Aš stengiuosi tamponų nenaudoti, nebent kažkokiu ypatingu atveju. Nemažai tyrimų jau atlikta, įrodančių tamponų nenaudą moterims. Renkuosi tik paketus, kuo natūralesnius. Bet čia kiekvienos pasirinkimas
QUOTE(Mona187 @ 2009 04 24, 10:31)
Man irgi nuo paketų visokie perštėjimai darosi, šunta gal net sakyčiau truputį, bet tamponų naudoti ilgesniam laikui prisibijau
man irgi paketai labai nepatogu ypač karštomis vasaros dienomis, net tie natūralaus pluošto vargina, o dar jei reikia automobilyje sėdėti ilgą laiką tai išvis ten ne nuo mmm o nuo prakaito viskas "plaukia" taigi vasarą dažniau renkuosi tamponus dėl patogumo
Nenaudoju tamponu nuo tada kai turejau pakankamai bedeliu del ju ,ir apsviete mane mano ginekologas nes kaip bebutu tai atliekama nors ir su isplautom rankytem ,bet visviena galima uznesti visikiu baisybiu ir netik del to .Tad as renkuosi iklotus ,naturalaus pluosto ir daznai keiciu per mmm aiksu nepatogu ,jaucuos negerai ,bet uztad neturinti nejokiu problemeliu .O jei jau kalbeti apie iklotukus kasdianaii ,ju nenaudoju ,nes nera reikalo nebent po mmm arba pries jas
Vasarą kai karšta tai tamponai, tamponai ir tik tamponai. Išskyrus naktį žinoma, o žiemą ir kitais (išskyrus vasarą) metų laikais paketai.
naudoju tik kai einu, pvz i darba, kelione - kad butu patogu.
Visais kiais atvejais - paketukus
Visais kiais atvejais - paketukus
as naudoju tik tamponus. Man asmeniskai patogiausia. Kazkodel man su paketais atrodo labai nehigieniska. O dar kai daznai man kartojasi slapimo pusles uzdegimas, tai paketai is vis nerekomenduotini, nes taip bakterijoms labai patogu nukeliauti ten kur joms nereikia
As ir naudoju tik tamponus,nesvarbu vasara ar ziema,diena ar naktis Man tai yra patogu
Naudoju tiek tamponus, tiek higieninius paketus pakaitom. Naudojant tik vienus iš jų, jaučiasi vienoks ar kitoks dirginimas. Aišku, tamponus stengiuosi rinktis rečiau, bet kartais tiesiog būnu priversta tam tikromis aplinkybėmis.
QUOTE(lauruuuke @ 2009 08 19, 20:33)
Na as neziuriu metu laiku , man su tamponais aplamai patogu,del to as juos ir naudoju, o tamponai o.b. aplamai labai geri man nes ju net nejauciu, kazkada bandziau tampax man nepatiko
sveikos,
pritariu tau... man tampax irgi nepatinka... as su o.b. jau ilga laika naudoju juos, nors zinau kad tamponai moterims nera labai gerai. bet kazkaip, man patogu ziauriai... paketus galiu detis kartais, kai labai gausios buna mm... bet galiu detis tik naturalius... libress naudoju (laaabai retai)
Tamponus naudoju labai retai. Gal išorėje su jais jautiesi higieniškiau, tačiau kai pagalvoju, kad jie visko nesugeria, būna gi ir sutirštėjusio kraujo, tai atpuola noras juos naudoti...