Įkraunama...
Įkraunama...

Tamponai

Man geriausi tamponai o.b. thumbup.gif Patogu ir nevarzoma thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lyra82 @ 2009 05 08, 23:04)
Man geriausi tamponai o.b.  thumbup.gif Patogu ir nevarzoma  thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Taip pat esu uz o.b. tamponu naudojima rolleyes.gif ,tiesiog reikia juos naudoti kaip reikalauja instrukcija arba ginekologai, ir tuomet nebaisu jokie TSS,ar kazkokie nepatogumai!
Atsakyti
Apie TSS kalbejau su ginekologe, tai ji man uztvirtino kad nereikia jo bijoti, nuo tamponu jo nebuna, ji sukelia kiti veiksniai, tiesiog taip rasoma instrukcijoje del apsidraudimo,na zinoma naudojimas turi buti kaip nurodyta, keisti taip kaip nurodyta ir manau tikrai jokie pavojai negresia biggrin.gif ,siaip nudziugino dabar da drasiau nesiosiu o.b. tongue.gif
Atsakyti
Naudoju tamponus jau gan seniai niekada neturejau jokiu nemalonumu del to, nei su sveikata, nei su tamponu naudojimu smile.gif, naudoju o.b. tamponus tai jie is tikruju kokybiski ir geri.
Atsakyti
Negaliu atsidziaugti, kad pries keleta metu pabandziau tamponus. Su paketais jausdavausi suvarzyta, o tampono net nejauciu. Kiek teko bandyti, pritariu, kad geriausi O.B.
Atsakyti
Taip pilnai sutinku kad su tamponu patogu maudytis ar sportuoti,bet ji naudoti kiekviena menesiniu diena ir nedarant jokios pertraukos na nezinau,sakyciau labai drasu .Nesu nei is vieno ginekologo girdejusi kad tamponas yra sveika .Juk seniau kai nebuvo tamponu tai ir tiek ginekologiniu problemu nebuvo,tai ne tik mano nuomone,daugelis ginekologu tam pritrtu
Atsakyti
anksciau naudojau tamponus, buvo labai patogu thumbup.gif
bet karta apsilankiau pas viena labai gera ginekologa ir isejo kalba apie tamponus... jo zodziai buvo - jei butu mano valia, as siuos daiktus moterims uzdrausciau naudot... po siu zodziu naudoju esant nebent mirtinai butynei... unsure.gif nes to gydytojo kompetencija pasitikiu.
Atsakyti
nors vienas ginekologas protingas pasitaike, nes manau,kad daugeliui ginekologu ne taip ir svarbu ka mes naudojam, o jei jums mielos moterys ir paneles labai gera juos naudoti, tai galima tik sveikatos palinketi.
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2009 04 24, 10:31)
Man irgi nuo paketų visokie perštėjimai darosi, šunta gal net sakyčiau truputį, bet tamponų naudoti ilgesniam laikui prisibijau g.gif  unsure.gif

Rinkis paketus natūralesniu paviršiumi, ne sintetinius ax.gif
Atsakyti
Kazkaip mano manymu jeigu naudosi tamponus taip kaip reikia tikrai problemu del to nekils.Aisku kiekvienos pasirinkimas kas tinka labiau, as tai dziaugiuosi kad yra israsta toks dalykas kaip tamponai smile.gif, o su o.b. tamponais neturejau jokiu problemu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kamilyytee @ 2009 07 09, 16:47)
Kazkaip mano manymu jeigu naudosi tamponus taip kaip reikia tikrai problemu del to nekils.Aisku kiekvienos pasirinkimas kas tinka labiau, as tai dziaugiuosi kad yra israsta toks dalykas kaip tamponai smile.gif, o su o.b. tamponais neturejau jokiu problemu wink.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif patogiausias dalykas thumbup.gif
Atsakyti