Įkraunama...
Įkraunama...

Italija

QUOTE(jazva @ 2010 04 10, 14:01)

jazva, 10 Bal 2010 - 14:01, parašė:

Nuo Romos iki Sorento per pora valandu?Beveik 300 km ,is kuriu ketvirtadalis kelio kalnu serpantinais?Nu jus cia sugebat....

Nuo Romos iki Sorento per pora valandu?Beveik 300 km ,is kuriu ketvirtadalis kelio kalnu serpantinais?Nu jus cia sugebat....

drinks_cheers.gif o dar primetant, kad toj atkarpoj visada kamsciai g.gif
Atsakyti
Mes ne piko metu Amalfio pakrante 65km vaziavom beveik 3 valandas. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2010 04 08, 18:21)

Caca*, 08 Bal 2010 - 18:21, parašė:

Taip, jau prieš šventes pargrįžom.Kelionė  thumbup.gif .
Planuoju kiek plačiau papasakoti fotoreportažų skyrelyje, tik laiko niekaip nerandu.
Būtinai įdėsiu čia nuorodą. 4u.gif

Taip, jau prieš šventes pargrįžom.Kelionė  thumbup.gif .
Planuoju kiek plačiau papasakoti fotoreportažų skyrelyje, tik laiko niekaip nerandu.
Būtinai įdėsiu čia nuorodą. 4u.gif

Tęsiu pažadą. 4u.gif
Italija
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2010 04 10, 20:50)

Caca*, 10 Bal 2010 - 20:50, parašė:

Tęsiu pažadą. 4u.gif
Italija

Tęsiu pažadą. 4u.gif
Italija

Gundytojai,pavydziu-mano svajoniu kelione....
Atsakyti
Sveiki,

kas buvote apsistoję viesbuciuose Romoje prie Termini stoties. Kaip ten tas rajonas? Kad patogus susisiekimas, tai pagal žemėlapius matosi. O ar šiaip jaukus ar toks "stotinis" nesaugus?
O Trastevjere? Ten įtariu jaukiau, bet susisiekimas ne toks patogus. Metro toli.

Atsakyti
QUOTE(Saron @ 2010 04 21, 10:42)

Saron, 21 Bal 2010 - 10:42, parašė:

Sveiki,

kas buvote apsistoję viesbuciuose Romoje prie Termini stoties. Kaip ten tas rajonas? Kad patogus susisiekimas, tai pagal žemėlapius matosi. O ar šiaip jaukus ar toks "stotinis" nesaugus?
O Trastevjere? Ten įtariu jaukiau, bet susisiekimas ne toks patogus. Metro toli.

Sveiki,

Aš gyvenau prie Termini stoties, tai kol buvau su vyru, labai saugus rajonas atrodė, bet kai likau viena, tai taip ir pradėjo visokie kabinėtis g.gif išsigandus rimtai jau buvau ir vakarais niekur nevaikščiodavau schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saron @ 2010 04 21, 10:42)

Saron, 21 Bal 2010 - 10:42, parašė:

Sveiki,

Sveiki,

Bet nuo Trastevjere rajono atrodo centras visai netoli.
Mes irgi planuojame tame rajone gyventi ir vaikscioti pesciomis visur, kur reikes.
Ar tai nerealu, kaip manote kiti?
Atsakyti
QUOTE(Saron @ 2010 04 21, 11:42)

Saron, 21 Bal 2010 - 11:42, parašė:

Sveiki,

Sveiki,

Laba 4u.gif
Mes su vyru gyvenome tame rajone (prie Termini) smile.gif As nieko itartino nepastebejau g.gif Vakarais zmoniu gatvese buvo mazai, ten dauguma kinieciai ir kt. siauraakiai bazuojasi. Na, bet as ten viena nevaiksciojau, ir grizdavom tenais tik nakvot. O vieta mieste labai patogi 4u.gif
Atsakyti
Bet nuo Trastevjere rajono atrodo centras visai netoli.

Kiek girdėjau, tai labai fainas toks bohemiškas rajoniukas. Bet pasivaikščioti tai teks. ax.gif
Aišku apsisprendimui dar turės įtakos ir kaina.
Jau kas kas bet kainos doh.gif jei nori gyventi centre.
Atsakyti
Visa istorine Roma tokia kompaktiska,kad paeiti keleta minuciu iki metro ar autobuso-vienas malonumas dar karta apziureti senaja Roma.As buvau su 8 metu dukra,tai,anksti ryta isejusios,parsivilkdavom apie 7-8 vakare,jau daugiau niekur nebeidavom,bo nuovargis ir +1 val.( ju laiku)duodavo savo.Niekas tokiu laiku nesikabinejo-gal as ne reprezentacines isvaizdos,gal italams svarbus mamma ivaizdis ir nieks nekibina tokiu matronu.Gyvenom netoli stoties,netoli Dolce Vita filmuoto rajono(salia),buvo daug jaunimo bureliu,chebryciu,daugelis man nepriimtinu,bet manes jie neliete,as ju negasdinau biggrin.gif.
Tai nebuvo vienkartinis atvejis,bet man labai patiko-pravaziavom autobusu savo stotele Porta Pia,gal per 2-3 stoteles,na,uzsiplepejom su dukra,oba-nepazistamas rajonas.Islipom.Tie ju daugiaauksciai namai uzdarytomis zaliomis langinemis primena kara.Aplink-ne vieno zmogaus,tolumoj-siuksliu konteineriai ir nueinantis zmogus su sunimi.Daugiau nieko. Stoteleje labai aiskiai viskas surasyta-kada,kas kiek tie autobusai vaziuoja. Ramiai sau laukem stoteleje,nes musu autikas turejo but po 10 min.Is priesais esancio daugiabucio isejo tokia jauna senjora ir mosikuodama rankomis kazko paklause.Naudojant italu-anglu-gestu kalbos misini issiaiskinom-ji klause,ko mes cia sedim,suzinojusi,kad laukiam autobuso,paaiskino,kad kelias remontuojamas,autobusai vaziuoja tik i prieki,o atgal-reikia grizt 1 stotele uz kampo ir dar pavaziuoti pora iki Porta Pia.
*****,kaip as jai dekinga,nepatingejo,isejo padet bobai su vaiku,islindo,greiciausiai is savo kirpyklos,esancios kitoj gatves pusej,pamaciusi,kad mes liudim ir mucinames toj stotelej.
Duok Dieve ,jai sveikatos ir ramybes jos namams.Nera tie italai tokie apgavikai ir materialistai,kaip galvojama.Musu namu seimininkas nebuvo nei svaruolis-tvarkinguolis,bet graziai sutikdavo,pasisveikindavo-atsisveikindavo,o kai ejom sekmadieni rujot po miesta,pasake Buono Domenica-tai ne iprastas palinkejimas,o palinkejimas gero sekmadienio,gero sventadienio.Taip sugraudino mane,nors esu visiska bedieve ir bambyze.
Ju ta bilietu sistema bais faina-tie patys bilietai galioja ir metro(vienam vaziavimui-niekada nevaziavau metro,,nes miestas nera didelis,kad labai sutaupytu laiko,o vaziavimas autobusu duoda didele pirmenybe-videre-matyma),ir autobusui.Metro galioja 1 vaziavimui,o autikui 75 minutes.Reiskia,gali per tas 75 min.ilipt-islipt kiek nori.Tai mes tada,kai pravaziavom,tai ir grizom tuo paciu bilietu.Info mamasoms-visuomeninio bilieto Romoje vaikams iki 10 m. nereikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jazva: 23 balandžio 2010 - 21:18
Labas mergaites. As gyvenu Italijoje, prie Adrijos juros, netoli Ankonos. Jau du metai kaip pasakoi!! tongue.gif Nei uz ka nenoreciau grizti i Lietuva schmoll.gif

As ir sunus
user posted image
user posted image
user posted image

Juodosios madonos boznicia Loreto
user posted image

Mano brangusis Numanos porte

user posted image

Zuvies restoranas, brangoka bet skaaanu tongue.gif
user posted image

Italiski ledai mmmm....skanumelis
user posted image
Papildyta:
Praeita vasara su sunum gyvenom va taip
user posted image
user posted image

Atsakyti
Sveiki Italijos mylėtojai,

norėčiau įsigyti Italija (s. DK kelionių vadovai)
Gal kas nors turi ir nebereikia, nes jau viską matė ? ax.gif
Jei taip, tai rašykit į až.
Atsakyti