Įkraunama...
Įkraunama...

Tamponai

QUOTE(Veila @ 2007 07 04, 15:52)
niekaip nesuprantu, kodel o.b. negali su aplikatorium nors vieną seriją išleist  doh.gif
nežinau kaip man ten be aplikatoriaus pavyks  ax.gif

vat aš ir taip galvojau, kai nutariau ant ob pereit... g.gif ai, stumi kiek pirštas lenda i vsio lotuliukas.gif nu bent jau aš tai mechaniškai jau tą darau, pripratau... ir nieko nei jaučiasi, nei apačią maudžia, viskas ok thumbup.gif
Atsakyti
man tai labai patogus dalykas, ypac vasara. Jokio diskonforto..deja deja gydytoja prisake nenaudot verysad.gif todel naudoju tik tikrai eksta atvejais,o siaip tai vargstu su paketais verysad.gif
Atsakyti
O man visada maudzia pilvo apacia nuo ju... schmoll.gif
Atsakyti
Daug metu naudoju ob tamponus, man jie nepakeiciami, nes su mano mm ir is namu neiseiciau. Naudoti man super patogu (as atvirksciai tamponu su aplikatorium nemoku isideti blush2.gif ), niekada nejauciu, jauciu tik tada, kai reikia issiimti mirksiukas.gif
Neisivaizduoju, jei reiketu iseiti kazkur ir jaustum, kaip viska bega (i paketa) doh.gif Zinau,kad tikrai sveikatai pliusu neprideda, bet pakankamai daznai tikrinuosi pas ginekologa ir manau pastebetu, jei butu kazkas netaip g.gif
Man ivairiu dydziu o.b. tamponai nepamainomi, ir dabar su mini sedziu ax.gif
Atsakyti
As irgi uz O.B patys geriausi thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
aš irgi už O.b. Naudoju juos dieną o naktį paketus, nes gal ištisą parą ir kelias dienas tikrai nėra labai sveika(dėl sausumo, kad per daug neissausėtų ir nebūtų nepatogu) g.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif thumbup.gif Su tamponais jaučiuosi švari, sausa ko nepasakyčiau apie paketus. Juos naudoju naktimis.
Atsakyti
QUOTE(Veila @ 2007 07 04, 15:52)
nualpus buvai gal greičiau iš baimės kai pirmą kart dėjaisi  bigsmile.gif  bo aš pirmą kart irgi šalia alpimo buvau  doh.gif  o kad nepatogu, tai pabandyk pradžiai su aplikatorium- juos labai lengva įsidėt ir tikrai nieko nesijaus. Visada naudoju su aplikatorium, bet nutariau o.b. pabandyt (daug kas sako, kad geresni), bet niekaip nesuprantu, kodel o.b. negali su aplikatorium nors vieną seriją išleist  doh.gif
nežinau kaip man ten be aplikatoriaus pavyks  ax.gif

kai buvau Portugalijoje maciau O.B. su aplikatoriumi pirkt smile.gif
user posted image
Atsakyti
tikekimes, kad atkeliaus ir iki musu kada smile.gif
Atsakyti
Naudoju ir tamponus, ir paketus. Nieko prieš tamponus neturiu, tik kažkada skaičiau, kad pastoviai juos naudot negerai. O šiaip man su jais patogu.
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2007 07 24, 17:26)
tikekimes, kad atkeliaus ir iki musu kada  smile.gif

tikekimes biggrin.gif bet nepasakyciau kad cia naujiena butu, nes as Portugalijoj buvau pries metus.. taigi, sakyciau geri dalykai labai ilgai keliauja arba visai neatkeliauja verysad.gif
Atsakyti
Nesu nei pries nei uz tamponus. Naudoju tik ekstra atveju - papludymy, sporto salej, soliariume ir pan.. blush2.gif Mano (ir ne tik) nuomone tamponu deka dabar nuolat kankina pienlige doh.gif
Atsakyti