Taip pat esu uz o.b. tamponu naudojima ,tiesiog reikia juos naudoti kaip reikalauja instrukcija arba ginekologai, ir tuomet nebaisu jokie TSS,ar kazkokie nepatogumai!
Apie TSS kalbejau su ginekologe, tai ji man uztvirtino kad nereikia jo bijoti, nuo tamponu jo nebuna, ji sukelia kiti veiksniai, tiesiog taip rasoma instrukcijoje del apsidraudimo,na zinoma naudojimas turi buti kaip nurodyta, keisti taip kaip nurodyta ir manau tikrai jokie pavojai negresia ,siaip nudziugino dabar da drasiau nesiosiu o.b.
Negaliu atsidziaugti, kad pries keleta metu pabandziau tamponus. Su paketais jausdavausi suvarzyta, o tampono net nejauciu. Kiek teko bandyti, pritariu, kad geriausi O.B.
Taip pilnai sutinku kad su tamponu patogu maudytis ar sportuoti,bet ji naudoti kiekviena menesiniu diena ir nedarant jokios pertraukos na nezinau,sakyciau labai drasu .Nesu nei is vieno ginekologo girdejusi kad tamponas yra sveika .Juk seniau kai nebuvo tamponu tai ir tiek ginekologiniu problemu nebuvo,tai ne tik mano nuomone,daugelis ginekologu tam pritrtu
anksciau naudojau tamponus, buvo labai patogu
bet karta apsilankiau pas viena labai gera ginekologa ir isejo kalba apie tamponus... jo zodziai buvo - jei butu mano valia, as siuos daiktus moterims uzdrausciau naudot... po siu zodziu naudoju esant nebent mirtinai butynei... nes to gydytojo kompetencija pasitikiu.
bet karta apsilankiau pas viena labai gera ginekologa ir isejo kalba apie tamponus... jo zodziai buvo - jei butu mano valia, as siuos daiktus moterims uzdrausciau naudot... po siu zodziu naudoju esant nebent mirtinai butynei... nes to gydytojo kompetencija pasitikiu.
QUOTE(Mona187 @ 2009 04 24, 10:31)
Man irgi nuo paketų visokie perštėjimai darosi, šunta gal net sakyčiau truputį, bet tamponų naudoti ilgesniam laikui prisibijau
Rinkis paketus natūralesniu paviršiumi, ne sintetinius
Kazkaip mano manymu jeigu naudosi tamponus taip kaip reikia tikrai problemu del to nekils.Aisku kiekvienos pasirinkimas kas tinka labiau, as tai dziaugiuosi kad yra israsta toks dalykas kaip tamponai , o su o.b. tamponais neturejau jokiu problemu
QUOTE(kamilyytee @ 2009 07 09, 16:47)
Kazkaip mano manymu jeigu naudosi tamponus taip kaip reikia tikrai problemu del to nekils.Aisku kiekvienos pasirinkimas kas tinka labiau, as tai dziaugiuosi kad yra israsta toks dalykas kaip tamponai , o su o.b. tamponais neturejau jokiu problemu
patogiausias dalykas