QUOTE(karolcia257 @ 2010 12 23, 19:40)
as norejau paklaust, mums mokykloje isdalino tamponus dezutese, ob pro comfort, rozineje dezuteje, bet as nezinau kokie jie? mini, normal..? rozineje dezuteje
Ten mini
patogu svaru saugu
Labai patogu pirmomis dienomis. Ir zymiai saugiau nei paketai. Naudoju OB jau seniai, tikrai nenusivyliau... Tik teko pavargti, kol ismokau isideti, kad butu patogu
As visada naudoju paketus. Nebent vasara jai kur noriu maudytis ezere ar upej, o yra tos dienos tik tada renkuos ob
Hello, pirma karta cia rasau ir norejau paklausti. Nuejau pas ginekologe konsultacijos ir ji paklause kokias priemones naudoju per tas dienas, tai pasakiau tamponus, jai tai nepatiko ir galima sakyti liepe man ju nenaudoti.... >.< ji net nepaklause kiek laiko juos naudoju ir kodel as juos naudoju..... Zodziu juos naudoju, nes negaliu naudoti paketu, nes visus, kuriuos bandziau mane dirgindavo, net alergija turejau. Tai ka man dabar daryti?
QUOTE(Rimantepr @ 2011 04 13, 17:27)
Tai ka man dabar daryti?
Yra ekologiški paketai, nebandėt?
QUOTE(Cara-Mel @ 2011 04 13, 21:06)
Yra ekologiški paketai, nebandėt?
Bandziau >.< irgi netiko. Net patys brangiausi ir geriausi ten kazkokie netiko.....
QUOTE(nidra @ 2011 03 10, 20:04)
As visada naudoju paketus. Nebent vasara jai kur noriu maudytis ezere ar upej,
noreciau paklausti tokio gal kvailo klausimo
o kaip jus zinot, kad jau reikia keist ta tampona? tik i laikrodi ziuret tai kazkaip lyg ir nelogiska.. ar ten jau pajauciat kazka, ar kaip? del sito man ir atrodo kad nera taip ir saugu su tamponais, sparnuotai but daug aiskiau ..
o kaip jus zinot, kad jau reikia keist ta tampona? tik i laikrodi ziuret tai kazkaip lyg ir nelogiska.. ar ten jau pajauciat kazka, ar kaip? del sito man ir atrodo kad nera taip ir saugu su tamponais, sparnuotai but daug aiskiau ..
QUOTE(ankata @ 2011 06 11, 21:22)
noreciau paklausti tokio gal kvailo klausimo
Is tiesu, tai rekomenduojama kas 4-6 val, bet siaip tai jausti reikia, kai ne tokios gausios dienos - reciau, kai gausios - dazniau
As pati siuo metu naudoju tik tamponus, man nekarsta, patogu ir saugu. Anksciau naktimis naudodavau iklotus, bet kazkaip atsisakiau ju del patogumo
Tik isimtinais atvejais naudoju tamponus...sakykim baseinas, jura ir tai jei paskutines mmm dienos. Man su jais bunant pilvuka raizo. Visokius bandziau, bet labai dideli diskomforta jauciu ...