Įkraunama...
Įkraunama...

Italija

QUOTE(susidomejus @ 2010 05 29, 14:30)
man patinka 30-35 smile.gif
O kiek buna rugpjuty Italijoj?

Pernai rugpjucio antroj pusej(18-28d) buvom, tai lauke +37+40(Venecijoj) thumbup.gif Juroj +30, baseinuose analogiska arbata.
Man labai karstis patinka drinks_cheers.gif
Vienais metais Turkijoj liepa buvom su +53, bigsmile.gif bet tada ir turkai sake, kad cia karscio rekordai pas juos.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2010 06 01, 18:36)
Pernai rugpjucio antroj pusej(18-28d) buvom, tai lauke +37+40(Venecijoj) thumbup.gif Juroj +30, baseinuose analogiska arbata.
Man labai karstis patinka drinks_cheers.gif
Vienais metais Turkijoj liepa buvom su +53,  bigsmile.gif bet tada ir turkai sake, kad cia karscio rekordai pas juos.

idomu, koks jausmas, kai +53, esu buvus, kai buvo +40, +45, tai istveriau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 03 birželio 2010 - 20:31
gal kas esat buvę šitam parke?
http://www.parconatu.../EN/Safari-park

nuomosimės mašiną ir nežinau, ar ten nelaipios kokios beždžionės ant mašinos ir jos neapibraižys.
tai klausimas ir būtų, ar didelė tikimybė, kad žvėrys lįs prie mašinos?
ačiū
Atsakyti
QUOTE(Muskari @ 2010 06 09, 12:00)

nuomosimės mašiną ir nežinau, ar ten nelaipios kokios beždžionės ant mašinos ir jos neapibraižys.
ačiū

pati niekaip neprisiruosiu, bet mano koleges kiek lankesi, tai nesiskunde, kad masinai kas butu nutike g.gif
Atsakyti
Ar Italijoje labai brangus viešasis transportas?
Planuojuosi kelionę rugpjūčio pradžioje. Bėda, kad man reikėtų pasiekti kurortinį miestuką Pesaro, kuriame poilsiausiu. Planuoju skristi iki Romos, o po to kažkokiu transportu (autobusu, traukiniu) keliauti iki jo. Bet mąstau, kad gana brangi kelionė išeis: lėktuvas min 700, transportas dar kokie 50 eurų (spėju g.gif ) į vieną pusę. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2010 06 13, 18:13)
Ar Italijoje labai brangus viešasis transportas?
Planuojuosi kelionę rugpjūčio pradžioje. Bėda, kad man reikėtų pasiekti kurortinį miestuką Pesaro, kuriame poilsiausiu. Planuoju skristi iki Romos, o po to kažkokiu transportu (autobusu, traukiniu) keliauti iki jo. Bet mąstau, kad gana brangi kelionė išeis: lėktuvas min 700, transportas dar kokie 50 eurų (spėju  g.gif ) į vieną pusę.  unsure.gif

Traukiniu kainos ivairios: brangiausi EuroStar, o leciau vaziuojantys zymiai pigesni. Kainas galit paziureti www.ferroviedellostato.it

Atsakyti
QUOTE(Limeta @ 2010 06 13, 19:03)
Traukiniu kainos ivairios: brangiausi EuroStar, o leciau vaziuojantys zymiai pigesni. Kainas galit paziureti www.ferroviedellostato.it

Labai ačiū. Nenudžiugino tie ES biggrin.gif
O pigesnių kainos perpus mažesnės, tiek kad tolesnių datos dar nesurašytos, kaip matau smile.gif

Beje, gal kas DK kelionių serijos knygą apie Italiją norite parduoti? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cinside: 13 birželio 2010 - 18:49
Venecijos temoj niekas neatsiliepia, galvoju, gal čia žinančių bus g.gif . Domina turisto bilietas po Veneciją ir kiti lankomi objektai Venecijoje, Pizoje, Florencijoje - ar galioja kokios nuolaidos vaikams (maniškiams 2 ir 6 m.), ar reikia pirkti bilietus pilna kaina?
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muskari @ 2010 06 09, 14:00)

ačiū

Sitame parke nebuvau,bet buvau Pulijos zoo safari,tai ten visos bezdziones atskiram miesteli gyvena i kuri vazioja traukinukas,o masina turi palikti aikstelei. Nu laabai faina thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Limeta @ 2010 06 13, 20:03)

Is savo patirties galiu pasakiti kad vasara Italijoje autobusu patogiau, ir zimiai pigiau uz traukini
Atsakyti
QUOTE(irina2t @ 2010 06 16, 08:02)
Is savo patirties galiu pasakiti kad vasara Italijoje autobusu patogiau, ir zimiai pigiau uz traukini

O gal dar žinot kokių internetinių puslapių autobusams? Traukinius tai lengvai randu, o va su autobusais vis į kažkokius neoficialius pataikau blush2.gif
Nors dar ir negooglinau normaliai, bus ką veikt po sesijos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(F=ma @ 2010 06 16, 09:55)
O gal dar žinot kokių internetinių puslapių autobusams? Traukinius tai lengvai randu, o va su autobusais vis į kažkokius neoficialius pataikau blush2.gif 
Nors dar ir negooglinau normaliai, bus ką veikt po sesijos doh.gif

viena iš autobusų kompanijų SENA
Atsakyti

Dėl visuotinio streiko keliaujantiems po Italiją gali tekti susidurti su papildomais rūpesčiais, birželio 25 dieną:
http://www.baltictra...lt&pub_id=58444
Atsakyti