As tai naudoju tamponus O.b, bent jau man tai patogu , ir jokiu ten bakteriju nera kaip tik su iklotu viskas atvira ir lengviau bakterijai papulti o su tamponu uzdara ir bakterijos nepatenka, sugeriamumas ju geras, ir suteikiama judejimo laisve nebijau kad pratekes ar dar kas nutiks, visame pasaulyje yra placiai naudojami tamponai, cia musu isitikinimas kad jie kenkia nieko jie nekenkia tai kaip tik patogu ir praktiska
QUOTE(ivona.super @ 2009 04 28, 22:59)
As tai naudoju tamponus O.b, bent jau man tai patogu , ir jokiu ten bakteriju nera kaip tik su iklotu viskas atvira ir lengviau bakterijai papulti o su tamponu uzdara ir bakterijos nepatenka, sugeriamumas ju geras, ir suteikiama judejimo laisve nebijau kad pratekes ar dar kas nutiks, visame pasaulyje yra placiai naudojami tamponai, cia musu isitikinimas kad jie kenkia nieko jie nekenkia tai kaip tik patogu ir praktiska
tai butent ,kad bakterijos viduje kaupiasi, juk tai kas atsidalina gimdoje - negyvos lasteles, jei jos neiseina, gaunasi puvimas viduje, dziugu, kad jums taip tinka, klausimas kiek ilgai tai truks, ginekologai daugiau ta tema gali papasakot.
Na as irgi naudoju tamponus man tai priimtina ir patogu ypac vasara kai nesioji sijonus ar kelnes aptemptas, o del bakteriju tai manau kad tikrai saugiau su tamponu juk su iklotu atvira terpe , o i tampona sugeriamas visas nesvarus kraujas,ir ginekologe man minejusi kad tikrai nereikia jau taip tu tamponu bijoti,cia is seniau visi nusistate tokia nuomuone kad tamponai yra blogai, kaip ir ivona.super minejo visame pasaulyje tamponai naudojami dazniau nei pas mus, moterys dazniau renkasi tamponus nei iklotus, as esu tik uz tamponus, na iklotus taip pat naudoju tik kasdieninius mazuciukus ir patogius Carefree flex kurie tinka man ir prie paprastu kelnaiciu ir prie stringu
QUOTE(lukamona @ 2009 04 29, 13:59)
tai butent ,kad bakterijos viduje kaupiasi, juk tai kas atsidalina gimdoje - negyvos lasteles, jei jos neiseina, gaunasi puvimas viduje, dziugu, kad jums taip tinka, klausimas kiek ilgai tai truks, ginekologai daugiau ta tema gali papasakot.
negyvos ląstelės kuo puikiausiai pasišalina, prilipusios prie tampono
As tamponus naudoju tik esant dideliam reikalui, stengiuosi per daug jeis nesinaudoti, nes kiek zinau jie nieko gero
Buvo laikas, kai per menstruacijas naudojau tik tamponus ir kasdienius įklotus klijavau, dėl visa ko, bet kai prasidėjo bėdos su pienlige, jų praktiškai atsisakiau. Tik ekstra atvejais, kai negaliu naudoti įkloto, įsidedu tamponą ir stengiuosi kas 2 valandas keisti.
As taip pat naudoju tik tamponus o.b. ir kasdieninius iklotus carefree, jauciuosi puikiai ir saugiai kad nepratekes, nematau cia nieko blogo ir baisaus ,nebijau tikrai jokiu infekciju ar dar kazko , o.b. tamponai aplamai yra gerai vertinami ir zinomi ten vadinama silkine danga yra tai ir lengvai isideda ir issiima, siulas tvirtas nebaisu kad nutruks , tai darau jau daugeli metu ir dar neturejau jokiu nei ligu nei infeekciju!
QUOTE(Vega_ @ 2009 04 29, 16:12)
negyvos ląstelės kuo puikiausiai pasišalina, prilipusios prie tampono
bet pries tai keleta valandu tuno jusu kune
QUOTE(olialiaa @ 2009 05 07, 11:50)
bet pries tai keleta valandu tuno jusu kune
logiškai pamąsčius, tai kol iškrenta ant paketo ar kaip čia išsireiškus, jos taip pat "tūno" jūsų organizme, nes ten nėra tokia terpė, kad paimtų ir iškart kaip per tuščią vamzdį iškristų
QUOTE(Vega_ @ 2009 05 07, 11:03)
logiškai pamąsčius, tai kol iškrenta ant paketo ar kaip čia išsireiškus, jos taip pat "tūno" jūsų organizme, nes ten nėra tokia terpė, kad paimtų ir iškart kaip per tuščią vamzdį iškristų
na, skirtumas truputi yra, ar susigeria i paketa, kuris yra ne kune, o isorei. ir tamponas kuris yra kune.
bet kiekvienas renkasi kaip jam geriau
Matau kiekviena savo nuomonę gina.
Aš tai nei prieš, nei už....gal kai kam gerai tamponai, kai kam-iklotai.....
Aš renkuosi įklotus, gal dėlto, kad esu pripratusi. Naudočiau galbūt ir tamponus, bet man su jais nepatikima, vieną kartą vasarą tek panaudoti, tai pratekėjo visų man, antra aš jį jaučiu viduje ir man skauda, nepatogu.....trečia su įklotu jaučiuosi laisvesnė.
Aš tai nei prieš, nei už....gal kai kam gerai tamponai, kai kam-iklotai.....
Aš renkuosi įklotus, gal dėlto, kad esu pripratusi. Naudočiau galbūt ir tamponus, bet man su jais nepatikima, vieną kartą vasarą tek panaudoti, tai pratekėjo visų man, antra aš jį jaučiu viduje ir man skauda, nepatogu.....trečia su įklotu jaučiuosi laisvesnė.