Įkraunama...
Įkraunama...

Tamponai

QUOTE(Ellyte @ 2005 07 07, 08:16)
as tai naudoju tamponus, nes iklota jauti, o tampono ne thumbup.gif  ,labai patinka tampax compact (su aplikatorium, tokie fainuciai ir ipakavimas kaip kokio saldainiuko biggrin.gif )

as irgi uz tuos thumbup.gif ,i saldainiukus panasius tamponus, kazkaip lengviau pernesu tas mano dienas, nera tokios dideles baimes, kad bus kokiu nors pratekejimu ar panasiai...
Atsakyti
Aš irgi už šituos "saldainius" thumbup.gif
Apskritai, nuo pirmųjų mėnesinių kaip pradėjau naudoti tamponus, taip "karą paragavus, negaliu sustot". Žinau kad negerai su jais visą laiką, bet man tragedija būna, kai netikėtai viskas prasideda, ir tenka skolintis koki sparnuotį... cry.gif prasiskėtus kaip su pagaliu uodegj vaikštau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
As labai retai kada naudoju tamponus,nebet tada kai einu i pirti smile.gif as kazkaip labiau esu pripratusi prie higieniniu paketu ax.gif na bet jei renkuosi tamponus,tai tik tuos tampax su aplikatorium smile.gif
Atsakyti
"saldainiukus" naudoju tik eidama iš namų. namie ir naktį - libresse. taip išvengiu ligų ligelių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cat: 20 liepos 2005 - 19:54
Aš irgi naudoju mišriai, paketus naktį ir pirmom dienom, kai labai jau ten patopai. O siaip tai atsargiai su tamponais nakti. Siaip jau yra teorija (o gal ir tyrimai atlikti, tiksliai neižinau) bet kai gausios dienos ir naudojami tamponai, gali buti palankios sąlygos išsivystyti endometriozei, o va ši liga tai jau neduok sviete cry.gif Ne tai reiškia, kad panašus gleivinės atplyšimas, kaip vyksta gimdoje gali vystytis bet kuriame organe blink.gif Taigi geriau jau nakti tai nepiknaudžiaukit..vis tiek pasikeisti neinat kjuk kas 4 valandos.
O šiaip tai tamponai super patogu ir vietos mažai užima ir delne paslėpti gali ir vasara lengvom suknelem gali plevesuoti thumbup.gif
Atsakyti
niu va prisiskaiciau ir isigandau. as be saldainiuku, kaip be ranku, labai nemegstu tu iklotu doh.gif su jais tik ir ziuri, ar viskas gerai, ar neprabego koks laselis, o su tamponais viskas lavai gerai, tik gal is ties dazniau reiktu tomis dienomis man vakarais juos naudoti doh.gif

Niu kaip sakoma gyveni ir mokais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnyte @ 2007 04 18, 04:32)
niu va prisiskaiciau ir isigandau. as be saldainiuku, kaip be ranku, labai nemegstu tu iklotu doh.gif su jais tik ir ziuri, ar viskas gerai, ar neprabego koks laselis, o su tamponais viskas lavai gerai, tik gal is ties dazniau reiktu tomis dienomis man vakarais juos naudoti doh.gif

Niu kaip sakoma gyveni ir mokais  blush2.gif

Oi, Alchemie pasisakymas ir mane isgasdino sad.gif unsure.gif Nes as tai labai megstu naudoti tamponus, bet cia kaip koks blogas iprotis. vis kartoju sau, gal jau uzteks, nebereikia, bet kad taip patogu.... hm , bet priverte susimastyt, reiks su savo ginekologe pasikonsultuoti...
Atsakyti
Aš tai taip atpratau nuo įklotų, kad labai ne kaip aš su jais jaučiuos... atrodo kad ten kokių maišelių būčiau prisiklojus... fuuui nemėgstu to jausmo...
Atsakyti
o as kazkaip bijau naudoti tamponus,atrodo kad netatogu ir pakankamai neapsaugo g.gif reikes dazniau panaudoti gal priprasiu tongue.gif
Atsakyti
Aš ir sparnuota geriausiai jaučiuosi ax.gif patogu ir paprasta o tamponai tikras išsigelbėjimas vasarą prie jūros
vacation1.gif vacation4.gif nors pradžioje, kai tik pabandžiau naudoti, tai buvo labai nepatogu ir nemalonu, ir skaudėjo dedantis schmoll.gif galvojau - atsisakysiu, bet, kai jūros bangos muša į krantą, tai koks ten - nepatogumas, na tikras malonumas mirksiukas.gif
Atsakyti
as taip pat visom keturiom pasisakau už tamponus smile.gif

niu o pati renkuosi o.b., nors kaškada naudodavau tampax...

stengiuosi nepiktnaudžiauti per daug, tai namuose ir nakciai su "paukščiukais" vaikštau, ir renkuosi always, kartais ir iš namu su jais išlekiu, bet su tamponiukais, tai patogiau jaučiuosi, įpač kai gausesnes dienos, tai nors nėra baimės, kad kur ne taip pasisukus ims ir išlašes lašelis...

ir + lb. megstu sijonukus, tai bet o.b. neišsiversčiau... nors maudytis su tamponais teko tik paskutinėm m.dienom, tai jokiu problemu thumbup.gif

o det to sindromo, tai stengiuos nepergyvent ir tai lb. retai pasitaikanti liga, tai su ta viltimi... blush2.gif
Atsakyti
Aš irgi už tamponus: kažkada pradėjau su tampaxais, po to perėjau prie o.b. - mažučiai, patogu į delną įsidėt nepastebimai, kai prireikia. Su įklotais man diskomfortas - nuolat juos jaučiu, prakaituoju ir vaidenasi, kad jau reikia keist. Tamponiukus keičiu dažnai (kartais ir naktį atsikeliu), be to, su jais kažkaip ir pilvą mažiau skauda - dėl to, kad leidžia pamiršt "tas dienas" smile.gif
Atsakyti