Įkraunama...
Įkraunama...

Italija

QUOTE(jazva @ 2010 05 28, 19:45)
Ištvert įmanoma,bet tikrai labai sunku,juolab,kad patys italai atostogauja rugpjūty,tai visos jų poilsinės vietos ir lankomi objektai ypač pilni žmonių.

Rugjūty atostogauja italai, bet visi stengiasi pabėgti kuo toliau iš miesto. Romoj tada gatvės galima sakyti tuščios, t.y. nėra tiek kamščių ir vakare mašiną centre mašiną pasistatyti išeina daug greičiau nei per pusvalandį smile.gif

Man tai būtų peilis per karštį ten tąsytis. Dabar kadangi gegužė nelabai karšta, buvo pats tas. Pernai spalio mėn buvo smagus, karščio nemėgstančiam lietuviui pats tas.
Atsakyti
Na karsti istveriu neblogai, buvau Graikijoj kai buvo 40C ir nieko smile.gif Gal Italijoj nebus daugiau g.gif
Atsakyti
Ojei, mes Graikijoj buvom liepa, irgi buvo apie +40, tai kazkoks kosmaras doh.gif Atrode, kasdien vis karsciau doh.gif Gal taip ir buvo, bet keliones pradzioj i visas ekskursijas gana normaliai istverem, o Chalkidikej prie juros karstis jau is proto vare biggrin.gif Deginomes tik pavesy, is viesbucio isslinkdavom nebent ledu ar arbuza nusipirkti lotuliukas.gif
Na, kaip kam mirksiukas.gif Man ideali temperatura +25C biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVaiva: 29 gegužės 2010 - 12:29
QUOTE(VVaiva @ 2010 05 29, 13:29)
Ojei, mes Graikijoj buvom liepa, irgi buvo apie +40, tai kazkoks kosmaras  doh.gif Atrode, kasdien vis karsciau  doh.gif Gal taip ir buvo, bet keliones pradzioj i visas ekskursijas gana normaliai istverem, o Chalkidikej prie juros karstis jau is proto vare  biggrin.gif Deginomes tik pavesy, is viesbucio isslinkdavom nebent ledu ar arbuza nusipirkti  lotuliukas.gif
Na, kaip kam  mirksiukas.gif Man ideali temperatura +25C  biggrin.gif

man patinka 30-35 smile.gif
O kiek buna rugpjuty Italijoj?
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 05 29, 12:30)
man patinka 30-35 smile.gif

Italijoj kalnuose pats tas būna smile.gif Švarkelio reikia, ypač vakare smile.gif
Kuo toliau į pietus, tuo karščiau. Miestuose ypatingai karšta - asfaltas, drėgmė. Vakare užtat be galo smagu, vidurnaktį maikute be rankovių prie fontano ledus laižyti smile.gif
Temperatūros negaliu pasakyti, bet pietuose gi ne be reikalo parduotuvės pietums iki 16 val užsidaro, per tokį karštį gatvės tuščios, vietiniai į gatvę neina smile.gif
Atsakyti
sveikos :} ir mes planuojam kelione i Italija 4u.gif nusileidziam bergamo oro uoste, o po 2 dienu turim but Milane, tad mastom ka veikt tas 2 dienas (o ir pinigeliu pernelyg daug nesinori isleist)... gal galetumet patart? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(BElge @ 2010 05 29, 14:42)
Italijoj kalnuose pats tas būna smile.gif Švarkelio reikia, ypač vakare smile.gif
Kuo toliau į pietus, tuo karščiau. Miestuose ypatingai karšta - asfaltas, drėgmė. Vakare užtat be galo smagu, vidurnaktį maikute be rankovių prie fontano ledus laižyti smile.gif
Temperatūros negaliu pasakyti, bet pietuose gi ne be reikalo parduotuvės pietums iki 16 val užsidaro, per tokį karštį gatvės tuščios, vietiniai į gatvę neina smile.gif

Taip, vakarai tai labai faini, nei svarkelio, nei megztuko nereikia. Vejelis pucia, kaip is feno...
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2010 05 28, 23:44)
Mums gerai buvo ir prie stoties  biggrin.gif Patogu, kad su lagaminais is traukinuko netoli reikejo dardeti. O ir ta stotis gi salia centro - Romoj viskas salia  biggrin.gif Per pirma pusdieni apejom puse miesto  biggrin.gif Transportu naudojomes vieninteli karta - kai i Vatikana vaziavom. Visur kitur - pestute, ramiai, neskubedami...
Fainus apartamentus susiradom - senoviniam name su prieskariniu liftu  biggrin.gif Seimininkas pusrycius i kamabri atnesdavo... Vieta visai gera - salia kazkokios labai labai grazios baznyteles, kurios pavadinimo neatsimenu  blush2.gif Prie pat maisto prekiu parduotuveles, kavinukes ir t.t....

Turbut pas tuos pacius seimininkus buvom smile.gif Mums irgi labai patiko smile.gif O Romoj vasario men pats tas kaifas thumbup.gif nei turistu daug, nei karsta buvo apie 15 laipsniu, kai tuo tarpu LT -20 doh.gif biggrin.gif
Atsakyti

[/quote]
Na kaip čia pasakius,kaip suprantu,visko būna,žiūrint,kur važiuosi.Venecijoj mus užklupo lietutis,Pizoj lietaus audra,Romoje maloniai lynojo,Sorente buvo neįmanoma miegoti,nes kondicionierius veikė tik iki 24 val.,po to gulėjome savo sultyse....
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2010 05 29, 16:39)
Turbut pas tuos pacius seimininkus buvom smile.gif Mums irgi labai patiko smile.gif O Romoj vasario men pats tas kaifas thumbup.gif nei turistu daug, nei karsta buvo apie 15 laipsniu, kai tuo tarpu LT -20 doh.gif  biggrin.gif

koks cia viesbutukas? Jie pasiskelbe internete?
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 05 29, 21:22)
koks cia viesbutukas? Jie pasiskelbe internete?

Bent mes buvome B&B Napoleone
http://www.freereser...roma/Napoleone/

Atsakyti
QUOTE(BElge @ 2010 05 29, 13:42)

man 2003 m vasara (kuria patys italai mena kaip karsciausia) alpese prie bolzano vakare pukines striukes norejosi doh.gif visi kiti turistai beje ja ir turejo, tai mes tik viesbuty tupejom ir pavydejom doh.gif lotuliukas.gif bet diena buvo liuks, tik labai apgaulinga, nes saule is tikruju tokia pat karsta kaip ir prie juros, tik virsuj vejelis, tai nesijaucia, uztai zymiai didesne rizika nudegti nei prie juros doh.gif
Atsakyti