Įkraunama...
Įkraunama...

Tamponai

Visą laiką naudojau ir naudoju paketus(man tinka ploni ir tikrai nesijaučiu kaip su pampersu smile.gif ) ir esu jais patenkinta. Tačiau būdama šiuolaikiška moteris flirt.gif nusprendžiau išbandyt tamponus. Pirkau O.B. ir Naturrele( žalias pakelis su ramunėlėm). O.B. patiko labiau, nes "smagiau" lindo blush2.gif .Viskas buvo puiku, toks geras švaros pojūtis, bet ir buvo jausmas, kad susilaiko ten viskas, kaupiasi ,nemoku gal paaiškint, bet tikiuosi supratot. Nusprendžiau tamponus naudot,kai eisiu į baseiną ar prie jūros ir pan.situacijose.
Taigi, mes esam skirtingos,tai ir nuomonės skiriasi 4u.gif
Atsakyti
Mano tai tokios negausios tos mmm,kad tik pirmom keliom dienom panaudoju paketus, o vėliau užtenka įklotų ax.gif Tik va problemėlė yra ta,kad norisi pavasarį ir vasarą bent tom keliom dienom pailsėt nuo paketų šutimo ir naudot tamponus,tačiau parduotuvėse jau seniai dairausi ir vis nerandu tapax'ų su 1 lašu doh.gif gal jau išėmė iš prekybos (bet gi taip negali padaryt)?! O gal parduotuvėse kuriose ieškau tiesiog jų neužsako ar kaip čia yra? g.gif g.gif Gal numanot kur būtų galima rast? Nėra nei maximoj,nei iki, nei smulkmenose (ten tokia parduotuvėlė prie manęs netoli yra tongue.gif ) kur dar ieškot?! kitos pardos jau gan tolokai blush2.gif
Atsakyti
Skaičiau ir Jūsų komentarus, ir kelis straispnius internete, žinau, kad tamponai labai negerai yra ir ypač visą mmm laiką, bet aš be jų atrodo neapsieičiau būdama ne namie, nes pirmosiosmis dienomis tikrai būna laaabai žiauru... schmoll.gif
Atsakyti
toks durnas klausimas, jeigu pamirščiau tamponą, ar pastebėčiau tai?
nes tiesiog neprisimenu, ar išėmiau g.gif na pirmas toks žioplumas gyvenime, na, kiek pati galėjau pasiekti, nieko lyg ir nužčiuopiau... nu žodžiu doh.gif
Atsakyti
Ilga laika naudojau tik paketus, bet kai pabandziau tamponus, tai daugiau jokiu paketu.. man labai patogus ir tu dienu kokybe visai kita buna.
Atsakyti
Naudoju ir paketus ir tamponus, nes labai jau gausios mmmm sad.gif
Šiaip tamponus naudoju jau 8 metus, ir nieko blogo nematau, aišku ne kasdien juos naudoju, o tik pora dienų per visas mmmm. Jei nebūtų tamponų, neisivaizduoju ką daryčiau. Labiausiai mėgstu Tampax, gal todel kad jie su aplikatorium, ir saugiau ir švariau.
Atsakyti
As tik uz tamponus ax.gif , naudoju tampax 3-2 lasu. man sitie geriausi 4u.gif

o paketu tai nekenciu.. anksciau juos naudodavau, bet dabar paskutinius kokius 3 metus TIK tamponus ir diena ir nakti, visai kitas gyvenimas per tas dienas thumbup.gif
Atsakyti
Tamponai man irgi daug patogiau... bet prasidėjo negeros moteriškos ligos, manau ,kad nuo jų, nes naudodavau ir dieną ir naktį cool.gif pasitariau su ginekologe pasakė kuo labaiu jų vengti tik ekstra atveju naudot ir paketus pasakė pirkti tik iš naturalaus pluošto , tai va dabar nors nemėgstu paketų tenka naudoti, nes sveikiau smile.gif
Atsakyti
as irgi naudoju tamponus, radau tokius O.B. su apliaktorium, parsiduoda po 32 vnt, 4 lasai ( super plius), o kai jau eina i pabaiga, taj tampax su aplikatorium 2 lasai, man patinka, i paketus nekeisciau, nes ir trunka maziau, na ir nera "pamperso: jausmo smile.gif
Atsakyti
Tamponai nepamainomi vasarą prie vandens telkinio ar baseine , bet šeip ne nes man nuo ju kažkaip šiurpas labai eina
Atsakyti
QUOTE(Simpatiaska @ 2008 09 30, 13:30)
Labai protingai darai,nes tamponai tai tikrai labai patoguss,bet kartais reikia ir paketu,ne butinai karta per para,nors pora kartu per menesines.
Nors nekenciu paketu,kaip nekeista visada jauciua ta kraujo kvapa,jei pvz salia praeina moterys su paketu visada uzjauciu... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
O bakterijos gali buti ir nuo tamponu ir nuo paketu.,dideles reiksmes nera,nes viskad priklauso ir nuo organzmo ir nuo sveikatos,aisku geriau keisti dazniau.,ir per menesines praustys su spec.skysciu .

Labai idomu tarp kokiu nesiprausianciu moteru tu ten vaikstai,kad kvapa uzjauti?Ir jauti ne kraujo kvapa,o bakterijas suregavusias su menesiniu isskyromis ir deguonimi.
Atsakyti
Už tamponų išradimą skirčiau Nobelio premiją smile.gif Smagu užmiršti, kad mmm... smile.gif
Atsakyti