Įkraunama...
Įkraunama...

Italija

kuriai ten Italijos autostrados pigios blink.gif vakar grizom namo is Austrijos pro Insbruka, tai iki Milano (250 km) sumokejom 23 € vien uz autostrada doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2009 07 10, 22:04)
Perskaičiusi L. Gaudet "Skortų saulę" baisiai užsimaniau į Apuliją. Po jūsų įkeltų nuotraukų noriu dar labiau. Kas buvote, parašykite, kokiu būdu pasiekėte Apuliją.

Jei važiuotum iš Romos autostrada, reiktų važiuoti iki Neapolio, po to yra autostrada Napoli - Bari.

Dar galima iš Romos Apuliją pasiekti traukiniu ar autobusu.
Atsakyti
QUOTE(Sella @ 2009 07 12, 07:26)
Jei važiuotum iš Romos autostrada, reiktų važiuoti iki Neapolio, po to yra autostrada Napoli - Bari.

Dar galima iš Romos Apuliją pasiekti traukiniu ar autobusu.

Paziurejau, kad nuo Romos iki sito miestuko Alberobello gaunasi masina 5 val kelio, benzas+tool plaza 70 euru. Turbut rinksimes kelione i ji traukiniu ar autobusu. Manau bus greiciau ir smagiau. Mat mes visas 9 dienas gyvensim netoli romos tame paciame viesbuteli.
Atsakyti
Teko savaitę pabūti Florencijoje tai keliavome po Toskaną - Sieną, Pizą, Luccą ... beje paskutinis labai jaukus miestas pasirodė smile.gif

Šiame kompe savo foto neturiu, tai iš interneto įmetu iš Loccos. Centrinė aišktė tai buvęs koliziejus, o namai ant jo ir pastatyti. Siauros jaukios gatvelės smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2009 07 12, 11:31)
Teko savaitę pabūti Florencijoje tai keliavome po Toskaną - Sieną, Pizą, Luccą ... beje paskutinis labai jaukus miestas pasirodė smile.gif

Šiame kompe savo foto neturiu, tai iš interneto įmetu iš Loccos. Centrinė aišktė tai buvęs koliziejus, o namai ant jo ir pastatyti. Siauros jaukios gatvelės smile.gif
user posted image

Sveikos keliautojos,
Na mes su vyru ruošiames irgi važiuoti į Italija.Išvažiuojame rugpjūčio 6 d., savaitei.Skrendam į Pisa,ten turim užsisakę viešbutį ir mašiną.Tai bandysim patys irgi keliauti po Italija.Gal turi kokiu spec patarimų,ką pasiimti su savimi? Gal kokį maršrutą turejote?Na viskas įdomu,nes mes pirma kartą bandysim šitaip keliauti.
Šiaip visada tik su ekskursijomis važiuodavome.
Labai įdomu ar sunku ten vairuoti mašiną,ar ten kulturingi vairuotojai?Nes mes gyvename Norvegijoje,tai čia labai saugu važinėti.
Kur maitinotes,ar brangu?
Ačiū už patarimus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fliquiti @ 2009 07 11, 16:54)
kuriai ten Italijos autostrados pigios  blink.gif vakar grizom namo is Austrijos pro Insbruka, tai iki Milano (250 km) sumokejom 23 € vien uz autostrada  doh.gif  blink.gif

mes geguzes men vaziavom nuo Romos iki Innbrucko sumokejom 48eurus doh.gif
Papildyta:
QUOTE(FLAMEA @ 2009 07 12, 18:38)
Labai įdomu ar sunku ten vairuoti mašiną,ar ten kulturingi vairuotojai?Nes mes gyvename Norvegijoje,tai čia labai saugu važinėti.
Ačiū už patarimus  mirksiukas.gif

Vairuot normaliai, geriau nei LT, bet italai vaziuoja ir per raudona, negalima galvot, iskat pypsena biggrin.gif

Maistas mums pasirode normalus, Pizoj kavonukej uz piza ir makaronus + gerimai sumokejom 20euru.
Papildyta:
Piza ir pliazas salia miestelio kazkur 12-16km 4u.gif ir keleta nuotrauku Romos. Mums su vyru didesni ispudi patiko Barselona nei Roma blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nonna: 12 liepos 2009 - 19:34
QUOTE(<emigrante> @ 2009 07 12, 12:17)
Paziurejau, kad nuo Romos iki sito miestuko Alberobello gaunasi masina 5 val kelio, benzas+tool plaza 70 euru. Turbut rinksimes kelione i ji traukiniu ar autobusu. Manau bus greiciau ir smagiau. Mat mes visas 9 dienas gyvensim netoli romos tame paciame viesbuteli.

hmm is Bari arciausiai iki Alberobello g.gif be to i bari ryanair skrenda
Atsakyti
QUOTE(FLAMEA @ 2009 07 12, 18:38)
Sveikos keliautojos,
Na mes su vyru ruošiames irgi važiuoti į Italija.Išvažiuojame rugpjūčio 6 d., savaitei.Skrendam į Pisa,ten turim užsisakę viešbutį ir mašiną.Tai bandysim patys irgi keliauti  po Italija.Gal turi kokiu spec patarimų,ką pasiimti su savimi? Gal kokį maršrutą turejote?Na viskas įdomu,nes mes pirma kartą bandysim šitaip keliauti.
Šiaip visada tik su ekskursijomis važiuodavome.
Ačiū už patarimus  mirksiukas.gif

Mes nesenai Italijoj buvom beveik menesi, bet pervaziavom visa italija iki sicilijos. Net negaliu pasakyti kuris marsrutas geriau - nu viskas ten idomu ir net neaisku kas idomiau smile.gif Vairuoja italai labai kulturingai. Gal ir emocingai, bet bet tikrai mandagiai ir ne chamiskai. Bent jau mums Lenkijoj pvz buvo daug baisiau. O i pypsenimus Italijoj nereikia kreipt demesio, jie tikrai nereiskia susierzinimo kaip pas mus, o tik mandagu demesio atkreipima, arba jie taip sveikinasi, arba is viso siaip sau pypsi smile.gif Maitintis brangoka, bet porcijos daznai dideles, kartais vienos dviems uztenka, daug kur buna turistinis meniu uz visai normalia kaina gali pasirinkt derini is siulomu patiekalu. Na po Norvegijos tikrai neatrodys labai brangu. Jei gyvensit Pisoje, tai labai gera vieta strategiskai norint apziureti vidurio Italija. Nuvaziuokit i Florencija, ten tikrai grazu, paskui galima vaziuoti zemyn Chianti keliu iki Sienos, pamatysit labai graziu Toskanos peizazu, sustoti bet kokiam kaimelyje miestelyje, prisipirkti skaniausio naminio vyno, suriu, alyvuogiu aliejaus. Dar salia yra Lucos miestelis, irgi labai jaukus. Viena diena verta nuvaziuoti iki La Spezios, ten nusipirkti bilieta ir vaziuoti traukinuku i Cinque terre parka pasivaikscioti - vaizdai nepakartojami. Na cia tiek grozybiu aplink pacia Pisa, o jei laiko turesit tai ir toliau galima pavaziuoti.
Atsakyti
Sveikos,
Gal kas Riminio kurorte ar jo apylinkese buvot? Ka rekomenduojat pamatyti per savaite? Domina visokia informacija (maistas, miestas, suvenyra, shoppingas ir pan.)

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivullka @ 2009 07 15, 14:25)
Sveikos,
Gal kas Riminio kurorte ar jo apylinkese buvot? Ka rekomenduojat pamatyti per savaite? Domina visokia informacija (maistas, miestas, suvenyra, shoppingas ir pan.)

Aciu  4u.gif

Na man butent ta pakrante Italijos labiausiai nepatiko - vanduo purvinas ir siltas kaip arbata. Paciam Riminyje nebuvom, labai netraukia manes ten, uzsukom tik i maza miestuka salia Riminio. Siaip jei savaite busit, tai patarciau pavazinet aplinkui, aisku jei bus galimybe. Man grazu ir jauku pasirode Ravenoj, ten bizantisku mozaiku yra, ramus toks senamiestis viduramziskas. I San Marina taip pat verta nuvaziuoti, nera labai toli. Maistas nuostabus visoj Italijoj, vietu kur pavalgyti milijonai, atrasit geriausias tik bandymu keliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(klomba @ 2009 07 16, 14:31)
Na man butent ta pakrante Italijos labiausiai nepatiko - vanduo purvinas ir siltas kaip arbata. Paciam Riminyje nebuvom, labai netraukia manes ten, uzsukom tik i maza miestuka salia Riminio. Siaip jei savaite busit, tai patarciau pavazinet aplinkui, aisku jei bus galimybe. Man grazu ir jauku pasirode Ravenoj, ten bizantisku mozaiku yra, ramus toks senamiestis viduramziskas. I San Marina taip pat verta nuvaziuoti, nera labai toli. Maistas nuostabus visoj Italijoj, vietu kur pavalgyti milijonai, atrasit geriausias tik bandymu keliu smile.gif

Rimini man irgi ne ta vieta, kur vaziuociau Italijos pasiziureti... yra zymiai grazesniu vietu... nors ten yra ir naktiniu klubu, ir jaunimo daug.. na pajurio kurortas.. bet manes nesuzavejo... man labiau patinka kita pakrante, kaip tu ir minejai - ten visai kita jura ir ji zymiai svaresne (bent jau mano kelioniu metu)..

Siaip tikrai patarciau pamatyti la spezia pakrante, uzsukti i sienna (sis miestas ypatingai grazus saulei leidziantis), gal pavyks patekti palio di sienna metu? smile.gif as kai buvau, tai vyko paskutiniai pasiruosimai, o pacio renginio taip ir neteko pamatyti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2009 07 16, 14:36)
Rimini man irgi ne ta vieta, kur vaziuociau Italijos pasiziureti... yra zymiai grazesniu vietu... nors ten yra ir naktiniu klubu, ir jaunimo daug.. na pajurio kurortas.. bet manes nesuzavejo... man labiau patinka kita pakrante, kaip tu ir minejai - ten visai kita jura ir ji zymiai svaresne (bent jau mano kelioniu metu)..

Siaip tikrai patarciau pamatyti la spezia pakrante, uzsukti i sienna (sis miestas ypatingai grazus saulei leidziantis), gal pavyks patekti palio di sienna metu?  smile.gif  as kai buvau, tai vyko paskutiniai pasiruosimai, o pacio renginio taip ir neteko pamatyti  schmoll.gif

Aciu uz patarimus thumbup.gif Sia pakrante pasirikom nes buvo pigiausi bilietai is Stokholmo i Italija smile.gif O norisi biski ir pamatyti (nes nesu buvus Italijoje) ir biski prie juros pasivolioti (juk atostogos) 4u.gif
Atsakyti