As tai irgi daug metų naudojau tamponus, bet vis vargindavo visokie niežėjimai ir taip toliau.Kai nustojau juos naudoti, tada ir baigėsi problemos.
Na, as naudoju paketus, nes su tamponais man labai nepatogu.
As uz tamponus, man patys geriausi O.B Jau daug metu naudoju juos. Bet nakciai tenka naudoti paketus always nicht. Kartais kai bunu visa diena namie panaudoju ir paketus, kad viskas ten issivalytu , bet kur nors su jais iseiti man jie slama
QUOTE(evelinki @ 2007 07 06, 03:49)
Daug metu naudoju ob tamponus, man jie nepakeiciami, nes su mano mm ir is namu neiseiciau. Naudoti man super patogu (as atvirksciai tamponu su aplikatorium nemoku isideti ), niekada nejauciu, jauciu tik tada, kai reikia issiimti
Neisivaizduoju, jei reiketu iseiti kazkur ir jaustum, kaip viska bega (i paketa) Zinau,kad tikrai sveikatai pliusu neprideda, bet pakankamai daznai tikrinuosi pas ginekologa ir manau pastebetu, jei butu kazkas netaip
Man ivairiu dydziu o.b. tamponai nepamainomi, ir dabar su mini sedziu
Neisivaizduoju, jei reiketu iseiti kazkur ir jaustum, kaip viska bega (i paketa) Zinau,kad tikrai sveikatai pliusu neprideda, bet pakankamai daznai tikrinuosi pas ginekologa ir manau pastebetu, jei butu kazkas netaip
Man ivairiu dydziu o.b. tamponai nepamainomi, ir dabar su mini sedziu
as ir naudoju be aplikatoriaus,nes bandziau karta su aplikatorium ir nepavyko man ten jo isidet
QUOTE(rramaske @ 2007 07 28, 11:50)
as ir naudoju be aplikatoriaus,nes bandziau karta su aplikatorium ir nepavyko man ten jo isidet
bandziau tampax compak (tie su aplikatorium), bet kazkaip nepavyko man zmoniskai ju isidet, jausdavau.. o va O.B. (be aplikatoriaus) yra su jais viskas gerai pavyksta
QUOTE(Palomina @ 2007 07 24, 19:48)
tikekimes bet nepasakyciau kad cia naujiena butu, nes as Portugalijoj buvau pries metus.. taigi, sakyciau geri dalykai labai ilgai keliauja arba visai neatkeliauja
hehe, tokia jau ta Lietuva
aš sėkmingai perėjau prie o.b. iš pirmo kart dar greičiau nei su aplikatorium įsidėjau. kaip aš anksčiau su paketais gyvenau neturiu jokio supratimo
Aš tai visada naudoju tik paketus,vieną kartą bandžiau tamponus,bet man jie nepatiko
patinka tamponai Tampax su aplikatoriumi, bet per tas dienos naudoju jos tik diena, nakti - paketai
ar galima su tamponu maudytis ežere? ar tai nehigieniška ir nepatogu?
Aisku galima, netik ezere maudytis Man tai seip daug nehigieniskiau, kai salia besimaudanciu zmoniu ar vaiku i vandeni veda sunis o kur toleliau ir nepatingi ismuiluoti ir ismaudyt. Tada visas noras praeina tam vandeni mirkti. Daug tokiu atveju teko matyti
as timuz tamponus!!!!!!!!!!!!!!
nesuprantu, kaip anksciau be ju galejau gyventi, tarsi ssu palapine kelnese vaiksciodavau, dabar jau kokiue 2 metai naudoju tik Ob, tai liuks!!!!!, ypac vasra
nesuprantu, kaip anksciau be ju galejau gyventi, tarsi ssu palapine kelnese vaiksciodavau, dabar jau kokiue 2 metai naudoju tik Ob, tai liuks!!!!!, ypac vasra
as naudoju tamponus tamax su aplikatoriumi,labai patogus idejimas.paketai tik nakciai,nes girdejau kad istisai negalima naudoti tamponu.