Tai dabar ten +16 buvo, kovą jau vasara pagal mus
kelios foto
QUOTE(Dianela @ 2009 02 04, 19:36)
Na į kupolą tai eilė buvo labai didelė, bet ji nestovi vietoj, tiesiog ateini atsistoji ir žingsniuoji. Sakyčiau per 10 minučių iki kasų priėjom, o eilė tai tokia nekukli pasirodė
dar ėjom į Koliziejų, tai irgi labai greitai viskas ten įvyko.
Bet nepamiršk mūsų vizito laiko, vasario 1, ne sezonas.
dar ėjom į Koliziejų, tai irgi labai greitai viskas ten įvyko.
Bet nepamiršk mūsų vizito laiko, vasario 1, ne sezonas.
Ane gruodžio 18 tos pat vietos vaizdas (daugiau foto mano paraše paskutinėj eilutėj):
Ir per visą laikotarpį niekur eilių nebuvo.
Gal kas buvot Kaprio saloj, noretume ten nuvaziuot pailset, turesim dvieju menesiuku mergyte, taigi, man idomu, ar ten labai daug triuksmo, turistu, ar pakankamai rami vieta?
QUOTE(dizzy___ @ 2009 02 16, 14:22)
Gal kas buvot Kaprio saloj, noretume ten nuvaziuot pailset, turesim dvieju menesiuku mergyte, taigi, man idomu, ar ten labai daug triuksmo, turistu, ar pakankamai rami vieta?
Kapryje nebuvus, bet kad ten labai ramu butu, tai kaip tais abejoju...
Jei norisi ramybes Italijoje, rekomenduociau Toskana. Issirinkt koki agriturismo atokesneje vietoje, ir poilsis nuostabus Aplink pilna mazu labai mielu miesteliu, kuriuos galima aplankyt masina, kol nuo vieno iki kito nuvaziuoji, kalvom kalvelem pasigeret speji. Jura netoli. Maistas puikus. Ir turistu, palyginus, visai mazai.
Grizt vis norisi...
Labas
Noriu paklausti dėl automobilių nuomos Italijoje (konkrečiai Milane). Birželio mėn vaikai gros konkurse, po to noretume truputį pakeliauti, o vėliau kelias dienas pajūry patinginiauti Kaip ir viską apgalvojau, suradau, išsirinkau ir t.t. Bet staiga prisiminiau, kad visai pamiršau apie automobilių nuomą. Ispanijoje tai paprasta, patikima, ir nėra labai brangu. O kaip Italijoje? Ar kam nors teko nuomotis tiesiai iš oro uosto, užsisakant iš anksto?
Noriu paklausti dėl automobilių nuomos Italijoje (konkrečiai Milane). Birželio mėn vaikai gros konkurse, po to noretume truputį pakeliauti, o vėliau kelias dienas pajūry patinginiauti Kaip ir viską apgalvojau, suradau, išsirinkau ir t.t. Bet staiga prisiminiau, kad visai pamiršau apie automobilių nuomą. Ispanijoje tai paprasta, patikima, ir nėra labai brangu. O kaip Italijoje? Ar kam nors teko nuomotis tiesiai iš oro uosto, užsisakant iš anksto?
QUOTE(dizzy___ @ 2009 02 16, 14:22)
Praeitais metais su agentūra buvom nuvykę į Kaprį. Iš Sorento pusiasalio laivu kėlėmės į salą. Buvom liepos mėnesį, tad gal dėl to, kad sezonas-turistų buvo tikrai daug. Kamšaties įspūdį sustiprino labai siauros miestelio gatvės (ten mašinos beveik nevažinėja, poilsiautojų lagaminus į prieplauką gabena specialūs karučiai ). Parduotuvėlėse viskas brangu, o ir parduotuvių pavadinimai daug ką sakantys "Gucci", "Dolce@Gabana" ir t.t. Tai turtuolių vilų sala. Nepaisant minios, karščio ir didelių kainų (prisiminiau, stiklinė atšaldytų sulčių gatvėj-5 eurai), tai NEPAPRASTO GROŽIO sala!!! Ten verta nuvykti, bet gal dar luktelkit, kol paaugsit
Sveikos, perverčiau visas keturias temas, tačiau nejaugi visi skrenda tik savarankiškai? Niekas neperka kelionių iš agentūrų?? Novaturas kiek mačiau siūlo keliones tik į Siciliją...
Mes vieną kartą su savo mašina važiavom, bet vos ne dvi dienas pirmyn ir po to tiek pat atgal gan sunku bet tada daugiau pamatyti gali.
Sveikos Italijos megejos
Planuojam kelione geguzes pabaigai - nuo 24-25 d.
As patik esu Italijoje buvusi tik ziema slidineti, todel labai sunku be patirties issirinkti kur keliauti
Gal galetumete parekomenduoti Italijos regiona, miesta, gal ir viesbutuka koki, kuris atitiktu tokius mano norus:
1. Kad nebutu baisia karsta geguzes pabaigoj (sicilija atkrenta) ), temperatura mazdaug ~25 laipsnius
2. Kadangi as varle, noreciau pasimaudyt kur nors juroj....
3. MB nekencia gulet saulej ir degintis Butu gerai, kad butu kokie kalnai salia ir galetumem pasivaikscioti...
4. Kad butu organizuojamos kokios keliones po apylinkes
Aciu uz pagalba
Planuojam kelione geguzes pabaigai - nuo 24-25 d.
As patik esu Italijoje buvusi tik ziema slidineti, todel labai sunku be patirties issirinkti kur keliauti
Gal galetumete parekomenduoti Italijos regiona, miesta, gal ir viesbutuka koki, kuris atitiktu tokius mano norus:
1. Kad nebutu baisia karsta geguzes pabaigoj (sicilija atkrenta) ), temperatura mazdaug ~25 laipsnius
2. Kadangi as varle, noreciau pasimaudyt kur nors juroj....
3. MB nekencia gulet saulej ir degintis Butu gerai, kad butu kokie kalnai salia ir galetumem pasivaikscioti...
4. Kad butu organizuojamos kokios keliones po apylinkes
Aciu uz pagalba