Įkraunama...
Įkraunama...

Tamponai

QUOTE(mergucia @ 2005 07 05, 00:01)
gal kas bande allways tamponus (maciau pardej)????
kaip jie?

MAn patiko.toks geltonas popieriukas, geltona spalva thumbup.gif
Atsakyti
o tik spalva patiko ar ir patys tamponai geri?
klausineju, nes manau, kad ir man netrukus gali ju vel prireikt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergucia: 05 liepos 2005 - 16:05
mergucia, man ir spalva patiko ir tamponiukai patiko, tokie minkstuciai, bent jau man tokie pasirode tongue.gif
Atsakyti
Rašykime lietuviškomis raidėmis, tada bus lengviau suprasti viena kitą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joana1: 05 liepos 2005 - 17:39
Praitą vasarą naudojau vien tik tamponus. labai džiaugiausi, kad atradu tokia patogia apsaugą tomis dienomis. Vasaros pabaigoje turėjau ginekologinių problemų. Gal tai ir ne nuo tamponu, bet kai paklausiau ginekologės apie juos, tai ji sakė, kad reiktu nenaudoti jų kasdien. Ten bakterijos susidaro ir pan. Sakė dėtis kai labai reikia (pirtis ir pan.). Tai dabar ir bijau kištis. Vaikštau su paketais.
Atsakyti
visoms didele baime kelia toksinio sindromo sokas... as pati konsultavuosi siuo klausimu su ginekologe, kuri teige jog tos bakterijos dauginasi bedeguoneje aplinkoje... tad reikia juos keisti daznai... siaip itakos keitimui turi ir menstruaciju gausumas...
Atsakyti
Sutinku su lietuviškų raidžių naudojimu. mirksiukas.gif
Atsakyti
as tai naudoju tamponus, nes iklota jauti, o tampono ne thumbup.gif ,labai patinka tampax compact (su aplikatorium, tokie fainuciai ir ipakavimas kaip kokio saldainiuko biggrin.gif )
Atsakyti
Aš irgi už tamponus, labiausiai patinka OB thumbup.gif
Išbandžiau ir tampax, ir bella ir kt, bet vistiek OB geriausi 4u.gif
O allways dar nemačiau, įdomu.... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladka @ 2005 07 07, 10:26)
Aš irgi už tamponus, labiausiai patinka OB thumbup.gif
Išbandžiau ir tampax, ir bella ir kt, bet vistiek OB geriausi 4u.gif
O allways dar nemačiau, įdomu.... blink.gif

drinks_cheers.gif: aš irgi už OB. jie man paty pačiausi..... Iš kažkur turiu dar spec. dėžutę jiems nešiotis.
Atsakyti
QUOTE(Ellyte @ 2005 07 07, 10:16)
as tai naudoju tamponus, nes iklota jauti, o tampono ne thumbup.gif  ,labai patinka tampax compact (su aplikatorium, tokie fainuciai ir ipakavimas kaip kokio saldainiuko biggrin.gif )

Aha, būtent kaip saldainiuko... cool.gif Kažkas iš namiškių rado mano prasegtame rankinuke ir išpakavo.... saldainį doh.gif Matyt iškart atkrito noras smaližiauti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2005 07 07, 11:57)
drinks_cheers.gif: aš irgi už OB. jie man paty pačiausi..... Iš kažkur turiu dar spec. dėžutę jiems nešiotis.

Tokia zalios spalvos, ane? biggrin.gif ir as turiu thumbup.gif

Man irgi ob geriausi thumbup.gif Tamponus naudoju kai einu kur nors, o namie dazniausia bunu su paketu smile.gif
Atsakyti