Įkraunama...
Įkraunama...

Tamponai

kai pameginau tamponus tai paketai man jau nelabai bepatinka schmoll.gif as su jais geraiu jauciuos negu su paketais thumbup.gif
Atsakyti
Buvau tik už tamponus, kol neišbandžiau menstruacinės taurelės. Nepamainomas dalykas thumbup.gif
Atsakyti
Naudojau iš pat pradžių kol TSS (toksinio šoko sindromas) nepasireiškė. Teko atsisakyti
Atsakyti
As uz tamponus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2010 06 21, 16:51)
Naudojau iš pat pradžių kol TSS (toksinio šoko sindromas) nepasireiškė. Teko atsisakyti

O tai kaip tas sindromas pasireiškė, gal gali plačiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(barbora666 @ 2010 06 29, 16:46)
O tai kaip tas sindromas pasireiškė, gal gali plačiau g.gif

Šiaip tamponų dėžutėje būna informacinis lapelis. Gali paskaityti čia , arba pati įvesk į Google TŠS ir išmes daugiau puslapių ta tema.
Atsakyti
Naudoju,bet labai išsausina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Joana1 @ 2005 07 01, 20:15)
Ką manote apie tamponus? Ar juos naudojate? Kaip manote, kurie yra patogiausi ir geriausi? Ar tamponai geriau už įklotus?  g.gif

Apie tamponus, kad ir nėra jie labai sveika, vasarą manau tik gerai. Nežinau, kaip be jų per tokius karščius reikėtų apsieiti.
O ar tamponai geriau už paketus - tikrai ne. Ypač toms, kurios linkusios į uždegimus, ar turi žazdelę GK. Bet aš šioje vietoje vis tik vasarą "sugriešiju", nes paketai man labai nemalonu. Ginekologė dėl to neglosto, bet nepiktnaudžiaujant leidžia.
Papildyta:
QUOTE(Inga654 @ 2010 06 21, 16:21)
Buvau tik už tamponus, kol neišbandžiau menstruacinės taurelės. Nepamainomas dalykas  thumbup.gif

Nelabai įsivaizduoju ją naudojant...Noprs ir suvokiu jos naudą mūsų gamtai...Kažkaip dar matyt nepribrendau... blush2.gif
Atsakyti
Tamponus naudoju vasara ir naktimis per gausiausias dienas.
Atsakyti
as uz tamponus! thumbup.gif jie visiskai nesijaucia ir galima laisviau jaustis..
Atsakyti
QUOTE(*ausrele* @ 2010 07 24, 13:19)
as uz tamponus! thumbup.gif  jie visiskai nesijaucia ir galima laisviau jaustis..

Na, nebent pirmą-antrą MM dieną (esant gausiam kraujavimui) drinks_cheers.gif
Vėlesnėm dienom - jokių tamponų schmoll.gif
Atsakyti
Aš tai norėčiau pas ginekologę nueit dėl tamponų (dėl mergystės plėvės) blush2.gif , bet pasitariau su artimaisiais ir pagalvojau, kad be 18 m. neisiu pas ginekologę gal... schmoll.gif unsure.gif Jei tamponų prireiks, būtinai išbandysiu, nes manau, kad su jais patogu g.gif ax.gif
Atsakyti