Įkraunama...
Įkraunama...

Tamponai

http://www.supermama...showtopic=71525
Atsakyti
QUOTE(egzzzotika @ 2011 08 10, 23:52)
Neisivaizduoju kaip su juo vaiksciuoti, nebandziau as tokio dalyko, taciau man atrodo kad lengvai gali issipilti blink.gif

QUOTE(ankata @ 2011 08 11, 14:58)
o jis ten tokio lankstaus dydžio ar kaip ten, kad visai dienai užtenka?

Tema apie menstruacines taureles yra čia 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Loram @ 2011 08 11, 20:36)

Paskutinio skaičiaus nuorodoj trūko.
Atsakyti
QUOTE(mazmakinas @ 2011 08 10, 20:05)
As be tamponu neisivaizduoju savo dienu... Naudoju ir diena, ir miegant. Tada net pasimirsta, kad tau "tos" dienos  clap_1.gif

As irgi taip pat...
Negaliu su iklotais istverti nei dienos, nors rekomenduoja kaitalioti sias higienos priemones tarpusavyje. Naudojant iklota ir prisedus kuri laika, kai reik atsistoti, tas 'oj upeliais bega' jausmas, tai toks jau 'nepartojamas', o taip pat jauciuosi tokia nesvari su iklotu, bet lengvesnem dienom, ypac jeigu jos iskrenta per iseigines, tai kenciu ta iklota koki pusdieni, o po to vel prie tamponu gryztu...
As jauciu, kai tamponas prisipildo, toks pratekejimo jausmas atsiranda, tada oj! greit begu keisti... Pora gausesniu dienu tenka su dviguba apsaugele pabuti, as naudoju plonyti kasdieni iklota kaip antra saugumo barjera ir tamponus be aplikatoriaus skirtingu dydziu skirtingoms dienoms. Nemalonus nepatogumo jausmas atsiranda tada, kai nepakankamai giliai idetas tamponas.
Atsakyti
Aš už tamponus. Taip pat neįsivaizduoju, kaip be jų... doh.gif Netgi pirmom gausesnėm dienom tenka ir įklotą ir tamponą vienu metu naudoti. O šiaip su tamponu "laisvė". Ir drabužius bet kokius galima dėvėti, ir maudytis ir šiaip laisviau jautiesi. Nes su įklotu, tai kaip sukaustyta... Baisu kad nepratekėtų.
Papildyta:
Reikėtų apdovanoti tamponų išradėją thumbup.gif
Atsakyti
ziurekit, ka pamaciau http://www.adomasiri...division-10psc/ gal kuri bandete? kaip ten kas? akcija dabar taikoma... http://supergeras.ka...kartos-tamponai
Atsakyti
ir aš neįsivaizduojų tų dienų be tamponų,menesinės pastebėjau trumpesnės.
Atsakyti
Pritariu kiekvienam jautienos ir hexoros žodžiui. Kol nenaudojau tamponų, tos dienos buvo žymiai sunkesnės ir labai jau nepatogios. Su jais jaučiuosi žymiai geriau.
Atsakyti
QUOTE(Rrasytia @ 2011 06 22, 13:56)
Labutis,as tai kaskaip niekada nenaudoju tamponu..

Aš irgi nenaudoju, kažkaip man schmoll.gif Nežinau ar ateis diena kai nuomonę pakeisiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sky Cloud @ 2011 10 28, 20:12)
Aš irgi nenaudoju, kažkaip man  schmoll.gif Nežinau ar ateis diena kai nuomonę pakeisiu  unsure.gif

man taip nehigieniska atrodo su paketu buti doh.gif viskas bega, viskas ten tepasi , jezus lotuliukas.gif

visada su tamponais, visada...ir patogu ir grazu ir patogu 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi tamponų nenešioju ir nenoriu nešioti. Buvau bandžiusi įsidėti, kai išpuldavo, jog maudytis reikės, bet neištverdavau ir po pusvalandžio išimdavau, nes jie man žiauriai nuotaiką gadino. Nežinau kodėl, bet kai juos tuos kelis kartus buvau įsidėjusi, aš tapau žiauriai nervinga, pikta, bet koks šūdukas ar žodis suerzindavo iškart. Tai kai pasikeisdavau į paketus, tai iškart aš jau super geros nuotaikos.. smile.gif man jau geriau paketai, o kad jau taip sakot, jog jum ten kažkas bėga pro šoną ir t.t., tai turbūt nemokat tinkamai įsidėti jo.. Kiek juos naudoju, man niekada jokio reikalo nebuvo sušikę smile.gif jau geriau negadinsiu savo nuotaikos su tais pirštukais smile.gif
Atsakyti
Labai gerai isradimas smile.gif ypac vasara, kai drabuzeliai sviesus, maudynems..
Atsakyti
Sciarola, o kaip paketą teisingai įsidėti? Aš jau nebegaliu pakęsti pirmom dienom su paketais būti. Naktį išvis košmaras, tik šonu miegu, nes jei ant pilvo ar nugaros, tai man tuoj už paketo ribų išbėga doh.gif Apie atsikėlimą iš lovos po nakties išvis tyliu doh.gif Nors ir laikau išlipusi iš lovos prispaudusi paketą kuo arčiau, bet vistiek prabėga doh.gif Nežinau ar aš tokia žiopla, ar ką. Esu pirkusi ir tuos naktinius, didelius, bet turbūt per 10 metų mėnesines galėčiau ant rankų pirštų suskaičiuoti, kiek kartų nieko nesutepiau unsure.gif O su tamponais tai irgi - dirbu tokį darbą, kad tiesiog kas 3 valandas jo pasikeisti nebūtų kaip ir kur verysad.gif Bet jei kur reikia išvažiuoti, ar į mokslus, tai įsidedu ir tamponą, ir paketą. Kartais „neištempiu“ nė 2val. su O.B. Super plus tamponais doh.gif o 4 mėnesinių dienų jau ir normal pakanka. Žodžiu man mėnesinės tikras vargas verysad.gif
Atsakyti