QUOTE(Monmorensi @ 2010 05 08, 23:56)
jaukių rajonų prie stoties dar neteko matyt
gyvenom prie Termini, daug kinų parduotuvių, turgus šalia, daug šiukšlių, būriuojasi vakarais visokie, bet nesaugiai bent jau aš nesijaučiau (nors buvo kad ir viena ėjau). tiesiog "rajonas prie stoties" kaip ir visur. romantikos mažai
o šiaip normos ribose viskas.
Trastevere bohemiškas toks. man patiko.
-->
/biggrin.gif' border='0' style='vertical-align:middle' alt='biggrin.gif' /> end_of_the_skype_highlighting"><{POST_SNAPBACK}>
Mums gerai buvo ir prie stoties
Patogu, kad su lagaminais is traukinuko netoli reikejo dardeti. O ir ta stotis gi salia centro - Romoj viskas salia
Per pirma pusdieni apejom puse miesto
Transportu naudojomes vieninteli karta - kai i Vatikana vaziavom. Visur kitur - pestute, ramiai, neskubedami...
Fainus apartamentus susiradom - senoviniam name su prieskariniu liftu
Seimininkas pusrycius i kamabri atnesdavo... Vieta visai gera - salia kazkokios labai labai grazios baznyteles, kurios pavadinimo neatsimenu
Prie pat maisto prekiu parduotuveles, kavinukes ir t.t....
Papildyta:
QUOTE(*smile* @ 2010 05 28, 22:40)
Čia jau turbūt nuo žmogaus priklauso
Mes atostogavome rugpjūčio viduryje, tai man tas karštis buvo laaaabai super
(tiesiog mėgstu saulę ir šilumą) O vat MB sunkiai ten ištverdavo vidurdienį.
Taip kad jei sunkiai pakeli karštį, nepatarčiau važiuot vidury vasaros. Bet jei karščio nebijai, tada pirmyn!!
Dėl lankytinų vietų tai žinoma, žmonių yra. Bet tikrai ne tiek, kiek tikėjausi. Paryžiuje rugpjūčio mėn. buvo kur kas daugiau žmonių
O mes niekada i tokias keliones nevykstam vasara
Ne tiek del karscio, kiek del turistu antpludzio ir makalynes
Nepatinka man...
Romoj buvom lapkriti - ir tai zymiausiose vietose zmoniu begales, o ka jau kalbet apie vasara
I Paryziu isvis vasara vykti niekam nepatariu - laiko gaisimas ir tikro, romantisko Paryziaus nepamatysit... Bet Paryziui yra kita tema....