MAno nuomone - tamponai - didziausia blogybe, nes viskas kaupiasi viduje
Galima tik ekstra atveju
labai patogu kelionėje ar prie jūros tik gal nėra taip sveika,nes ginė sakė kad uždegimus gali sukelti ir taip nėra gerai ten kaišioti kazka kai reikia tai naudoju O.B man jie patinka
nepakeiciamas dalykas vasara ir kai gausios dienos buna, o jei dar koks egzaminas ar sunki darbo diena ispuola, tai isvis nes nereikia galvoti, kad neprateketu ar pan...vasara deginantis irgi super siaip as ju nelinkus nuolat naudoti del TŠS, bet kada labiau reikia, progos nepraleidziu
[tamponu nenaudoju,nes as tiesiog juos jauciu kai vaikstau ,na kito pasirinkimo nera,tad naudoju paketukus
QUOTE(pukuotukassss @ 2009 10 16, 18:42)
[tamponu nenaudoju,nes as tiesiog juos jauciu kai vaikstau ,na kito pasirinkimo nera,tad naudoju paketukus
Blogai isidedi, giliau pastumk, pamatysi kaip bus as neisivaizduoju kaip gyvenciau be ju, visa laika naudoju vos ne 10 metu, o uz paketus nera slykstesnio man jausmo, kai atsimenu paauglystej vajej pats tas jausmas kai eini kur ir jauti kad bega kai buni su paketu, fui ir kvapas nu man tai ziaurus diskomfortas budavo.
QUOTE(ariele23 @ 2009 10 30, 21:34)
Blogai isidedi, giliau pastumk, pamatysi kaip bus as neisivaizduoju kaip gyvenciau be ju, visa laika naudoju vos ne 10 metu, o uz paketus nera slykstesnio man jausmo, kai atsimenu paauglystej vajej pats tas jausmas kai eini kur ir jauti kad bega kai buni su paketu, fui ir kvapas nu man tai ziaurus diskomfortas budavo.
Aš irgi visada tik tamponus naudoju,negaliu nūt su paketais nei trupučio,po gimdymų kai reikėjo dėvėti juos tai baisiausias dalykas man buvo naudoju visada tik o.b.
QUOTE(Liutas2006 @ 2009 10 07, 09:10)
O as tamponu net negaleciau naudot, kazkada kelis kartus bandziau, taip silpna pasidaro, atrodo apalpsiu tuoj, skamba gal juokingai, bet kazkas darosi man nuo ju
matyt tau elergija nuo ju
QUOTE(obelele @ 2009 10 09, 11:02)
tik tamponai ,nuo paketu alergijos visus isbandziau kurie yra Lietuvos rinkoj kitos iseities nera kaip naudot tamponus
as tik tamponus,neissivaizduoju gyvenimo be ju
QUOTE(ariele23 @ 2009 10 30, 23:34)
man tamponai pati geraiusia išeitis - nei kvapo, jokio diskomforto, tiesiog pasaka, ypač vasara
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 11 10, 05:03)
as tik tamponus,neissivaizduoju gyvenimo be ju
Man tai tamponai yra kažkoks baubas. Siaubingai išsausina viską. Turiu nusipirkusi ir kartais naudoju, kai jau labai labai kitaip neišeina. Šią vasarą per vyro brolio vestuves dvi dienas naudojau (nu ne tą patį - keičiausi ), nes galvoju, pirmos dienos, su suknele sėdžiu. Dar neduok dieve pratekės ar kaip. Nu bet po tų mėnesinių tai į jokius tamponus nebegaliu pažiūrėt, nes žiauru, kol susitvarkė, tai dar visą savaitę po to pasekmes jaučiau, o vyrui celibatas buvo paskelbtas.
man labai patogu su tamponais, taciau naudoti stengiuosi kuo reciau, visgi prisideda prie ivairiu uzdegimu. Sunkus buvo perejimas prie paketu, ypac vasara diskomfortiska
man tai tamponai liux/.. bet tai jeigu jie jua toki nesveiki tai kodel juos gamina, juk cia svarbus dalykas labai yra.o su tais paketais tai nepatogu, ne taip higieniska..