QUOTE(Fregata @ 2009 03 03, 12:01)
Kazkaip mes linkstam prie Toscanos Gal kas esat buve miesteliuose: Forte dei Marmi arba Viareggio?
Forte dei Marmi miestelis yra vienas is brangiausiu (o gal net pats brangiausias!!!) Toskanoje. Jis yra madingas aukstuomenes tarpe, nes ten vilas turi visokios izymybes. As asmeniskai ten nieko gero nemaciau, eilinis kaimukas ant juros kranto, kaip ir visi kiti...Tikrai neverta islaidauti, siulau apsistojimui rinktis kita vieta.
Viareggio yra didesnis miestelis, jame daugiau parduotuviu, kaviniu. Irgi ant juros kranto. Kai lankemes toje zonoje, dazniausiai i pliaza vaziuojame ne paciame mieste, o uz jo priemiescio (uz Torre di Lago Puccini), ten yra ilga smeleto pajurio juosta, pusynai ir t.t. Sezono metu nenustebkite, jei sutiksite daug geju, nes si vieta yra geju turizmo sostine
Laba
Man iskilo klausimas
Ar butina rezervuotis viestubi? Planuojam vaziuot geguzes pradzioj ir kazkur 14-16dienu.
Mes planuojam vaziuot masina is LT su savo pupsalu ir nezinom, kada Italijoj atsirasit, todel sunku rezervuot viesbucius.
Ka galite papasakot apie Tuscany regijona?
Man iskilo klausimas
Ar butina rezervuotis viestubi? Planuojam vaziuot geguzes pradzioj ir kazkur 14-16dienu.
Mes planuojam vaziuot masina is LT su savo pupsalu ir nezinom, kada Italijoj atsirasit, todel sunku rezervuot viesbucius.
QUOTE(Nonna @ 2009 04 26, 22:03)
Laba
Man iskilo klausimas
Man iskilo klausimas
Patart tiksliai negaliu, nes patys dar tik vaziuosime. Mes viska susirezervavom is anksto - esam keliave ir taip ir anaip, taigi nusprendem kad kai nakvynes ieskai tai labai daug laiko uzima, praktiskai po pietu jau reikia pradet ir ieskot. Bet kiek teko dometis, daug zmoniu vaziuoja ir taip na ura, ir susiranda ten. Sezono metu su nakvynem ypac turistiniuose rajonuose sunkiau, bet ne sezono manau tikrai problemu neturetu buti.
QUOTE(Nonna @ 2009 04 26, 22:03)
Laba
Man iskilo klausimas
Man iskilo klausimas
Na del Italijos sunku patarti - kiek buvau, tai rezervavau, nes bent jau mano patirtis rodo, kad nelabai jie ten uzsienio kalbom sneka, tai sunku ten susitarti vietoj buna. Be to, prie zymesniu vietu ir savaitgaliais ir siaip ne visada laisva buna, tad ramiau rezervuoti. Kita vertus, net neabejoju, kad ir nerezervavus rasit, tik turekit atsispausdine nakvyniu adresu apylikese, kur vaziuosit bei tel. numeriu.
Siaip del kitu saliu - Cekija, Austrija, tai gan lengvai galima rasti be rezervaciju.
As jokios rezervacijos nedariau. Vaziavom rugpjucio men. "na ura"
Radom nakvyne viesbutukuose, nors paieskoti reikejo. Klausdavau degalinese arba stebejau reklamines iskabas pakelese. Prie Vezuvijaus kaimelyje 35 EUR ; Vinci (prie Florencijos)- 70 EUR; Romos priemiestyje 75 EUR.
Kiti sugeba pigiau prasisukti, bet buvo visai neblogai.
Radom nakvyne viesbutukuose, nors paieskoti reikejo. Klausdavau degalinese arba stebejau reklamines iskabas pakelese. Prie Vezuvijaus kaimelyje 35 EUR ; Vinci (prie Florencijos)- 70 EUR; Romos priemiestyje 75 EUR.
Kiti sugeba pigiau prasisukti, bet buvo visai neblogai.
Sio menesio pradzioje teko laime lankytis Italijoje. Kelione paliko dideli ispudi. Vaziavome automobiliu. Siuo metu mes gyvename Sveicarijoje, kalnai mums ne naujiena, bet vis tiek, kalnu grozis suzavejo. Pirma diena aplankeme Como, Sarnico ir Riva di Solto miestelius. Miegojome viesbutyje Lovere mieste prie nuostabaus Iseo ezero apsupto kalnais. Kita diena vaziavome i Venecija, ten praleidome tris nuostabias dienas, apsitojome Lido saloje, salia Venecijos, viesbutyje. Paskutine diena dar buvome Veronoje...
Super kelione, super vaizdai, super maistas, super jausmai
Super kelione, super vaizdai, super maistas, super jausmai
Apsisprendem ir surizikavom, vakar uzsisakem viesbuti Pizoj uz 65eurus. pabusim 4 dienas, pakeliausim ir trauksim i Roma. Sakykit kaip su parkingu Romoje? Kadangi vaziuojam su masina, kur ja palikt ir kiek kainuoja, nes kiek ziuriu viesbuciu, tai vis raso, kad parkingo nera tai ar mums verta brautis i miesta ar verta issimuonot viestuti kur netoli Romos ir su autobusu nuvaziuot i centra. Patarkit prasau?
Tiesa vaziuojam per Berlyna, tai ir ten pabusim 3 dienas, jau uzsisakem ir ten viesbuti.
Tiesa vaziuojam per Berlyna, tai ir ten pabusim 3 dienas, jau uzsisakem ir ten viesbuti.
QUOTE(Nonna @ 2009 05 03, 20:14)
Apsisprendem ir surizikavom, vakar uzsisakem viesbuti Pizoj uz 65eurus. pabusim 4 dienas, pakeliausim ir trauksim i Roma. Sakykit kaip su parkingu Romoje? Kadangi vaziuojam su masina, kur ja palikt ir kiek kainuoja, nes kiek ziuriu viesbuciu, tai vis raso, kad parkingo nera tai ar mums verta brautis i miesta ar verta issimuonot viestuti kur netoli Romos ir su autobusu nuvaziuot i centra. Patarkit prasau?
patarciau romos centran su masina nesibrauti... apsistokite romos priemiestyje ir pigiau kainuos, o su traukinukais ir metro puikiai visur nusigausite galite apsistoti prie juros, lido di ostia, cia kazkur 35 km prie romos, is ten traukinukai vaziuoja i roma apie pusvalandi berods (kazkada ten gyvenau ) tai ir prie juros pabusite, ir romoje pabusite
QUOTE(Nonna @ 2009 05 03, 20:14)
Sakykit kaip su parkingu Romoje? Kadangi vaziuojam su masina, kur ja palikt ir kiek kainuoja, nes kiek ziuriu viesbuciu, tai vis raso, kad parkingo nera
Rugpjūčio mėn. nedirba valstybinės insitucijos, įsikūrusios Romos centre. Parkingai patampa nemokami. Tokiu būdu mes prisiparkavom per tris gatveles nuo Vatikano. Stovėk nors visą parą Šiaip parkingo kaina euras, du, trys valandai. Priklausomai nuo vietos.
Mastau apie kelionę į Italiją, perskaičiau visą temą ir norėjau pasiteirauti. Daug kas matau važiuoja su draugais, šeima aš noriu viena važiuoti.Atostogos man liepos mėnesi žinau,kad pats sezonas o ir dar single apartamentų kainos būna didelės gal turite patarimų į kokias kainas orentuotis ar kokių viešbutukų/hostelių nuorodų?Galvoju skristi į Milaną ir norėčiau pabuvoti Romoje bei pasideginti kurs nors , kaip įmanoma tai suderinti?Šalyje su traukiniais patogu keliauti?Na jei turite bet kokiu patarimų rašykite prašau