kai pameginau tamponus tai paketai man jau nelabai bepatinka as su jais geraiu jauciuos negu su paketais
Naudojau iš pat pradžių kol TSS (toksinio šoko sindromas) nepasireiškė. Teko atsisakyti
As uz tamponus
QUOTE(Rodnega @ 2010 06 21, 16:51)
Naudojau iš pat pradžių kol TSS (toksinio šoko sindromas) nepasireiškė. Teko atsisakyti
O tai kaip tas sindromas pasireiškė, gal gali plačiau
QUOTE(barbora666 @ 2010 06 29, 16:46)
O tai kaip tas sindromas pasireiškė, gal gali plačiau
Šiaip tamponų dėžutėje būna informacinis lapelis. Gali paskaityti čia , arba pati įvesk į Google TŠS ir išmes daugiau puslapių ta tema.
Naudoju,bet labai išsausina
QUOTE(Joana1 @ 2005 07 01, 20:15)
Ką manote apie tamponus? Ar juos naudojate? Kaip manote, kurie yra patogiausi ir geriausi? Ar tamponai geriau už įklotus?
Apie tamponus, kad ir nėra jie labai sveika, vasarą manau tik gerai. Nežinau, kaip be jų per tokius karščius reikėtų apsieiti.
O ar tamponai geriau už paketus - tikrai ne. Ypač toms, kurios linkusios į uždegimus, ar turi žazdelę GK. Bet aš šioje vietoje vis tik vasarą "sugriešiju", nes paketai man labai nemalonu. Ginekologė dėl to neglosto, bet nepiktnaudžiaujant leidžia.
Papildyta:
QUOTE(Inga654 @ 2010 06 21, 16:21)
Buvau tik už tamponus, kol neišbandžiau menstruacinės taurelės. Nepamainomas dalykas
Nelabai įsivaizduoju ją naudojant...Noprs ir suvokiu jos naudą mūsų gamtai...Kažkaip dar matyt nepribrendau...
Tamponus naudoju vasara ir naktimis per gausiausias dienas.
as uz tamponus! jie visiskai nesijaucia ir galima laisviau jaustis..
QUOTE(*ausrele* @ 2010 07 24, 13:19)
as uz tamponus! jie visiskai nesijaucia ir galima laisviau jaustis..
Na, nebent pirmą-antrą MM dieną (esant gausiam kraujavimui)
Vėlesnėm dienom - jokių tamponų
Aš tai norėčiau pas ginekologę nueit dėl tamponų (dėl mergystės plėvės) , bet pasitariau su artimaisiais ir pagalvojau, kad be 18 m. neisiu pas ginekologę gal... Jei tamponų prireiks, būtinai išbandysiu, nes manau, kad su jais patogu