As tai visad buvau linkusi dazniau naudotis tamponais. taciau pastaruoju metu juos stengiuosi naudotis kuo reciau. aisku - patogumas su jais daug didesnis. taciau manau,kad sveikata pirmiausia.
nieko pries juos neturiu, manau labai patogu, deja, pati naudot negaliu. tik isidejus pradeda svaigti galva, skaudeti, darosi bloga. o gaila
QUOTE(pupeleee @ 2010 10 14, 15:50)
O man nepatinka jie ne tam skirta ta vietele kad i ja visoki samsta kisti
Tai kad priešingai sakyčiau viena iš nedaugelio žmogaus vietų, kuri ir yra skirta ''kišimui''
QUOTE(Geismas @ 2010 10 25, 11:21)
Tai kad priešingai sakyčiau viena iš nedaugelio žmogaus vietų, kuri ir yra skirta ''kišimui''
Beto, tamponai tikrai yra naudingas dalykas. neveltui daug moteru juos naudoja
Man tamponai geriau nei paketai. Ir jeigu tinkamai naudoji, tai manau jie nieko blogo.
QUOTE(Geismas @ 2010 10 25, 11:21)
Aš irgi naudoju nuolat - jokių bėdų neturiu
QUOTE(Jurgel @ 2010 10 19, 21:47)
nieko pries juos neturiu, manau labai patogu, deja, pati naudot negaliu. tik isidejus pradeda svaigti galva, skaudeti, darosi bloga. o gaila
man irgi lygiai tas pats
Aš negaliu jų naudoti, nes visą laiką jaučiu ir tai sukelia diskomfortą. Naudoju tik labairetais ir ypatingais atvejais.
QUOTE(giedrutux @ 2010 11 04, 15:44)
Aš negaliu jų naudoti, nes visą laiką jaučiu ir tai sukelia diskomfortą. Naudoju tik labairetais ir ypatingais atvejais.
Aš irgi ankščiau jausdavau diskomfortą, bet paskui pasirodė,jog kažkaip negerai jį įsidėdavau,viską pakeitė tamponai su aplikatoriumi,patogu įsidėti ir nieko nebesijaučia...na,o dabar naudoju paprastus O.B. mini ir jokių problemų per tiek laiko neturėjau,tik pliusai