Įkraunama...
Įkraunama...

Tamponai

As tai visad buvau linkusi dazniau naudotis tamponais. taciau pastaruoju metu juos stengiuosi naudotis kuo reciau. aisku - patogumas su jais daug didesnis. taciau manau,kad sveikata pirmiausia.
Atsakyti
Nematau nieko blogo tuose tamponuose schmoll.gif Kalbejau ir su ginekologe apie juos, tai pasake, jog jeigu laikomasi visu higienos reikalavimu, tamponas keiciamas kas 4 val ar net dazniau, tai jokiu problemu jie nesukels. Nakciai aisku geriau naudoti paketeli.
Atsakyti
O man nepatinka jie ax.gif ne tam skirta ta vietele kad i ja visoki samsta kisti lotuliukas.gif
Atsakyti
nieko pries juos neturiu, manau labai patogu, deja, pati naudot negaliu. schmoll.gif tik isidejus pradeda svaigti galva, skaudeti, darosi bloga. o gaila schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pupeleee @ 2010 10 14, 15:50)
O man nepatinka jie  ax.gif ne tam skirta ta vietele kad i ja visoki samsta kisti  lotuliukas.gif

Tai kad priešingai sakyčiau smile.gif viena iš nedaugelio žmogaus vietų, kuri ir yra skirta ''kišimui''
Atsakyti
QUOTE(Geismas @ 2010 10 25, 11:21)
Tai kad priešingai sakyčiau smile.gif viena iš nedaugelio žmogaus vietų, kuri ir yra skirta ''kišimui''

drinks_cheers.gif
Beto, tamponai tikrai yra naudingas dalykas. neveltui daug moteru juos naudoja cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milledi*: 25 spalio 2010 - 13:01
Naudoju pirmomis dienomis, darbe. Zinoma, nera sveika, bet kartais patogumas ima virsu.
Atsakyti
Man tamponai geriau nei paketai. Ir jeigu tinkamai naudoji, tai manau jie nieko blogo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Geismas @ 2010 10 25, 11:21)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Aš irgi naudoju nuolat - jokių bėdų neturiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgel @ 2010 10 19, 21:47)
nieko pries juos neturiu, manau labai patogu, deja, pati naudot negaliu. schmoll.gif  tik isidejus pradeda svaigti galva, skaudeti, darosi bloga. o gaila schmoll.gif

man irgi lygiai tas pats verysad.gif
Atsakyti
Aš negaliu jų naudoti, nes visą laiką jaučiu ir tai sukelia diskomfortą. Naudoju tik labairetais ir ypatingais atvejais.
Atsakyti
QUOTE(giedrutux @ 2010 11 04, 15:44)
Aš negaliu jų naudoti, nes visą laiką jaučiu ir tai sukelia diskomfortą. Naudoju tik labairetais ir ypatingais atvejais.

Aš irgi ankščiau jausdavau diskomfortą, bet paskui pasirodė,jog kažkaip negerai jį įsidėdavau,viską pakeitė tamponai su aplikatoriumi,patogu įsidėti ir nieko nebesijaučia...na,o dabar naudoju paprastus O.B. mini thumbup.gif ir jokių problemų per tiek laiko neturėjau,tik pliusai thumbup.gif
Atsakyti