Įkraunama...
Įkraunama...

Italija

Mes gyvenom čia
Atsakyti
Aš Romoj gyvenau už 40 eurų per naktį, bet keliavau viena, tai kambarys vienvietis žinoma smile.gif Viešbutis 3 žv, aišku toli nuo centro, reikėdavo važiuoti metro+traukiniu, užimdavo kokią 45 min, bet aš tuo laiku žemėlapius nagrinėjausi.
Už panašią kainą ieškau ir dabar, manau, gal ir rasiu smile.gif
Florestinos viešbutukas brangokas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Melka @ 2009 01 01, 23:34)

Florestinos viešbutukas brangokas sad.gif

Aš kažkada buvau radus ir už 20 Eurų parai šalia Trevi fontanų per www.gtahotels.com. Bet tais metais mes skridom į Paryžių.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 01 01, 17:09)
Mes gyvenom čia

Pačekinau-geras-dabar iki 02/26 savaitę dviem už 440 e gyvent galima.Centras!Šiaip brangu.Aš bukinau per šitą
http://www.hostelsclub.com/
Ir lietuviškai,ir nebrangiai,nors galima dar pagudrauti-susisiekti tiesiogiai su nakvynės namais,tai bus kokiais 5-10 e pigiau.
Kas nori visai pigiai-reik ieškot užmiestyje,kempinge,bendram kambary,susikiemas su miestu geras.
Papildyta:
QUOTE(Dianela @ 2009 01 01, 13:24)
http://www.booking.c...kout=2009-03-02
€ 59
€ 59
€ 55

nardyt reik  ax.gif  ir rasi.
Tik aš ieškojau vienai dienai, bet gi gal reikia keliom?
Sėkmės.

Galiu pakomentuot,jei leisit...
1.Gal ir nieko būtų-šalia centras,netoli šliopinti nuo Termini stoties,gali būti pusiau ramus rajonas,bet tokioj vietoj galima pigiau rast.Didelis +,kad šalia via XX Settembre,kur autobusai į visas puses važiuoja,l.geras susisiekimas su istoriniais objektais,stotimi,o į zoosodą ir villa Borghese pėsčiom.
2.Būtų baisoka-čia pat gel.stoties suskaičiavau 12 linijų....
3.Tarp 2 ir 3 rinkčiausi šitą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jazva: 02 sausio 2009 - 13:52
QUOTE(susidomejus @ 2008 04 25, 22:30)
Gal kas nors galite parekomenduoti kokius nors viesbutukus Romoje?

jei norit pigiau ir arciau centro - Villa Lituania, bet cia ne visai viesbutis, daugiau sveciu namai. http://www.villalituania.com/

apie apsistojima romoje daug duota nuorodu pirmoje temoje europos forume, kur nuorodos keliaujantiems. Nemazai nuorodu ir patarimu yra Italijos temoje
Papildyta:
QUOTE(*Mika* @ 2007 12 28, 15:20)
Labai noriu pamatyti Londoną. Galiu vasario viduryje tam skirti 3 d.. Gal kas esate tokiam trumpam laikui skridę į Londoną? Gal turite kokį rekomenduojamą nelabai apkrautą maršrutą? Ar šiaip kokių protingų patyrusio keliautojo patarimų?  ax.gif    4u.gif

as skrendu i londona 5 vasario nakti ir griztu 10 vasario (galima sakyti 4,5 dienos). Per pora dienu planuoju pamatyti pagrindines istorines vietas: westminster abbey, poet corner, trafalgar square, didiji bena ir taip ten paslampineti... be to bus mano gimtadienis, tai manau prasieiti pro koki viena kita bara su MB tongue.gif
Atsakyti
Dar keletas foto

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Laba diena,
Gal galit trumpai papasakot ka labiausiai verta pamatyti Italijoje?
Atsakyti
QUOTE(*Džela* @ 2009 01 29, 11:27)
Laba diena,
Gal galit trumpai papasakot ka labiausiai verta pamatyti Italijoje?

Italijoj kol kas teko tik karta pabuvoti... Buvom prie Neapolio mazam kaimely, sveciuose. Nebuvo kada ir kaip daug pamatyti. Italija labai diedele ir turbut visur labai grazu.
Man labai dideli ispudi paliko Pompeja ir esant galimybei tikrai verta ja aplankyti. O mano svajone Roma ir Venecija.

QUOTE(Dianela @ 2009 02 04, 14:30)
AŠ jau namie  thumbup.gif  patiko žiauriai, nors kojų tai irgi nejaučiu. Patvarkysiu nuotraukas ir parodysiu  ax.gif

Mes kova planuojam Venecija ir Roma aplankyti. Tai kaip zvieziai buvusios noriu paklausti, kaip ten su tais bilietais ir iejimais i visus muziejus ir Vatikana (jei aisku teko but), visur internete kur galima nusipirkti isankstinius bilietus raso, kad labai jau dideles eiles visur. Ar tiesa? Ar imanoma tiesiog ramiai be streso bilietus gaut, ar jau nuo 6 ryto reikia prie kasos stoveti, jei nori patekt kur nors. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tekilute @ 2009 02 04, 15:39)
Mes kova planuojam Venecija ir Roma aplankyti.  Tai kaip zvieziai buvusios noriu paklausti, kaip ten su tais bilietais ir iejimais i visus muziejus ir Vatikana (jei aisku teko but), visur internete kur galima nusipirkti isankstinius bilietus raso, kad labai jau dideles eiles visur. Ar tiesa? Ar imanoma tiesiog ramiai be streso bilietus gaut, ar jau nuo 6 ryto reikia prie kasos stoveti, jei nori patekt kur nors.  4u.gif

Aš irgi buvau neseniai (gruodžio mėnesį)- mes rezeravavomės iš anksto į Vatikano muziejų bilietus. Atėjom apie pusę trijų (baigiantis darbui)- tai žmonių buvo ne kažkiek, mes net eilėj norėjom stovėti (5 žmonės buvo), bet mus be eilės pakvietė, nes kaip minėjau turėjom bilietus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tekilute @ 2009 02 04, 15:39)
Mes kova planuojam Venecija ir Roma aplankyti.  Tai kaip zvieziai buvusios noriu paklausti, kaip ten su tais bilietais ir iejimais i visus muziejus ir Vatikana (jei aisku teko but), visur internete kur galima nusipirkti isankstinius bilietus raso, kad labai jau dideles eiles visur. Ar tiesa? Ar imanoma tiesiog ramiai be streso bilietus gaut, ar jau nuo 6 ryto reikia prie kasos stoveti, jei nori patekt kur nors.  4u.gif

Na į kupolą tai eilė buvo labai didelė, bet ji nestovi vietoj, tiesiog ateini atsistoji ir žingsniuoji. Sakyčiau per 10 minučių iki kasų priėjom, o eilė tai tokia nekukli pasirodė biggrin.gif
user posted image
dar ėjom į Koliziejų, tai irgi labai greitai viskas ten įvyko.
Bet nepamiršk mūsų vizito laiko, vasario 1, ne sezonas.
Atsakyti
Sveikos, keliauninkės smile.gif
Norėčiau ir aš pasidalinti savo įspūdžiais apie bilietų pirkimą. Mes buvome Romoje pernai metų rugpjūčio mėnesį, kai turistų tikrai netrūksta, ir turiu prisipažinti, kad jokių problemų dėl bilietų nebuvo. Truputį teko pastovėti, bet tai neužėmė daug laiko. Ilgiausia eilė buvo norint praeiti metalo detektorių ir patekti į Vatikaną, bet ji greitai eina ir greit mes buvome bazilikoje. Į Vatikaną atvykome apie 12 valandą, kažkaip buvome atsipalaidavę ir niekur neskubėjome. Vėliau į muziejų, bet ten irgi greit gavome bilietus. Tik kiek pamenu į muziejų bilietus pardavinėja tik iki 16.00, o lankymas iki 18.00. Tai va, kaip sakau be išankstinio pasiruošimo visur pabuvojome. Tai buvo ne savaitgalis, o penktadienis. Tiesa, per žioplumą mano sijonėlis pasirodė apsaugai per trumpas, tai neįleido, tačiau iškart pasirodė vietiniai prekiautojai ir iš jų nusipirkau skarelę. Ją užsirišus, mane pagaliau įleido. tongue.gif

Pasidomėkit daugiau, kitų nuomonių, bet manau gal kovo mėnesį nebus tiek dayg turistų.
Atsakyti
ka tik grizom is nuostabaus grozio Italijos kalnu...
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti