Įkraunama...
Įkraunama...

Tamponai

Tamponam - ne, įklotam - taip rolleyes.gif
Atsakyti
Tik uz tamponus, tampax su aplikatoriumi super 4u.gif
Atsakyti
Dazniausiai naudoju paketus, bet tamponai tikrai pravercia tam tikrose situacijose ir tikrai mielai jais pasinaudoju thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
aš tai neįsivaizduoju, kaip drįsta reklamose sakyti "ginekologės moters sukurti tamponai" - nesąmonė, visi mano pažįstami ginekologai yra griežtai prieš tamponus ....
Atsakyti
Siandien drauge dave toki meginuka - 3 o.b. tamponiukai su miela dezute.
Maniau tikrai keisiu iklotus i juos,ypac artejant vasarai,bet pasirodo,kad visiskai nemoku ju ideti. Kiek vedu,tiek labai skauda. doh.gif Lankstinuka skersai issilgai perskaiciau,bet niekaip. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 11 10, 05:03)

as tik tamponus,neissivaizduoju gyvenimo be ju doh.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš tai apie juos nieko nemanau, aš jų paprasčiausiai dabar nenaudoju schmoll.gif
Man nepatinka, nepatogu, spaudžia ir t.t. doh.gif
Atsakyti
Naudoju tik tamponus (o.b.) Puiku, kad jie tokie yra, nes kol buvau nebandzius, tiek vargau su paketais, kad baisu ir prisimint. Vien tas jausmas kai atsistoji ilgiau pasedejus-lyg begtu upeliai doh.gif +Miegu beveik visada ant nugaros "pastatytom" kojom, tai galit isivaizduoti, kad paketas sitoj situacijoj niekaip savos funkcijos neatlieka. O kur dar pastovus jaudulys, kad tik kas per krasta nenubegtu - vis reikia eiti "patikrint" ar viskas vietoj. Ne, ne, be tamponu nebut gyvenimo schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Digutis: 21 gegužės 2010 - 19:23
Sveiki, ar kas bande FOHOW gydomuosius tamponus moterims?ar jie is tikruju gydo?
Atsakyti
Jau daugiau kaip 10 metų naudoju tik tamponus. Kadangi pas mane upeliais ten viskas bėga, tai tamponai išsigelbėjimas thumbup.gif O įklotas "lietingiausiom" dienom keliauja į kelnaites kaip apsauga, kad neparaudonuotų kur nereikia, jeigu dėl kokio užsitęsusio susirinkimo nespėčiau pasikeisti, o keistis tenka kas pora valandų doh.gif Neįsivaizduoju iš kur pas mane tiek to kraujo doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Rima Luscevskaja @ 2010 05 29, 14:11)
Sveiki, ar kas bande FOHOW gydomuosius tamponus moterims?ar jie is tikruju gydo?

O nuo ko jie turėtų gydyti? g.gif
Atsakyti
jie gydo nuo infekciju visokiausiu,reikia deti juos kas 3 dienas,mama siulo isbandyt,sako kad padeda smile.gif bet noriu suzinot cia ar kas bande,kas praejo gydymo kursa,cia kinu firma tokia,kur daro tamponus is gydomojo grybo,augalu kazkokiu,jie taip pat po gymdymo sutraukia gimdos sieneles,man kaip po 2 gimdymu lb norisi juos isbandyt,kainuoja 90lt,jei padeda tikrai uzsisakysiu,taigi laukiu zinuciu kas juos bande jau smile.gif
Papildyta:
http://www.fohow.info/46/
Atsakyti
jau seniai naudoju tamponus su aplikatoriumi, man jie super,prie iklotų niekada nebegršių
Atsakyti