Įkraunama...
Įkraunama...

Italija

Na, ir as svaigstu apie kelione i Roma... Jau pradejau ieskoti pigiu bilietuku, zvalgausi viesbuciu kainas.. O dar labiau megst usekanti etapa - kur/ka pamatyti thumbup.gif
Pasidalinkit viesbutciu kainom, skaiciau linaluk uzsisake B&B, kiek mokejot?
Atsakyti
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2009 09 09, 12:55)
Na, ir as svaigstu apie kelione i Roma... Jau pradejau ieskoti pigiu bilietuku, zvalgausi viesbuciu kainas.. O dar labiau megst usekanti etapa - kur/ka pamatyti  thumbup.gif
Pasidalinkit viesbutciu kainom, skaiciau linaluk uzsisake B&B, kiek mokejot?

Mes užsisakinėjom per čiawww.booking.com . Tai radom visai gerą viešbutuką netoli Vatikano. 804 Lt už keturias naktis dviem žmonėm su pusryčiais. Ten buvo akcijinis pasiūlymas, šiaip šis viešbutukas brangesnis. Šiame gyvenom, ne kažkoks ypatingas, bet lokalizacija puiki ir labai patiko aptarnavimas. Kai atvykom, darbuotojas iš karto davė žemėlapį ir pats sužymėjo visus lankytinus objektus bei apie juos papasakojo. thumbup.gif Nors žinojom daug ką, bet jis dar papasakojo, kur galima pasivaikščioti vakarais, kur pigiau pavalgyti.
Atsakyti
mes vaziuojate trise i b b dante sesioms naktims sumokejome 400euru ax.gif
Atsakyti
as ne per seniausiai (liepa) taip pat aplankiau Italija ir likau labai labai suzaveta,ypac Roma thumbup.gif tie senoves pastatai,forumai,koliziejus,vatikanas kazkas nerealaus biggrin.gif keliavome autobusu,taciau as specialiai pasirinkau tokia kelione,nes norejau ir kitas salis aplankyti...jauna esu,taigi autobuso nepatogumai visai negasdino ax.gif zinoma mane suzavejo ir Austrija (visa kelia spoksojau pro langa,nes gamta nereali), o kai privaziavom Alpes,tai visa virtine prafilmavau,nors aisku realaus vaizdo per kamera neperduosi blush2.gif nu bet tikrai verta tai pamatyti,pati mielu noru pakartociau sia kelione biggrin.gif
Atsakyti
Viena is isimintiniausiu poilsiniu kelioniu Europoje buvo Sardinija smile.gif Labai grazu, papludymiai grazus, vanduo siltas, zmones draugiski ir labai gera atmosfera. Tikrai rekomenduoju aplankyti :4u
:[attachmentid=184337]
Papildyta:
[attachmentid=184338]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kontraversija1: 13 rugsėjo 2009 - 16:28
Myliu Italija! vacation4.gif Daug kur esu pabuvojus, bet jei norit pamatyti isties kazka grazaus, nuvykit i Elbos sala Italijoj, verta, tikrai verta ten pabuvoti victory.gif
Atsakyti
Keliolika Romos nuotraukų.
Atsakyti
Mane kankina ilgesys, ir toooks stiprus... Pernai spalio pab. buvau pazintineje kelioneje - Italijoje wub.gif Nera ne dienos kai neprisiminciau jos... Labai viskas patiko... Ypac Florencija, Roma... Po ju gatveles galima klaidzioti ir klaidzioti... Antikines Romos didybe, dvasia... to neimanoma atpasakoti.
Dar suzavejo Kaprio sala... kazkas antzemisko man wub.gif Tikrai vaziuosi vel ir vel...
Imetu kelias foto...
Kaprio sala:
user posted image

user posted image

user posted image

Roma:
user posted image

user posted image

Venecija:
user posted image

Taip mus pasitiko Pompeja bigsmile.gif
user posted image

Florencija ruke:
user posted image

user posted image
Atsakyti
Noriu paklaust, pries kiek laiko reikia viesbuti uzsirezervuot, jeigu norim vaziuot tik kovo gale? Ir koki viesbuti rezervuot, kad nebutu labai baisus ir nebutu labai prabangus? Toki vidutini. Labai buciau dekinga.
Atsakyti
Perskaičiau visas Italijos temas, bet nerandu atsakymo į man rūpimus klausimukus: ar visi keliai Italijoj mokami? g.gif Ta prasme, turbūt tikrai galima nemokamai važinėt iš miesto į miestą, nes mes planuojame būtent kelionę su nuomotu auto, norisi ne greičiau kur nulėkt,o pasigrožėt šalimi... mirksiukas.gif Ir dar - kas yra daugiau važinėję po taliją - ar labai sunku ten vairuoti? Turiu minty kalnų kelius, serpantinus - ar baisu, ar pavijunga ir t.t.?
Atsakyti
QUOTE(String @ 2009 10 21, 13:12)
Perskaičiau visas Italijos temas, bet nerandu atsakymo į man rūpimus klausimukus: ar visi keliai Italijoj mokami?  g.gif Ta prasme, turbūt tikrai galima nemokamai važinėt iš miesto į miestą, nes mes planuojame būtent kelionę su nuomotu auto, norisi ne greičiau kur nulėkt,o pasigrožėt šalimi...  mirksiukas.gif  Ir dar - kas yra daugiau važinėję po taliją - ar labai sunku ten vairuoti? Turiu minty kalnų kelius, serpantinus - ar baisu, ar pavijunga ir t.t.?

Italijoje mokami kai kurie greitkeliai (kai kurios atkarpos) ir pan., bet tikrai ne visi
daug po Italiją nevažinėjom, bet sudėtingų vairavimo sąlygų tikrai nebuvo schmoll.gif be to, tas sudėtingumas ir baisumas labai sąlyginis dalykas, jau kažkur esu rašiusi, kaip prisiskaičiau apie sudėtingas vairavimo sąlygas Juodkalnijoj, dar ir sutikti žmonės paantrino, o iš tikro nieko ten baisaus ar sudėtingo: keliai kaip keliai, serpantinai irgi, na, nebus juk serpantinas autostrados pločio, bet jei vairuoji protingai, tai nieko ten baisaus ar pavojingo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(String @ 2009 10 21, 13:12)
Perskaičiau visas Italijos temas, bet nerandu atsakymo į man rūpimus klausimukus: ar visi keliai Italijoj mokami?  g.gif Ta prasme, turbūt tikrai galima nemokamai važinėt iš miesto į miestą, nes mes planuojame būtent kelionę su nuomotu auto, norisi ne greičiau kur nulėkt,o pasigrožėt šalimi...  mirksiukas.gif  Ir dar - kas yra daugiau važinėję po taliją - ar labai sunku ten vairuoti? Turiu minty kalnų kelius, serpantinus - ar baisu, ar pavijunga ir t.t.?

Labai daug maciau Italijos, keliavau ir traukiniu ir autobusu ir kemperiu ir lengvaja biggrin.gif Keliai visi normalus yra mokami. Jei norite sutaupyti, neverta rinktis nemokamus kelelius. Vaziuojant tik jais prarasite marias laiko, o pamatysite ne ka daugiau biggrin.gif Greitai nepaleksite, nes Italija labai tankiai apgyvendinta, reiskia turesite vaziuoti letai, daug greicio apribojimu. Jei auto nenuomotas, galite rizikuoti ir virsyti biggrin.gif Jei ne, ir Lietuva pasiekia baudos kvitai cool.gif Daug kur kameros tiesiog nematomos, taciau nuolat fotkina. Paskutiniu metu ir italai drausmingiau vazineja smile.gif Rekomenduoju Nuvykti i Asyžių thumbup.gif wub.gif Jau vien kelione Umbrijos regionu paliks nepaprastu ispudžiu thumbup.gif Labiau žinoma Peruga, bet nera ko lyginti su Asyžiumi(Asissi).
Butinai aplankykite San Marina.
Jei busite Vatikane, nepadarykite klaidos! Jei neuzlipsite i Bazilika, i pati virsu, skaitykite, kad nieko nematete cool.gif Ispudinga be proto thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(AŠA @ 2009 10 21, 13:31)
Italijoje mokami kai kurie greitkeliai (kai kurios atkarpos) ir pan., bet tikrai ne visi
daug po Italiją nevažinėjom, bet sudėtingų vairavimo sąlygų tikrai nebuvo schmoll.gif be to, tas sudėtingumas ir baisumas labai sąlyginis dalykas, jau kažkur esu rašiusi, kaip prisiskaičiau apie sudėtingas vairavimo sąlygas Juodkalnijoj, dar ir sutikti žmonės paantrino, o iš tikro nieko ten baisaus ar sudėtingo: keliai kaip keliai, serpantinai irgi, na, nebus juk serpantinas autostrados pločio, bet jei vairuoji protingai, tai nieko ten baisaus ar pavojingo mirksiukas.gif

na teko vaziuoti Kroatijoje tokiu keliuku, kad 50 km gal 4 val truko doh.gif Visi buvome "prideje i kelnes". Aisku nelinksmino ir ant medziu kamienu kryzeliai palei kelio krasta. Keliavusi kartu mergaite po to nakti net i lova pridare, ko nebuvo niekada....o ir patiems iki to nedaug truko biggrin.gif
Atsakyti