Įkraunama...
Įkraunama...

Tamponai

As tai irgi daug metų naudojau tamponus, bet vis vargindavo visokie niežėjimai ir taip toliau.Kai nustojau juos naudoti, tada ir baigėsi problemos.
Atsakyti
Na, as naudoju paketus, nes su tamponais man labai nepatogu.
Atsakyti
As uz tamponus, man patys geriausi O.B Jau daug metu naudoju juos. Bet nakciai tenka naudoti paketus always nicht. Kartais kai bunu visa diena namie panaudoju ir paketus, kad viskas ten issivalytu 4u.gif , bet kur nors su jais iseiti schmoll.gif man jie slama lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinki @ 2007 07 06, 03:49)
Daug metu naudoju ob tamponus, man jie nepakeiciami, nes su mano mm ir is namu neiseiciau. Naudoti man super patogu (as atvirksciai tamponu su aplikatorium nemoku isideti  blush2.gif ), niekada nejauciu, jauciu tik tada, kai reikia issiimti  mirksiukas.gif
Neisivaizduoju, jei reiketu iseiti kazkur ir jaustum, kaip viska bega (i paketa)  doh.gif Zinau,kad tikrai sveikatai pliusu neprideda, bet pakankamai daznai tikrinuosi pas ginekologa ir manau pastebetu, jei butu kazkas netaip  g.gif
Man ivairiu dydziu o.b. tamponai nepamainomi, ir dabar su mini sedziu  ax.gif

drinks_cheers.gif as ir naudoju be aplikatoriaus,nes bandziau karta su aplikatorium ir nepavyko man ten jo isidet blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(rramaske @ 2007 07 28, 11:50)
drinks_cheers.gif as ir naudoju be aplikatoriaus,nes bandziau karta su aplikatorium ir nepavyko man ten jo isidet blush-anim-cl.gif

bandziau tampax compak (tie su aplikatorium), bet kazkaip nepavyko man zmoniskai ju isidet, jausdavau.. o va O.B. (be aplikatoriaus) yra thumbup.gif su jais viskas gerai pavyksta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2007 07 24, 19:48)
tikekimes  biggrin.gif  bet nepasakyciau kad cia naujiena butu, nes as Portugalijoj buvau pries metus.. taigi, sakyciau geri dalykai labai ilgai keliauja arba visai neatkeliauja  verysad.gif

hehe, tokia jau ta Lietuva biggrin.gif

aš sėkmingai perėjau prie o.b. iš pirmo kart dar greičiau nei su aplikatorium įsidėjau. kaip aš anksčiau su paketais gyvenau neturiu jokio supratimo doh.gif
Atsakyti
Aš tai visada naudoju tik paketus,vieną kartą bandžiau tamponus,bet man jie nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
patinka tamponai Tampax su aplikatoriumi, bet per tas dienos naudoju jos tik diena, nakti - paketai ax.gif
Atsakyti
ar galima su tamponu maudytis ežere? unsure.gif ar tai nehigieniška ir nepatogu?
Atsakyti
Aisku galima, netik ezere maudytis lotuliukas.gif Man tai seip daug nehigieniskiau, kai salia besimaudanciu zmoniu ar vaiku i vandeni veda sunis schmoll.gif o kur toleliau ir nepatingi ismuiluoti ir ismaudyt. doh.gif Tada visas noras praeina tam vandeni mirkti. Daug tokiu atveju teko matyti ax.gif
Atsakyti
as timuz tamponus!!!!!!!!!!!!!!
nesuprantu, kaip anksciau be ju galejau gyventi, tarsi ssu palapine kelnese vaiksciodavau, dabar jau kokiue 2 metai naudoju tik Ob, tai liuks!!!!!, ypac vasra
Atsakyti
as naudoju tamponus tamax su aplikatoriumi,labai patogus idejimas.paketai tik nakciai,nes girdejau kad istisai negalima naudoti tamponu. smile.gif
Atsakyti