Įkraunama...
Įkraunama...

Tamponai

QUOTE(justinele159 @ 2010 07 24, 22:10)
Aš tai norėčiau pas ginekologę nueit dėl tamponų (dėl mergystės plėvės)  blush2.gif , bet pasitariau su artimaisiais ir pagalvojau, kad be 18 m. neisiu pas ginekologę gal...  schmoll.gif  unsure.gif Jei tamponų prireiks, būtinai išbandysiu, nes manau, kad su jais patogu  g.gif  ax.gif

Kankina daugybė klausimų. Žinau, čia mamų klubas, bet kreipiuosi visur tai pasiklausiu jūsų nuomonių ir čia.
Man 13 metų ir labai noriu naudoti tamponus, nes paketas tai tikras košmaras o dabar kai vasara tai visai nesinori gyvent tomis dienomis.
Taigi, ar man galima juos naudoti?
Ar nepažeisiu mergystės plėvės?
Kokių metų jūs pradėjote naudoti tamponus.
Lauksiu jūsų atsakimų. Ačiū. 4u.gif smile.gif
Atsakyti
O aš prieš tamponus.
Gal ir patogus dalykėlis, bet nėra jie sveika. Naudojau kažkada, dabar visai atsisakiau. Yra paketų, kurie visiškai pralaidųs orui, iš natūralios medvilnės, nė nesulyginsi su tais kurie kasdien reklamose brukami.
Kitas pasirinkimas - menstruacinė taurelė. Dar neišbandžiau, bet būtinai įsigysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringiux76 @ 2010 07 26, 12:47)
Kankina daugybė klausimų. Žinau, čia mamų klubas, bet kreipiuosi visur tai pasiklausiu jūsų nuomonių ir čia.
Man 13 metų ir labai noriu naudoti tamponus, nes paketas tai tikras košmaras o dabar kai vasara tai visai nesinori gyvent tomis dienomis.
Lauksiu jūsų atsakimų. Ačiū.  4u.gif  smile.gif

Labas, siulau isbandyti tuos tamponus, kuriu dydis uzrasytas MINI. Daktarai sako, kad sitokie nepazeidzia mergystes pleves g.gif bet is patirties galiu pasakyt, kad neturejusioms lytiniu santykiu dazniausiai tampono isidejimas yra ganetinai skausmingas procesas, nors ne visoms cia taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MaMaPiZaMa @ 2010 07 27, 23:50)
Labas, siulau isbandyti tuos tamponus, kuriu dydis uzrasytas MINI. Daktarai sako, kad sitokie nepazeidzia mergystes pleves g.gif  bet is patirties galiu pasakyt, kad neturejusioms lytiniu santykiu dazniausiai tampono isidejimas yra ganetinai skausmingas procesas, nors ne visoms cia taip  smile.gif

Ačiū, už patarimą, reikės pabandyti nusipirkti MINI tamponų ir išbandyti. smile.gif
O gal dar kas gali patarti kokios geriau firmos pirkti, gal, kad kokie švelnesni, ar taip kas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kyvis @ 2010 07 27, 23:41)
O aš prieš tamponus.
Gal ir patogus dalykėlis, bet nėra jie sveika. Naudojau kažkada, dabar visai atsisakiau. Yra paketų, kurie visiškai pralaidųs orui, iš natūralios medvilnės, nė nesulyginsi su tais kurie kasdien reklamose brukami.
Kitas pasirinkimas - menstruacinė taurelė. Dar neišbandžiau, bet būtinai įsigysiu  smile.gif

Nusipirkau, ta taurele, bet man pro ja prabega g.gif , kazkaip man nepasiteisino
Atsakyti
QUOTE(Neringiux76 @ 2010 07 28, 10:34)
Ačiū, už patarimą, reikės pabandyti nusipirkti MINI tamponų ir išbandyti. smile.gif
O gal dar kas gali patarti kokios geriau firmos pirkti, gal, kad kokie švelnesni, ar taip kas.  smile.gif

Patarčiau O.B. Pro - Comfort.
Atsakyti
QUOTE(justinele159 @ 2010 07 24, 22:10)
Aš tai norėčiau pas ginekologę nueit dėl tamponų (dėl mergystės plėvės)  blush2.gif , bet pasitariau su artimaisiais ir pagalvojau, kad be 18 m. neisiu pas ginekologę gal...  schmoll.gif  unsure.gif Jei tamponų prireiks, būtinai išbandysiu, nes manau, kad su jais patogu  g.gif  ax.gif

O kuo tave artimieji išgąsdino? Tikrai nėra ko bijoti. Jeigu kankina kokie klausimai, visada pravartu nueiti, tuo labiau, kad ir profilaktiškai pasitikrinsi mirksiukas.gif

Reiktų naudoti tik mini tamponus. O kokios firmos, tai nėra labai svarbu, nes visi daug maž vienodi. Tik būtinai persiskaityk naudojimo instrukciją. Iš pirmo karto gali nepavykti įsidėti, gali skaudėti, bet išmoksi, tik atsipalaiduok smile.gif
Atsakyti

Naudojau tamponus O.B. normal kai neturejau lytiniu santykiu ir tikrai mergystes pleves nepazeidziau, isideti juos neskausminga tada kada yra pirmos menstruaciju dienos nes tada makstis buna dregna ir jis labai lengvai isideti.
Atsakyti
Aš nakčiai tik pasikeičiu į paketą : ) man patogu, nėra logo kvapo,niekada dar neišsitepiau kelnaičių su tamponais smile.gif keičiu kas kokias 6 valandas, ir viskas labai gerai būna smile.gif
Atsakyti
Aš prieš tamponus ir kiek žinau nei viena ginekologė nepataria jų naudoti. Juk galima rasti labai gerų paketų. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2010 07 31, 10:58)
O kuo tave artimieji išgąsdino? Tikrai nėra ko bijoti. Jeigu kankina kokie klausimai, visada pravartu nueiti, tuo labiau, kad ir profilaktiškai pasitikrinsi  mirksiukas.gif
Reiktų naudoti tik mini tamponus. O kokios firmos, tai nėra labai svarbu, nes visi daug maž vienodi. Tik būtinai persiskaityk naudojimo instrukciją. Iš pirmo karto gali nepavykti įsidėti, gali skaudėti, bet išmoksi, tik atsipalaiduok smile.gif

O as patarciau geriau naudoti mini tamponus su aplikatoriumi, juos lengviau ideti (pvz.tampax - ju aplikatorius plastikinis lengviau slysta).
As uz tamponus, su jais daug paprasciau, ypac vasara smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Joana1 @ 2005 07 01, 19:15)
Ką manote apie tamponus? Ar juos naudojate? Kaip manote, kurie yra patogiausi ir geriausi? Ar tamponai geriau už įklotus?  g.gif

mane kazkaip labai jau nugasdino faktas, kad kai kurias moteris isidejus tampona istinka toksinis sokas, ar kazkas pan. ... o ir tinkami jie tik kai menesines negausios, kokiomis saviskes raudonosios armijos tikrai nepavadinciau blush2.gif
Atsakyti