Įkraunama...
Įkraunama...

Italija

laba

QUOTE(sena pažįstama @ 2010 07 10, 19:12)
Nezinojau blush2.gif Galvojau, kad nuo laiko priklauso, nes nuvaziavom gal tik 200km, o nuskausmino kaip uz savaite Austrijoj biggrin.gif

čia dar nieko biggrin.gif mums teko laimė iš Italijos į Monaką važiuoti, kelių mokestis 50 eurų laugh.gif

QUOTE(susidomejus @ 2010 07 13, 14:59)
visgi vaziuosim rugpjuty i Italija, ai, neiskepsim

drinks_cheers.gif ir mes taip pat

QUOTE(Fliquiti @ 2010 07 15, 02:22)
zinok gal rugpjuti net ne taip bus karsta kaip dabar (mirtis alyvose karsta.gif ) ziurint kur vaziuosit..

šiemet ir LT mirtis alyvose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fliquiti @ 2010 07 15, 02:22)
zinok gal rugpjuti net ne taip bus karsta kaip dabar (mirtis alyvose karsta.gif ) ziurint kur vaziuosit..

nzn, kad cia Lietuvoj dabar mirtis alyvose irgi, gal cia man bus kaip repeticija lotuliukas.gif pries Italija
Buvau Graikijoj vasara, sake, atvaziuot rugpjuty, tipo, vesiau, pataikem ant karscio bangos, islipau is lektuvo ir pakliuvau i +40C, ir laikesi kelias dienas. Naaa, nenumirem smile.gif Miegojom be kondisinu, tai norejosi is skuros nertis.
Papildyta:
QUOTE(Liusii @ 2010 07 15, 09:48)
nu nezinau, jau kokie 5 metai atostogauju Italijoj ir nieko man nepavoge  g.gif gal ten pietinej daly tai kitaip, as siaurinej bunu  smile.gif

apie Neapoli kalbejo, bet paskui dar su kitais zmonem kalbejau, tai sake, kad reik neziopsot ir viskas buna gerai. mano vienas svecias is graikijos kaip atvaziuodavo i Lietuva, tai kavinese prie kedes savo rankine pririsdavo rolleyes.gif Na, saugojosi, zmogutis cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 15 liepos 2010 - 10:05
Skrendu kai kur pro Roma ir turiu 7val tarpa iki kito skrydzio. Galvoju nuvaziuoti is oro uosto i Termini stoti, ir is ten po centra pasibastyti.
Ka patartumet aplankyti, turint omenyje, kad laiko nera ypac daug?
Atsakyti
QUOTE(Sakuros @ 2010 07 15, 16:54)
Skrendu kai kur pro Roma ir turiu 7val tarpa iki kito skrydzio. Galvoju nuvaziuoti is oro uosto i Termini stoti, ir is ten po centra pasibastyti.

as Romoj esu buvus prie Koliziejaus, labai grazus ten senovinio miesto griuvesiai smile.gif paciam Koliziejuj nebuvau nes eilej tingejom stovet biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakuros @ 2010 07 15, 15:54)

Galima nueiti prie Koliziejaus, Parlamento, Trevi fontanų. Jeigu dar liks laiko, netoli yra ir Panteonas, Navona aikštė (Piazza Navona).
Atsakyti
Dar variantas, nesukit galvos, sėskit į turistinį autobusą, ausinės ant galvos ir apveš jus po svarbiausias vistas, patikusiose/norimose apžiūrėti iš arčiau, išlipat, pavaikštot, sulaukiat vėl autobuso ir lipat toliau važiuot, iki kitos įžymybės. Mano akimis, idealus variantas, jeigu mieste pirmąkart ir turi ribotą laiko kiekį, o nori bazę apžiūrėt. Būtinai išlipkit Borghese parke pasiganyt. Tik labai nesuvėluokit į oro uostą, Fiumicino nacionalinis sportas paskutinę akimirką vartus pakeist or smth.
Atsakyti
Gal patartumet kur rasti pigiu lektuvo bilietu i Roma? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(italiana vera @ 2010 07 16, 08:56)
Dar variantas, nesukit galvos, sėskit į turistinį autobusą, ausinės ant galvos ir apveš jus po svarbiausias vistas, patikusiose/norimose apžiūrėti iš arčiau, išlipat, pavaikštot, sulaukiat vėl autobuso ir lipat toliau važiuot, iki kitos įžymybės. Mano akimis, idealus variantas, jeigu mieste pirmąkart ir turi ribotą laiko kiekį,  o nori bazę apžiūrėt. Būtinai išlipkit Borghese parke pasiganyt. Tik labai nesuvėluokit į oro uostą, Fiumicino nacionalinis sportas paskutinę akimirką vartus pakeist or smth.

aciu labai uz patarimus, gera kartais su protingais zmonemis pasitarti bigsmile.gif Turbut taip ir darysime, nes laiko ne tiek jau ir daug drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveiki,
planuojames kelione rugsejo pradzioje i siaurine italija su kemperiu... Gal kas turit rekomendaciju del kempingu? tongue.gif o gal esat kas buve siame http://www.caravanparklavesima.it is anksto dekoju uz bet kokius komentarus 4u.gif
Atsakyti
Sakuros, į sveikatą, kad tik patiktų ir pavyktų. Roma verta ir laiko, ir pastangų, ir sugrįžimo.

Dėl bilietų - iki Makalius laimėjimų man toli, čia forumo dalyviai tokių kainų atranda, kad oi. Star 1 bilietas iki Milano (127 Lt) + traukinuku iki Romos (65-114 €, priklauso nuo traukinio klasės, regioninis jis ar Eurostar). Traukiniai toje šalyje ėjo
Be pirmos klasės apsieiti tikrai galima, valanda pusantros nusigauti nuo Malpensos iki Stazione centrale ir ką, išvykus 13.10 traukiniu iš Milano, antra klase, aštunta jau būni Romoj. Ir ką, 352 litai klausimo kaina. Ir - nieko neišloši, palyginti su lėktuvo bilietu (711 Lt round trip, Czech Airlines), tik kad traukinuku pasivėžini. Nors yra dar vienas traukinys vakare, 46 eurai, bet vis tiek ne fontanai. Apsimoka nebent jeigu kokią sudėtingą kelionę planuojies, o skrydžių nėr tom dienom. Tokia - teorinė galimybė.
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2010 07 16, 16:00)
Gal patartumet kur rasti pigiu lektuvo bilietu i Roma? 4u.gif

Visi keliai veda į Romą topsecret.gif
Papildyta:
QUOTE(italiana vera @ 2010 07 17, 18:37)
Star 1 bilietas iki Milano (127 Lt) + traukinuku iki Romos (65-114 €, priklauso nuo traukinio klasės, regioninis jis ar Eurostar).

per Ryanair bilietas Milano - Roma 20 eurų rolleyes.gif
panašu, kad tuoj neapsimokės joks kitas transportas, o dar kai pridedu Italijos kelių mokesčius... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo node: 18 liepos 2010 - 13:05
Kas buvot Italijoj - ar ten elektriniu prietaisu kistukai (rozetes) tokie kaip Lietuvoj? Ar bent atitinka ir bus galima kavos issivirt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 18 liepos 2010 - 17:02