Įkraunama...
Įkraunama...

Tamponai

MAno nuomone - tamponai - didziausia blogybe, nes viskas kaupiasi viduje sad.gif
Galima tik ekstra atveju
Atsakyti
labai patogu kelionėje ar prie jūros tik gal nėra taip sveika,nes ginė sakė kad uždegimus gali sukelti ir taip nėra gerai ten kaišioti kazka blush2.gif kai reikia tai naudoju O.B man jie patinka
Atsakyti
nepakeiciamas dalykas vasara ir kai gausios dienos buna, o jei dar koks egzaminas ar sunki darbo diena ispuola, tai isvis thumbup.gif nes nereikia galvoti, kad neprateketu ar pan...vasara deginantis irgi super thumbup.gif siaip as ju nelinkus nuolat naudoti del TŠS, bet kada labiau reikia, progos nepraleidziu ax.gif
Atsakyti
[tamponu nenaudoju,nes as tiesiog juos jauciu kai vaikstau verysad.gif ,na kito pasirinkimo nera,tad naudoju paketukus
Atsakyti
QUOTE(pukuotukassss @ 2009 10 16, 18:42)
[tamponu nenaudoju,nes as tiesiog juos jauciu kai vaikstau verysad.gif ,na kito pasirinkimo nera,tad naudoju paketukus

Blogai isidedi, giliau pastumk, pamatysi kaip bus thumbup.gif as neisivaizduoju kaip gyvenciau be ju, visa laika naudoju vos ne 10 metu, o uz paketus nera slykstesnio man jausmo, kai atsimenu paauglystej vajej pats tas jausmas kai eini kur ir jauti kad bega kai buni su paketu, fui ir kvapas nu man tai ziaurus diskomfortas budavo.
Atsakyti
QUOTE(ariele23 @ 2009 10 30, 21:34)
Blogai isidedi, giliau pastumk, pamatysi kaip bus thumbup.gif  as neisivaizduoju kaip gyvenciau be ju, visa laika naudoju vos ne 10 metu, o uz paketus nera slykstesnio man jausmo, kai atsimenu paauglystej vajej pats tas jausmas kai eini kur ir jauti kad bega kai buni su paketu, fui ir kvapas nu man tai ziaurus diskomfortas budavo.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Aš irgi visada tik tamponus naudoju,negaliu nūt su paketais nei trupučio,po gimdymų kai reikėjo dėvėti juos tai baisiausias dalykas man buvo doh.gif naudoju visada tik o.b. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutas2006 @ 2009 10 07, 09:10)
O as tamponu net negaleciau naudot, kazkada kelis kartus bandziau, taip silpna  pasidaro, atrodo apalpsiu tuoj, skamba gal juokingai, bet kazkas darosi man nuo ju schmoll.gif

matyt tau elergija nuo ju g.gif
QUOTE(obelele @ 2009 10 09, 11:02)
tik tamponai bigsmile.gif ,nuo paketu alergijos visus isbandziau kurie yra Lietuvos rinkoj verysad.gif kitos iseities nera kaip naudot tamponus

as tik tamponus,neissivaizduoju gyvenimo be ju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ariele23 @ 2009 10 30, 23:34)
Blogai isidedi, giliau pastumk, pamatysi kaip bus thumbup.gif  as neisivaizduoju kaip gyvenciau be ju, visa laika naudoju vos ne 10 metu, o uz paketus nera slykstesnio man jausmo, kai atsimenu paauglystej vajej pats tas jausmas kai eini kur ir jauti kad bega kai buni su paketu, fui ir kvapas nu man tai ziaurus diskomfortas budavo.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif man tamponai pati geraiusia išeitis - nei kvapo, jokio diskomforto, tiesiog pasaka, ypač vasara thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 11 10, 05:03)
as tik tamponus,neissivaizduoju gyvenimo be ju doh.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man tai tamponai yra kažkoks baubas. Siaubingai išsausina viską. Turiu nusipirkusi ir kartais naudoju, kai jau labai labai kitaip neišeina. Šią vasarą per vyro brolio vestuves dvi dienas naudojau (nu ne tą patį - keičiausi smile.gif ), nes galvoju, pirmos dienos, su suknele sėdžiu. Dar neduok dieve pratekės ar kaip. Nu bet po tų mėnesinių tai į jokius tamponus nebegaliu pažiūrėt, nes žiauru, kol susitvarkė, tai dar visą savaitę po to pasekmes jaučiau, o vyrui celibatas buvo paskelbtas. doh.gif fear.gif
Atsakyti
man labai patogu su tamponais, taciau naudoti stengiuosi kuo reciau, visgi prisideda prie ivairiu uzdegimu. Sunkus buvo perejimas prie paketu, ypac vasara diskomfortiska wink.gif
Atsakyti
man tai tamponai liux/.. smile.gif smile.gif bet tai jeigu jie jua toki nesveiki tai kodel juos gamina, juk cia svarbus dalykas labai yra.o su tais paketais tai nepatogu, ne taip higieniska.. biggrin.gif

Atsakyti