As nadoju tamponus tik dienos metu nakciai tik paketus. Nera lb sveika naudoti juos visa diena.
QUOTE(editana @ 2008 07 30, 20:19)
naudoju ob tamponus jau keli metai ir neisivaizuoju kaip be ju gyventi su paketais as kaip su pampersu jauciuosi prie pora dienu viena sunaudojau tai ziiiaaaurus reikalas atrodo kad ten viskas perkais kaip tie vaikai su pampersais isgyvena
Man irgi geriausias dalykas tamponai- be ju neisivaizduoju nei vienos savo mmmm dienos
Gal ir nera labai gerai juos naudoti tiek diena tiek nakti ir nuo pirmos mmm dienos iki paskutines, bet man paketai tai ziaurus dalykas
Negaliu ju pakesti, jauciuosi klaikiai nepatogiai ir nelaisvai...
QUOTE(semke @ 2008 08 05, 11:18)
Man irgi geriausias dalykas tamponai- be ju neisivaizduoju nei vienos savo mmmm dienos
Gal ir nera labai gerai juos naudoti tiek diena tiek nakti ir nuo pirmos mmm dienos iki paskutines, bet man paketai tai ziaurus dalykas
pritariu Jums
jei jau labai rūpinamės sveikata tai tada ir jokių rutulinių dezodorantų, maisto kur yra modifikuotų žaliavų, ir en kitokių dalykų, kurie gali arba realiai kam nors kenkia, šiaip ir oras ypač didmiesčiose labai užterštas, beje kas rūkot - tai tikriausiai labiau kenkia nei tamponai
QUOTE(gintek @ 2008 08 05, 11:22)
del daugelio dalyku mes jauciames ne taip kaip norime, bet svarbiausias dalykas mums -sveikata...kam ji svarbiausia tas ir supras mane...
pritariu...tikrai juokingai skamba tie pasiteisinimai kad viskas kenkia...man asmeniskai daug svarbiau mano sveikata nei patogumas, darau viska kad tik isvengciau uzdegimu ir kitu problemu, o va matot nepatogu... nors man 17, bet ir tai suprantu kad kartais reikia pakenteti del sveikatos ir pasiaukoti... nes nuolat naudonat tamponus kresuliukai susilaiko viduje ir gali buti ojj kokiu problemu, prisiklausiau uztektinai...
QUOTE(Afterglow @ 2008 08 05, 12:27)
pritariu...tikrai juokingai skamba tie pasiteisinimai kad viskas kenkia...man asmeniskai daug svarbiau mano sveikata nei patogumas, darau viska kad tik isvengciau uzdegimu ir kitu problemu, o va matot nepatogu... nors man 17, bet ir tai suprantu kad kartais reikia pakenteti del sveikatos ir pasiaukoti... nes nuolat naudonat tamponus kresuliukai susilaiko viduje ir gali buti ojj kokiu problemu, prisiklausiau uztektinai...
visiskai sutinku. O kuriom patinka naudokit. kai bus kokiu problemu, nebenaudosit
Asmeniškai man, labai svarbus komfortas, o kad jis nepakenktų sveikatai, reguliariai lankausi pas gydytojus, atlieku reikiamus tyrimus, jei man pasakytų, kad kažkas negerai ir reikia keisti vienokį ar kitokį įprotį ar priemonę, nedvejodama imčiausi veiksmų, o vbs netikiu, tikiu pažanga, geriu kontraceptikus, nors daugelis piestu stoja ir visokius mitus pasakoja, šiuo atveju renkuosi mažesni blogi iš kelių galimų. Manau, kiekviena pasirenka kas jai geriau, vienai paketai, kitai tamponai, rizika kiekviena taip pat prisima savo kūnu ir sveikata. Niekas neverčia naudoti jų perprievarta. Manęs jokie argumentai nepaveiks, jei tai viena bobutė sakė, kai bus moksliškai įrodyta, pasitelkiant mosklo tiriamuosius metodus, kad va be išimties visoms susidaro krešuliukai, ar bent jau didžiajai daliai, tada susimąstysiu rimčiau, o dabar - naudojau juos naudoju ir naudosiu, jei ir toliau viskas bus gerai.
as pries tamponus nieko blogo neturiu ir pati naudoju, tiesiog patariu nors kelias valandas per diena leisti viskam issivalyti ir isideti paketa, tikrai geriau butu
taip, butent, kad gimdai reikia bent dienos per visa cikla arba valandeles per diena, kad issivalytu...kai su tamponais buni kur galvoji dingsta tie kresuliukai???? ogi pasilieka gimdoje. ir man buvo dzin kas ka sako, kol pasake daktare STOP, nes nuo ju pasidare zaizdele, nuo zaizdeles problemos dideles, neseniai turejau operacija ir nenoriu, kad kitom taip atsitiktu, nes tai tikrai nera malonus dalykas