Aš tai nenaudoju tamponų Vieną kartelį buvau nualpus (ko niekad nėra buvę naudojant paketus), tad bijau, kad nebūtų TŠS. Ir šiaip man nepatogu- vis jaučiu, kad kažkas viduj sėdi
Prisiminiau, kad viena iš mano draugių sugebėjo, net pasimylėti su tamponu , bet baigėsi blogai, tas dalykėlis taip įlindo, kad teko kreiptis į ginekologą, kad jį ištrauktų nes pati, niekaip negalėjo išsitraukti.
Ginekologas sakė, kad tokių bajerių daugiau nepasikartotų.
Nes tipo nuo tamponas neapsaugos...
QUOTE(HappyAngel @ 2007 05 05, 01:54)
Aš tai nenaudoju tamponų Vieną kartelį buvau nualpus (ko niekad nėra buvę naudojant paketus), tad bijau, kad nebūtų TŠS. Ir šiaip man nepatogu- vis jaučiu, kad kažkas viduj sėdi
jei tampona isidedi taisyklingai tu jo nejauti
o jei jauti, vadinasi jis nėra pakankamai giliai
QUOTE(Okei @ 2007 05 05, 09:25)
Prisiminiau, kad viena iš mano draugių sugebėjo, net pasimylėti su tamponu , bet baigėsi blogai, tas dalykėlis taip įlindo, kad teko kreiptis į ginekologą, kad jį ištrauktų nes pati, niekaip negalėjo išsitraukti.
Čia tai geras .
O aš naudoju ir tamponus ir paketus. Ypač pirmomis dienomis kai labai gausios mmm, tai gaunasi dviguba apsauga, bet tik diena, nakti tik paketai. Man patinka o.b. comfort, o paskutinėmis mmm dienomis naudoju mini tamponus
as naudoju tik paketus, ir tik always. Man jie geriausi. Zinau, kad su paketais nera labai patogu, as taip pat jauciuosi kaip su paklodem tarp koju , bet kitaip negaliu. Menesines labai gausios, tai tie tamponai uzkimstu viska, nespetu sugerti Be to girdejau, kad ten turi laisvai viskas isteketi, "kvepuoti" ir pan. Sveikata svarbiausia. O bedu as iki siol sioje srityje neturejau Tai ir toliau naudiosiu kas man atrodo geriausia.
QUOTE(ramyra @ 2007 05 08, 11:52)
Menesines labai gausios, tai tie tamponai uzkimstu viska, nespetu sugerti Be to girdejau, kad ten turi laisvai viskas isteketi, "kvepuoti" ir pan. Sveikata svarbiausia.
Ramyra, o tu logiskai pagalvok, kaip "ta vieta" gali "kvepuoti". Ir dar per celofana?
Mano menesines buna trumpos bet gausios, bet net labai gausiomis dienomis naudoju tik Normal tamponus, net Super niekada nereikejo. trecia-ketvirta diena dazniausiai su mini verciuosi. Paskutinius tris-keturis metus naudoju tik tamponus (net nakti), ir taip pat bedu su sveikata neturiu, o komforto - 100k daugiau. noro grizti i "sparnuota" laikotarpi noro tikrai nera
Aš visada naudoju įklotus,nepatinka man tamponai, kažkada teko naudoti, bet lb trumpai, galvoju,kad įklotai sveikiau
Aš nakčiai visada tik O.B naudoju.. Nes su paketu visada bala būna ant paklodės, rūra skęsta karujuose, ir rankom kruvinom atsikeliu, nes niežti nuo to kraujo visur, ir dar + išberia
Paketai irgi ne "perliukai" - trinasi, kelia alergiją man jie bet vistiek dieną naudoju paketus, tamponus tik nakčiai ir jei sugalvočiau kada išsimaudyt per savi dienas, tai naudočiau.
Paketai irgi ne "perliukai" - trinasi, kelia alergiją man jie bet vistiek dieną naudoju paketus, tamponus tik nakčiai ir jei sugalvočiau kada išsimaudyt per savi dienas, tai naudočiau.
Tamponus naudoju tik eksta atveju, kai tikrai reikia apsirengti kokį aptemptą rūbą ar pan. Bet vistiek deduosi ir nedidelę pakeltą.
O nakčiai, kai reklamuoja tamponus, tai ką aš žinau Juos gi keisti pagal higienos reikalavimus mažiausiai kas 4 val reikėtų, o jeigu gausesnės išskyros, tai iš viso dažniau. O čia visą naktelę Na Amry variantas, kai visada plaukia naktimis, tai išeitis. Bet aš labai infekcijos bijau.
O nakčiai, kai reklamuoja tamponus, tai ką aš žinau Juos gi keisti pagal higienos reikalavimus mažiausiai kas 4 val reikėtų, o jeigu gausesnės išskyros, tai iš viso dažniau. O čia visą naktelę Na Amry variantas, kai visada plaukia naktimis, tai išeitis. Bet aš labai infekcijos bijau.
naudoju tik ekstra atveju, jei reikia kur išeiti, ta prasme balius, vakarūška kokia ar pan...
QUOTE(HappyAngel @ 2007 05 05, 01:54)
nualpus buvai gal greičiau iš baimės kai pirmą kart dėjaisi bo aš pirmą kart irgi šalia alpimo buvau o kad nepatogu, tai pabandyk pradžiai su aplikatorium- juos labai lengva įsidėt ir tikrai nieko nesijaus. Visada naudoju su aplikatorium, bet nutariau o.b. pabandyt (daug kas sako, kad geresni), bet niekaip nesuprantu, kodel o.b. negali su aplikatorium nors vieną seriją išleist
nežinau kaip man ten be aplikatoriaus pavyks