QUOTE(Fliquiti @ 2009 10 22, 21:13)
as tai nesutinku
man zymiai grazesni krastovaizdziai vaziuojant paprastais keliais, is autostrados nieko nesimato
toskanoj ar umbrijoj tokios grazios kalvos!!!
romoj buvau N kartu ir ant bazilikos ne karto nelipau, nesijauciu kazka praradus
nuo bet kurios kalvos grazus vaizdas atsiveria
Parasiau taip todel, kad keliavau ir tais mazais keliukais ir autosdradomis. Abiem atvejais pamatysite visus grazumus.Visa laika juk nevaziuosite greitkeliu, nori nenori teks nusukineti. Juk butent greitkelis nenuves jusu pvz tiesiai i Asyziaus centra, pakankamai ilgai pasisukinesite kalnu keliuku kol pasieksite miesteli.
O del Bazilikos todel ir nesijauciate nieko praradusi, nes jus joje ir nebuvote
Ta pati maniau ir as, kol neuzlipau i ja. Tik nepamanykite kad esu kokia davatka ir pajauciau palaima arciau Dievo atsidurusi :lotuliukas:Nesu ir super romantike, kad alpciau vaivorykste pamaciusi. Tiesiog ten virsuje i bazilikos apacia paziurejus, vaizdas nerealus, kazkas nesuvokiama. Tik ten virsuje matosi kaip atliktos sienos mozaikos ir panasiai......grazu ir nuo stogo pasizvalgyti-visa Roma kaip ant delno.
Papildyta:
QUOTE(String @ 2009 10 23, 09:17)
Ačiū visoms už nuomones
Dar klausimėlis - kaip iš anksto sužinot, kurie keliai momami, o kurie - ne?
visgi nesuprantu kodel tu mokamu keliu taip bijoma
pravaziave koki regiona susimokesite kokiu 12 euru...kas cia tokio ziauraus
Juk letai vaziuodami mazais keliukais, per miestelius, daug daugiau kurui prarasite, o ir laiko. Siulyciau susidaryti marsruta, kur galima palekti greitkeliu, kur nusukti nuo jo. Zodziu toki miksa