QUOTE(Zapefka @ 2008 07 22, 22:41)
Sveikos,man 15 metų. Niekada nenaudojau tamponų,bet kai važiuosiu prie jūros,man jų prireiks...
Ir nežinau kokius man pirkti?? Draugė rodė vienus,bet pamiršau kaip vadinasi,tokie gėlėtam maišelį buvo,su apikatorium sakė,nu niekaip neatsimenu kaip vadinasi.. Bet šiaip gal galit patarti kokie man tikų? Šiaip kraujuoju,gan gausiai pirmas dienas,bent man atrodo,kad gausiai..
Aš dabar pirmą kartą nusipirkau ob tamponų normal ir mini (silk touch).Naudojau irgi pirmą kartą, nors man jau nemažai metų. Na vasarą, kada galima degintis ir maudytis, jie tikrai puikūs dalykai.
Na man pačiai asmeniškai normal jau yra per dideli, nes visgi jaučiu jį viduje ir nėra malonu, bet to neperdaugiausiai kraujavimo, todėl ir manau, kad jis per didelis.
Gal rinkis pradžiai tada mini.Juolab, jei nesu turėjusi lytinių santykių.
Aš tai aplamai nesuprantu kaip galima jį naudoti neturėjus lytinių santykių,,,,,juk ir taip skauda.....
Na sėkmės bandant.....
Papildyta:
QUOTE(Zapefka @ 2008 07 22, 22:41)
Sveikos,man 15 metų. Niekada nenaudojau tamponų,bet kai važiuosiu prie jūros,man jų prireiks...
Ir nežinau kokius man pirkti?? Draugė rodė vienus,bet pamiršau kaip vadinasi,tokie gėlėtam maišelį buvo,su apikatorium sakė,nu niekaip neatsimenu kaip vadinasi.. Bet šiaip gal galit patarti kokie man tikų? Šiaip kraujuoju,gan gausiai pirmas dienas,bent man atrodo,kad gausiai..
PATAISYMAS.
Juolab, jei
nesi turėjusi lytinių santykių.Aš tau jau turėjusi....