Įkraunama...
Įkraunama...

Italija

QUOTE(Etama @ 2010 06 24, 16:04)
Sveikos, gal kuriai teko keliauti i Italija nuosavu automobiliu?galvoju apie tokia atrakcija bigsmile.gif beje, jei yra atskira tema apie tai, pametetekite nuoroda? g.gif

As esu vaziavusi, bet be jokiu atrakciju, kad kuo greiciau pasiekt tiksla ir tiek smile.gif

Fliquiti, ar patiko safaris? ax.gif
Atsakyti
Sveiki! As noriu vaziuoti i Italija! Tai mano svajone! Nusprendziau vaziuoti autobusu, paziurejau interenete,kad vaziuoja per Cekija, Austrija. O ten juk kalnai, baisu pasidare. Mazo ko.. Paziurejau per "google earth" swoon.gif ten dar rodo,kad beveik visur buvo zemes drebejimai.. Paskutinis 2009m. biggrin.gif biggrin.gif
Tai va.. Norejau paklausti kas keliavo autobusu ar baisu vaziuoti keliais kalnuose? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jgrushka @ 2010 06 25, 21:35)
Sveiki! As noriu vaziuoti i Italija! Tai mano svajone! Nusprendziau vaziuoti autobusu, paziurejau interenete,kad vaziuoja per Cekija, Austrija. O ten juk kalnai, baisu pasidare. Mazo ko.. Paziurejau per "google earth" swoon.gif ten dar rodo,kad beveik visur buvo zemes drebejimai.. Paskutinis 2009m. biggrin.gif  biggrin.gif
Tai va.. Norejau paklausti kas keliavo autobusu ar baisu vaziuoti keliais kalnuose? smile.gif

Aš važiavau į Vengriją autobusu, per Tatrus. Tai buvo labai gražu pasižiūrėti į pačius kalnus.
Atsakyti
QUOTE(Jgrushka @ 2010 06 25, 20:35)
Sveiki! As noriu vaziuoti i Italija! Tai mano svajone! Nusprendziau vaziuoti autobusu, paziurejau interenete,kad vaziuoja per Cekija, Austrija. O ten juk kalnai, baisu pasidare. Mazo ko.. Paziurejau per "google earth" swoon.gif ten dar rodo,kad beveik visur buvo zemes drebejimai.. Paskutinis 2009m. biggrin.gif  biggrin.gif

Nebaisu, vairuotojai patyrę būna. Gražu žiūrėt kaip išlaviruoja serpantinuose, o dar greičiai kokie... smile.gif Mes važiavom slidinėt, tai bent tame kelyje kalnai tik Austrijos-Italijos pasienyje buvo. Čekijoj jei ir buvo kas tai nieko įspūdingo.
Bet aš tai turiu problemą su vietinių vairavimu, visada pykint pradeda, gal aukštis + greitis + posūkiai savo padaro. Na bet tabletės nuo jūros ligos padeda. 4u.gif
Tik, kad skrist dabar pigiau gautųsi nei 2 paras autobusu važiuot. unsure.gif ax.gif
Dėl žemės drebėjimų, tai 2004 jis ir Lietuvoj buvo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(F=ma @ 2010 06 26, 00:13)
Nebaisu, vairuotojai patyrę būna. Gražu žiūrėt kaip išlaviruoja serpantinuose, o dar greičiai kokie... smile.gif  Mes važiavom slidinėt, tai bent tame kelyje kalnai tik Austrijos-Italijos pasienyje buvo. Čekijoj jei ir buvo kas tai nieko įspūdingo.
Bet aš tai turiu problemą su vietinių vairavimu, visada pykint pradeda, gal aukštis + greitis + posūkiai savo padaro. Na bet tabletės nuo jūros ligos padeda. 4u.gif
Tik, kad skrist dabar pigiau gautųsi nei 2 paras autobusu važiuot. unsure.gif  ax.gif
Dėl žemės drebėjimų, tai 2004 jis ir Lietuvoj buvo. 4u.gif

Oj, kaip aiskai jus man viska apraset, aciu labai! 4u.gif smile.gif Greitis labai didelis? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jgrushka @ 2010 06 25, 23:33)
Oj, kaip aiskai jus man viska apraset, aciu labai! 4u.gif  smile.gif  Greitis labai didelis? verysad.gif

Na manau KET laikosi.
Greičiausiai važiuojant su Euroline ar Ecoline vairuotojai būtų latviai, tai nereik dėl jokių greičių jaudintis.
Mažiau pergyvenkit ir nelaimes googlinkit, geriau jau lankytinų objektų sąrašą ir maršrutą susidėliokit. Geros kelionės 4u.gif
Atsakyti

Esu vaziavusi pries daug metu, pradzioj kai cia atsikrausciau ir skrist budavo daug brangiau. Nevaziuoja jokiais kalnu keliais, yra autostrados tarp ju nutiestos. Mes tuo paciu marsrutu ir masina esam vaziave. Lenkijoj sunkiau vaziuot nei per kalnus smile.gif
Atsakyti
Esu vaziavusi pries daug metu, pradzioj kai cia atsikrausciau ir skrist budavo daug brangiau. Nevaziuoja jokiais kalnu keliais, yra autostrados tarp ju nutiestos. Mes tuo paciu marsrutu ir masina esam vaziave. Lenkijoj sunkiau vaziuot nei per kalnus

Dekoju jums. Man net lengviau pasidare biggrin.gif Aciu mirksiukas.gif

Na manau KET laikosi.
Greičiausiai važiuojant su Euroline ar Ecoline vairuotojai būtų latviai, tai nereik dėl jokių greičių jaudintis.
Mažiau pergyvenkit ir nelaimes googlinkit, geriau jau lankytinų objektų sąrašą ir maršrutą susidėliokit. Geros kelionės

Ir jums Aciu, "nelaimes googlinkit" prasijuokiau biggrin.gif Aciu jums 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vija23 @ 2010 06 25, 16:16)
Fliquiti, ar patiko safaris? ax.gif

nieko biggrin.gif bet itariu kad prie veronos didesnis tas parkas g.gif labai greit baiges dziaugsmas unsure.gif ale prisijuokem, kai gepardai su darbuotoju kate ir pele zaide lotuliukas.gif

pries kokius 8 metus vaziavau. dbr gi lektuvu pigiau, jau nekalbant apie laiko sanaudas..
jokiu serpantinu ten ner, juk visa laika autostrada, gerai sako vija, kad lenkija baisiau vaziuot biggrin.gif o kalnu irgi nepamatysi, bent kiek as vaziavau, visada nakti pravaziuodavo kalnus doh.gif nebent jei nesimiega biggrin.gif

QUOTE(vija23 @ 2010 06 26, 20:46)
Esu vaziavusi pries daug metu, pradzioj kai cia atsikrausciau ir skrist budavo daug brangiau. Nevaziuoja jokiais kalnu keliais, yra autostrados tarp ju nutiestos. Mes tuo paciu marsrutu ir masina esam vaziave. Lenkijoj sunkiau vaziuot nei per kalnus smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 06 24, 17:04)
Sveikos, gal kuriai teko keliauti i Italija nuosavu automobiliu?galvoju apie tokia atrakcija bigsmile.gif beje, jei yra atskira tema apie tai, pametetekite nuoroda? g.gif

Mes vaziavom pernai. Nuvaziavom iki romos, ten sugedo automobilis, teko palikt remontuot ir toliau iki sicilijos su nuomotu vaziavom. O kas konkreciai domina? Siaip vaziavimas kaip bet kur europoj vaziavimas automobiliu smile.gif
Atsakyti
Jeigu galetumet pasirinkti viesbuti bet kuriame Romos rajone, kuris rajonas tai butu? Trastevere, Trevi Fountain, Piaza Navona ar kt.? Padekit issirinkti ax.gif
Atsakyti
Tai kad ta Roma maža. Šiaip Trastevere yra už upės, tai gal 15 minučių toliau pėsčiomis reikės eiti nuo visų pagrindinių lankytinų vietų, bet Vatikanas arčiau bus. O jei pasiimsi Trevi, Piaza Navona, Campo dei Fiori - didelio skirtumo nebus. Čia kaip klaustum ar imti vienam Gedimino prospekto gale, ar kitam - na, nesvarbu gi, galima ir pėsčiomis. Vienam gale bus seimas arčiau, kitam - Katedra. Mes gyvenom Campo dei Fiori - Piaza Navona už kelių minučių pėsčiomis, Panteonas netoliese, tik Trevio fontanas už poros gal km. o sekmadienio rytą nuėjau į Campo dei Fiori turgelį, nusipirkau vietinių makaronų, vaisių. jei būčiau gyvenęs prie Trevio - būčiau nenuėjęs :-)
Papildyta:
Papasakokit, prašau, kur ir kaip Italijoj viešbučių ieškoti pigesnių? Planuojam penkias dienas nuomotu automobiliu važinėti po šiaurinę Italiją (Florencija, Genuja, Milanas), tai pačiuose miestuose tikriausiai brangu apsistoti - planuotume kur nors pakeliui, neprivažiavę iki miestų. Gal yra koks nors pigių viešbučių tinklas prie autostradų, o gal yra kokia nors svetainė su B&B arba moteliais, arba šiaip gal bendrų patarimų turit (na, pvz., išsukti iš autostrados ir mažesniuose miesteliuose ieškoti viešbutukų :-) )
Atsakyti