Įkraunama...
Įkraunama...

Tamponai

Labutis,as tai kaskaip niekada nenaudoju tamponu,nesu pries juos, bet nejauciu jokio diskonforto ir bunant su iklotais, gal del to kad nebuna mmm gausios. na any way, seis metais pajury busim butent per "sventes", taigi reiks naudotis jais. Sakykit merginos, o kai islipi is vandens reik iskarto keistis? nes prisigeria vandens jis g.gif gal kvailas klausimas blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
o as dabar tik tamponus ir naudoju kaip patogu,nors gal ir nelabai sveika.uz tad nors miegu kaip zmogus smile.gif
Atsakyti
Labutė smile.gif
Aš nemėgstu jų. Naudju nebent kai reikia - prie gamtos važiuojam,ar vasarą tenka sijonuku ar šortukais dėtis,kai karšta būna deduosi,kad nešustų su paketais,bet man jie nepatinka.Skausmingai įdedu,skausmingai ištraukiu.Vaikštant ar sėdant būna nemalonus jausmas (matyt blogai įsidedu).
Ketinu pirkti taurę,manau geriausia išeitis bus thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Rrasytia @ 2011 06 22, 13:56)
Labutis,as tai kaskaip niekada nenaudoju tamponu,nesu pries juos, bet nejauciu jokio diskonforto ir bunant su iklotais, gal del to kad nebuna mmm gausios. na any way, seis metais pajury busim butent per "sventes", taigi reiks naudotis jais. Sakykit merginos, o kai islipi is vandens reik iskarto keistis? nes prisigeria vandens jis g.gif  gal kvailas klausimas blush2.gif  4u.gif

Ne,neprisigeria.Juk giliai jis įsistumia,o vandens į tą viečikę juk nepatenka taip lotuliukas.gif
Aš nekeisdavau iš karto. Grįždavau namo ir pasikeisdavau.Panašiai kas 3val. smile.gif
Atsakyti
Aš senai naudoju tamponus, bet tik išskirtiniais atvejais. Kai reikia kur išeiti, į soliariumą, prie vandens... Dėl to nėra buvę jokių nemalonių pojūčių, o kaip tik sakyčiau išsigelbėjimas su jais kai kada. smile.gif Man geriausi Tampax su aplikatoriumi.
Atsakyti
iki antro nėštumo naudodavau ir tamponus o.b ir įklotus...bet va dabar prasidėjus mm kažkaip man su tamponu negerai...nežinau, gal čia laiko klausimas...bet anksčiau jokių diskomfortų tikrai nebuvo..
Atsakyti
Man tamponai labai patogu thumbup.gif
Atsakyti
As siaip naudoju iklotus, taciau kai einu i paskaitas tai uzsidedu ir tampona ir iklota, nes kai menesines as visuomet labai jaudinosi kad pratekes, o kai kviecia destytojas atsakyneti tai jaudinuosi ir dar daugiau teka lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif todel dviguba apsauga nekenkia smile.gif
Atsakyti
As be tamponu neisivaizduoju savo dienu... Naudoju ir diena, ir miegant. Tada net pasimirsta, kad tau "tos" dienos clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(mazmakinas @ 2011 08 10, 22:05)
As be tamponu neisivaizduoju savo dienu... Naudoju ir diena, ir miegant. Tada net pasimirsta, kad tau "tos" dienos  clap_1.gif

Vos ne eilerastis mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o as buvau isbandziusi kelias tamponu rusis - ir su aplikatorium, ir be - bet nesijauciau saugi, be to nevisada patogu vis i laikrodi ziuret kada praeis tos 4-6val. O dabar nusipirkau Meluna Cup - nebeisivaizduoju savo dienu kitaip. ziauriai patogu ir nereikia sukti galvos kas keturias valandas kur pasikeisti, uztenka ryte iseinant is namu ir vakare einant miegoti...
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2011 08 10, 23:40)
o as buvau isbandziusi kelias tamponu rusis - ir su aplikatorium, ir be - bet nesijauciau saugi, be to nevisada patogu vis i laikrodi ziuret kada praeis tos 4-6val. O dabar nusipirkau Meluna Cup - nebeisivaizduoju savo dienu kitaip. ziauriai patogu ir nereikia sukti galvos kas keturias valandas kur pasikeisti, uztenka ryte iseinant is namu ir vakare einant miegoti...

Neisivaizduoju kaip su juo vaiksciuoti, nebandziau as tokio dalyko, taciau man atrodo kad lengvai gali issipilti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2011 08 10, 23:40)

o jis ten tokio lankstaus dydžio ar kaip ten, kad visai dienai užtenka?
Atsakyti