As irgi jau daugeli metu naudoju tik tamponus
Zinau kad jie nera sveika, bet su paketais man kosmaras kazkoks..
Vasara tai isvis neimanoma su jais, nes karsta labai ir tas jausmas toks kad po uzpakaliu priklijuodas tas paketas labai jau nemalonus
Kita menesi planuoju nusipirkti ta Tarele..
Zinau kad buna skitingi rusiu ir skirtingu dydziu..
Ar esate naudojusios kas nors Taurele?
Labai viliojantis dalykas, tik ar jis pasiteisina ?
Man tai tamponai nelabai...tik kai butina naudoju, nes gyditoja patare geriau nenaudot ju, nes jie sausina ten viska, ir gali sukelti tam tikras ligas jei daznai naudojama, tai va...turiu tarele, bet man nelabai, as matyt neipratau, ir nesistengiau, gal ateity vel nuspresiu naudotis ja, o kol kas naudoju paketus ir man gerai nera nepatogumu nes pas mane kai pradejau vartoti kt labai sumazejo tu dieneliu ir siaip kraujavimas sumazejo
QUOTE(Natita @ 2010 08 19, 20:02)
Man tai tamponai nelabai...tik kai butina naudoju, nes gyditoja patare geriau nenaudot ju, nes jie sausina ten viska, ir gali sukelti tam tikras ligas jei daznai naudojama, tai va...turiu tarele, bet man nelabai, as matyt neipratau, ir nesistengiau, gal ateity vel nuspresiu naudotis ja, o kol kas naudoju paketus ir man gerai nera nepatogumu nes pas mane kai pradejau vartoti kt labai sumazejo tu dieneliu ir siaip kraujavimas sumazejo
O kuo nepatogi yraTaurele sakykit?
QUOTE(elegancija11 @ 2010 08 15, 13:35)
As irgi jau daugeli metu naudoju tik tamponus
Vasara tai isvis neimanoma su jais, nes karsta labai ir tas jausmas toks kad po uzpakaliu priklijuodas tas paketas labai jau nemalonus
na as irgi senai naudoju tamponus ir gana daznai, esu kazka girdejusi, kad jie nelabai gerai. kazkada skaiciau ant inf. lapelio apie kazkokias ju sukeliamas ligas, bet tiksliai net neisigilnau
gal galit placiau apie ta Taurele?
QUOTE(spilgiukee @ 2010 09 09, 11:35)
gal galit placiau apie ta Taurele?
Prašom - Menstruacinė taurelė
Aš naudoju pamainomis tai tamponus, tai paketus. Nakčiai deduosi paketą, jei kokia ramesnė diena, nieko nereikia dirbti, tai irgi paketus, bet jei reikia kur įšeiti, ar padirbėti, visada tamponus. Jei būtų galima, ir naudočiau vien tik juos, tik va, bijau visokių bakterijų, grybelių, uždegimų. Tai ir stengiuosi kaitalioti
Aš anksčiau naudojau vien tamponus ir nors ir keisdavau pagal instrukcijas tokiu dažnumu, tačiau vis tiek pasigavau gardnereliozę (bakterinė liga), praėjau macmiror žvakučių kursą ir praėjo, bet dabar tamponus tik kai koks balius, ar prie jūros, prie kokio ežeriuko, kaip sakant ypatingom progom
Sveikos! Gal kurnors Vilniuje arba Šiauliuose užmatėt OB tamponu su aplikatoriumi? Seniau pirkau maximoje, dabar jau nebematau arba nerandu
kiek lankiausi pas iv. ginekologu, visi ta pati sako, tamponams neeee