QUOTE(Fregata @ 2009 02 23, 13:01)
Sveikos Italijos megejos
Planuojam kelione geguzes pabaigai - nuo 24-25 d.
As patik esu Italijoje buvusi tik ziema slidineti, todel labai sunku be patirties issirinkti kur keliauti
Gal galetumete parekomenduoti Italijos regiona, miesta, gal ir viesbutuka koki, kuris atitiktu tokius mano norus:
1. Kad nebutu baisia karsta geguzes pabaigoj (sicilija atkrenta) ), temperatura mazdaug ~25 laipsnius
2. Kadangi as varle, noreciau pasimaudyt kur nors juroj....
3. MB nekencia gulet saulej ir degintis Butu gerai, kad butu kokie kalnai salia ir galetumem pasivaikscioti...
4. Kad butu organizuojamos kokios keliones po apylinkes
Aciu uz pagalba
Planuojam kelione geguzes pabaigai - nuo 24-25 d.
As patik esu Italijoje buvusi tik ziema slidineti, todel labai sunku be patirties issirinkti kur keliauti
Gal galetumete parekomenduoti Italijos regiona, miesta, gal ir viesbutuka koki, kuris atitiktu tokius mano norus:
1. Kad nebutu baisia karsta geguzes pabaigoj (sicilija atkrenta) ), temperatura mazdaug ~25 laipsnius
2. Kadangi as varle, noreciau pasimaudyt kur nors juroj....
3. MB nekencia gulet saulej ir degintis Butu gerai, kad butu kokie kalnai salia ir galetumem pasivaikscioti...
4. Kad butu organizuojamos kokios keliones po apylinkes
Aciu uz pagalba
Planuojat nuomotis masina?
Jei su masina, tai tikrai rekomenduoju Toskana
Esam gyvene agriturismo (panasiai kaip kaimo turizmas) Sienos regione, su puikiu baseiniuku kieme (jei noris vandeny pamirkt ). Aplink kalvos ir vienas didesnis 'kalniukas' - Monte Amiata, galima ir ten pasivaiksciot. Bet jei norisi rimtesniu kalnu, netoli Umbrija su savo Monti Sibillini. I kita puse - Tirenijos jura, ten irgi puikus Maremma draustinis, kur ir akis paganyt yra i ka, ir juroj pasimaudyt. Visur aplink nuostabaus grozio viduramziu miestukai (Montalcino, Montepulciano, Pienza ir pan). Ir siaip, sakyciau, patogi vieta atostogoms - daug visokiu vienos dienos ekskursiju susiplanuot galima - netoli Florencija, Siena, Asyzius...
As pati daug info is sio puslapio susiradau - terre di Siena