba 3-4 val ekskursija po Vatikano muzieju ir sodą... Ar yra ką veikti tiek laiko ar pakanka pačiam apeiti ir pasižiūrėti?

Mes per čia užsakinėjom, pirmas punktas be gido, tik bilietas. Kad nereiktų stovėti eilėje.

Atsakyti
šv. Petro Bazilika wub.gif
Kelių dienų vizitui į Romą neužtenka.
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 05 08, 08:22)

o be problemų galima įeiti be eilės? nebūna šaukimų iš eilės ??  g.gif Ar atsiuntė bilietus ar elektroninius gavai?

El. paštu atsiuntė elektroninius bilietus su kodais, kažkuo panašiais į šiuos:
user posted image
Juos atsispauzdini ir pateiki kasoje be eilės, nuskaito tą kodą ir duoda bilietus.

Atsakyti
Gal kas gali pasakyti ar Italijoje saugu palikti nuomota automobili gatveje? Ar butinai reikia i mokama aikstele statyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(siule @ 2009 05 08, 22:40)
Gal kas gali pasakyti ar Italijoje saugu palikti nuomota automobili gatveje? Ar butinai reikia i mokama aikstele statyti? g.gif

Na manau ziurint kur. Siaureje tai drasiai statyk gatveje, o ten kokiam nors Neapolyje tai nezinau ar rizikinga, bet as asmeniskai tai statyciau gatveje...
Papildyta:
QUOTE(Nonna @ 2009 04 26, 22:03)
Laba  smile.gif
Man iskilo klausimas  4u.gif
Ar butina rezervuotis viestubi? Planuojam vaziuot geguzes pradzioj ir kazkur 14-16dienu.
Mes planuojam vaziuot masina is LT su savo pupsalu ir nezinom, kada Italijoj atsirasit, todel sunku rezervuot viesbucius.
Ka galite papasakot apie Tuscany regijona?  bigsmile.gif

Geguzes men tai rasi viesbuciu laisvu, o va liepa- rugpjuti patarciau uzsirezervuoti is anksto.
Toskana labai grazi. Patarciau aplankyti Siena, Piza, San Gimignano, Voltera, Luka, ir kt. miesciukus. Galite keltis i Giglio arba Elbos salas.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 05 07, 18:09)
Mes per čia užsakinėjom, pirmas punktas be gido, tik bilietas. Kad nereiktų stovėti eilėje.

taip, per čia pigiau asm. apie 12 eur, nemažai... O Vatikano sodai mokami ar ne?

dar klausimas - į ką dar patogiau nusipirkti bilietus, kad nestovėti didelėse eilėse ?
Atsakyti