la!as visada naudoju tamponus!!!(nors ir zinau kad negerai jie )
tik nakti,ir jei esu namie paketus naudoju!
As tai darbe ir kitur papratstai bunu su tamponais, o namie ir nakti - tegul liejasi laisvai
Kadangi megstu visokias nesamones bandyti, tai ir dabar kazkokius Naturella bandau. Tik vat kartais pasibandzius tenka mesti lauk visa dezute, nes pasirodo netinkami
O patogiausi man - su aplikatoriumi. Ir patogiau, ir rankos svarios lika
Kadangi megstu visokias nesamones bandyti, tai ir dabar kazkokius Naturella bandau. Tik vat kartais pasibandzius tenka mesti lauk visa dezute, nes pasirodo netinkami
O patogiausi man - su aplikatoriumi. Ir patogiau, ir rankos svarios lika
Man ir patinka su tamponais labai patogu, siaip naudoju tampax su aplikatorium, bet galiu tik kokiom trim valandom isidet, kazkodel po to pradeda skaudet pilvo apacia
man tai tanponai irgi ,ypac kai reikia kur iseit,o namie stengiuos daugiau naudot paketus.
Man tai geriausi Tampax su aplikatorium, aš be aplikatoriaus kažkaip nesugebu patogiai įdėti, kad laisvai jausčiausi. Nakti naudoju paketus. Bet jokio diskomforto, skaudėjimo ar kažko su tamponais nesu patyrusi, na nebent kažkaip ne taip įsidedu.
aš kaip ir dauguma čia,tamponus naudoju tik kai reikia kur nors išeiti,o namie būnu su paketais,nes tikrai su paketais nors visas tas brūdas,kaip kažkuri mamytė pavadino,pasišalina.Visada naudojau O.B. tamponus,kitokių net nebandžiau
QUOTE(wauwauwywa @ 2007 08 14, 13:41)
o tamponus galima naudoti jei dar neesi urejes lytiniu santykiu?nepazeidziama su jais mergystes pleve?sese mano susirupino,nes jai iklotai nelabai patinka,o tamponus detis bijo.patarkit
hehe. patinka man, kai sprendžiamos sesių, draugių problemos teoriškai galima, nes plėvė nėra aklina, bet manau, ji gali būti pažeista dėl tamponų.
QUOTE(wauwauwywa @ 2007 08 14, 12:41)
o tamponus galima naudoti jei dar neesi urejes lytiniu santykiu?nepazeidziama su jais mergystes pleve?sese mano susirupino,nes jai iklotai nelabai patinka,o tamponus detis bijo.patarkit
na man tai nepazeide, bet geriau pirma karta pabandyt su aplikatorium, maziau vargo isidedant ir rasti patogia poza kad neitemti raumenu ten
QUOTE(xlr @ 2005 07 02, 13:35)
O man kazkodel su jais nejauku. Einu ir galvoju, ar nenulasejo koks laselis. Ka daryti, kad menesines isnyktu? Gal yra kokiu specialiu vaistu? :/
Nestumas tik kad poveikis trumpalaikis
Papildyta:
QUOTE(Amry @ 2007 07 04, 13:57)
vat aš ir taip galvojau, kai nutariau ant ob pereit... ai, stumi kiek pirštas lenda i vsio nu bent jau aš tai mechaniškai jau tą darau, pripratau... ir nieko nei jaučiasi, nei apačią maudžia, viskas ok
Man ir labiau be aplikatoriaus patinka.ir isideti lengviau ir daug patogiau jauciuos
aš irgi naudoju tik kai kur nors einu, o namuose, tai niekada