Vyrai:) tai kad turiu, nepadeda:)
Gali gert kontraceptines tabletes be pertraukos- viena pakuote pabaigei, nedarai 7 dienu pertraukos, o iskart geri kita. Pradzioj gali kiek teplioti, bet praeis. Gydytojai to daryti nedraudzia, bet piktnaudziaut irgi nereiketu Cia pvz, jei suplanavai kelione ar arteja koks baliukas, o papildomu problemu nenori Arba dar yra leidziami kontraceptikai, kas 3 men. Tada irgi pradingsta visos"dienos". Bet saviveikla neuzsiminek, pasikonsultuok su gydytoju
O jei bus koks baisus pasalinis poveikis? Gal geriau nereikia
QUOTE(xlr @ 2005 07 03, 12:20)
Vyrai:) tai kad turiu, nepadeda:)
Manau Frosted_berry turėjo omeny, kad . Tada ir pranyksta, tik 9 mėn
Tamponai jega
Maudytis su jais irgi galima, tik reikia issimaudzius nepamirsti jo pasikeisti nauju kad koks uzdegimas neprasidetu
Maudytis su jais irgi galima, tik reikia issimaudzius nepamirsti jo pasikeisti nauju kad koks uzdegimas neprasidetu
aš tamponus naudoju vasarą, nes man kai visada ateina tos dienos kai kur išvažiuojam prie jūros ar ežero, čia jau gyvenimo taiskylė, tad savęs neskriaudžiu ir einu su juo pasimaudyti . o šiaip man patogu ir su paketu, bet turi tada derinti drabužius, nes jau stringų neužsidėsi
Aaa supratau. Maniau, turi vyra, tai is meiles ir menesines visam laikui dingsta:) pasirodo, tai nestumas:)
tamponams as naudoju tik juos. o Kad nenubegtu koks laselis, tai kasdienini iklota isidedu ir
gal kas bande allways tamponus (maciau pardej)????
kaip jie?
kaip jie?
As kazkaip nepastebejau allways tamponu... Kokioje parduotuveje matei?
QUOTE(Frosted_berry @ 2005 07 02, 11:34)
Nu tai va del to, kad ten kazkas vystosi ir atsiranda. Ant kiekvienos pakuotes parasyta apie TSS (toksinio soko sindroma). As prisiskaiciau
Yra sukeliamas toksinu, kuriuos sukelia bakterijos, esancios zmogaus organizme. Tai va, jos vystosi ypac gerai, jei ilgai tamponas lieka kune.
O man per ilgai nekeiciant tampono galva pradeda skaudet
Yra sukeliamas toksinu, kuriuos sukelia bakterijos, esancios zmogaus organizme. Tai va, jos vystosi ypac gerai, jei ilgai tamponas lieka kune.
O man per ilgai nekeiciant tampono galva pradeda skaudet
As tai naudoju ramponus ir diena, ir nakti Na, uz toki isradima manau ir Nobelio premijos negaila
O del to toksinio soko sindromo, tai kiek skaiciau kazkur, tai ji sukeliancios bakterijos ne pas kiekviena "gyvena" organizme, ir tai labai labai retas atvejis
Man geriausi OB comfort su tuo silkiniu pavirsiumi, kiti dabar jau nebetinka