Mielosios,
jei organizmas valosi, ir ismeta...- tai taip ir reikia, o ne dar labiau pudyti viduje. Tai labai nesveika! Gal ir patogu, pati naudojau, bet pasikonsultavus su ginekologe, naudoju tik paketus.
Jau pakentesim su paketais, bet jokios bakterijos nesidaugins ir gimdos kaklelio veziai nekamuos!!!
O as tamponu net negaleciau naudot, kazkada kelis kartus bandziau, taip silpna pasidaro, atrodo apalpsiu tuoj, skamba gal juokingai, bet kazkas darosi man nuo ju
QUOTE(Liutas2006 @ 2009 10 07, 10:10)
O as tamponu net negaleciau naudot, kazkada kelis kartus bandziau, taip silpna pasidaro, atrodo apalpsiu tuoj, skamba gal juokingai, bet kazkas darosi man nuo ju
atmeta organizmas...
visada buvau pries tamponus, na galvojau tegu naudoja tos kuriom su jais gerai, bet sia vasara vazevom prie juros ir paxxxxxx-susirgau, na tai teko pirkt ir bandyt tamponus, ir visai patiko, tik nemalonu buna juos isimt , tai va
QUOTE(Liutas2006 @ 2009 10 07, 10:10)
MAN lygiai tas pats kaip ir tau
Na o as taip pat jais nepiktnaudziauju isidedu tik jei koks nors balius ar prie ezero reikia vaziuoti, bet tai buna retai...stengiuosi daugiau paketais naudotis, nes pati turiu pakankamai ir be tamponu problemeliu su intymiaja vietele
tik tamponai ,nuo paketu alergijos visus isbandziau kurie yra Lietuvos rinkoj kitos iseities nera kaip naudot tamponus
Dabar labai ipratau tamponus naudoti (na tik isskyrus nakti). Man bent jau jie ypac gerai buvo vasara kada karsta Zinau , kad neitin gerai juos naudoti, ziema vel turbut ant paketu reiks persimesti
QUOTE(Cheriita @ 2009 10 09, 15:54)
Dabar labai ipratau tamponus naudoti (na tik isskyrus nakti). Man bent jau jie ypac gerai buvo vasara kada karsta Zinau , kad neitin gerai juos naudoti, ziema vel turbut ant paketu reiks persimesti
O mane jie labiausiai nakti ir gelbsti,tai reiskia,kad nereikes kelis kartus per nakti sokti is lovos paketo keistis,nors pailsiu normaliai.O ir dienos darbe be itampos praeina....Nerealiai patogus dalykas...
QUOTE(kartitiesa @ 2009 10 08, 13:03)
visada buvau pries tamponus, na galvojau tegu naudoja tos kuriom su jais gerai, bet sia vasara vazevom prie juros ir paxxxxxx-susirgau, na tai teko pirkt ir bandyt tamponus, ir visai patiko, tik nemalonu buna juos isimt , tai va
va va, vasarą, prie jūros jie neišvengiami. o ir taip naktį, vakarėly, kelionėj, darbe ar taip kada švaresnė ir labiau pasitikinti jaučiuos...
QUOTE(obelele @ 2009 10 09, 12:02)
tik tamponai ,nuo paketu alergijos visus isbandziau kurie yra Lietuvos rinkoj kitos iseities nera kaip naudot tamponus
O natūralius paketus bandei?
QUOTE(denaxa @ 2009 10 09, 21:20)
O mane jie labiausiai nakti ir gelbsti,tai reiskia,kad nereikes kelis kartus per nakti sokti is lovos paketo keistis,nors pailsiu normaliai.O ir dienos darbe be itampos praeina....Nerealiai patogus dalykas...
Nesupratau... Tamponas daugiau sugeria nei paketas?
Aš naudoju tik paketus, ypač naktį, tai iki ryto pas mane kraujo nebūna...
QUOTE(Simpatiška @ 2009 10 12, 10:36)
O natūralius paketus bandei?
Aš irgi čia nesupratau