Įkraunama...
Įkraunama...

Tamponai

QUOTE(Margareta @ 2008 07 21, 00:04)
nesumrantu kuri dalis tau atrodo sudetingiausia?  g.gif

na suprantat ax.gif as nelabai zinau kur makstis verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(tomute.b @ 2008 07 22, 18:23)
na suprantat ax.gif as nelabai zinau kur makstis  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Ko ten nežinoti???
Juk tik viena anga yra?
Tu turbūt dar nesimylėjai, todėl galbūt tau ir dar sudėtinga ar ne???
Na tai tada manau instrukcijoje tamponų tikrai aiškiai yra parodyta, pasinagrinėki, ir viskas gerai bus.
Atsakyti
Sveikos,man 15 metų. Niekada nenaudojau tamponų,bet kai važiuosiu prie jūros,man jų prireiks... blush2.gif Ir nežinau kokius man pirkti?? Draugė rodė vienus,bet pamiršau kaip vadinasi,tokie gėlėtam maišelį buvo,su apikatorium sakė,nu niekaip neatsimenu kaip vadinasi.. Bet šiaip gal galit patarti kokie man tikų? Šiaip kraujuoju,gan gausiai pirmas dienas,bent man atrodo,kad gausiai.. doh.gif
Atsakyti
mano patarimas toks - įsigyk kelių rūšių (pavadinimų, gamintojų) tamponus, pabandyk įsidėti kas porą valandų vis kitą - pamatysi su kuriais smagiai jautiesi. va ir išsirinksi... yra nedidelių pakuočių, nereikia pirkti tų didelių
pagaliau gal kokia draugė turi - pasiskolink
Atsakyti
QUOTE(Zapefka @ 2008 07 22, 22:41)
Sveikos,man 15 metų. Niekada nenaudojau tamponų,bet kai važiuosiu prie jūros,man jų prireiks... blush2.gif  Ir nežinau kokius man pirkti?? Draugė rodė vienus,bet pamiršau kaip vadinasi,tokie gėlėtam maišelį buvo,su apikatorium sakė,nu niekaip neatsimenu kaip vadinasi.. Bet šiaip gal galit patarti kokie man tikų? Šiaip kraujuoju,gan gausiai pirmas dienas,bent man atrodo,kad gausiai.. doh.gif

Aš dabar pirmą kartą nusipirkau ob tamponų normal ir mini (silk touch).Naudojau irgi pirmą kartą, nors man jau nemažai metų. Na vasarą, kada galima degintis ir maudytis, jie tikrai puikūs dalykai.
Na man pačiai asmeniškai normal jau yra per dideli, nes visgi jaučiu jį viduje ir nėra malonu, bet to neperdaugiausiai kraujavimo, todėl ir manau, kad jis per didelis.
Gal rinkis pradžiai tada mini.Juolab, jei nesu turėjusi lytinių santykių.
Aš tai aplamai nesuprantu kaip galima jį naudoti neturėjus lytinių santykių,,,,,juk ir taip skauda.....
Na sėkmės bandant.....
Papildyta:
QUOTE(Zapefka @ 2008 07 22, 22:41)
Sveikos,man 15 metų. Niekada nenaudojau tamponų,bet kai važiuosiu prie jūros,man jų prireiks... blush2.gif  Ir nežinau kokius man pirkti?? Draugė rodė vienus,bet pamiršau kaip vadinasi,tokie gėlėtam maišelį buvo,su apikatorium sakė,nu niekaip neatsimenu kaip vadinasi.. Bet šiaip gal galit patarti kokie man tikų? Šiaip kraujuoju,gan gausiai pirmas dienas,bent man atrodo,kad gausiai.. doh.gif

PATAISYMAS.
Juolab, jei nesi turėjusi lytinių santykių.Aš tau jau turėjusi.... ax.gif
Atsakyti
Nesu turėjusi lytinių santykių,et nebijau aš visai,kai pagalvoju ką reikės bijot,nu kažkaip nebijau aš smile.gif Tai tie mini gal ir yra gėlėtam maišely kur sakiau? Reikės nusipikrt,dėkui už patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zapefka @ 2008 07 23, 11:34)
Nesu turėjusi lytinių santykių,et nebijau aš visai,kai pagalvoju ką reikės bijot,nu kažkaip nebijau aš  smile.gif  Tai tie mini gal ir yra gėlėtam maišely kur sakiau? Reikės nusipikrt,dėkui už patarimus 4u.gif

Na jie tikrai negėlėtame maišelyje...toks melsvos spalvos su balta parašyta "ob".nebijoki tik mini pirk, bus parašyta...
Atsakyti
as naudoju ob,bet tik tada kai gausiai kraujuoju ir tuo metu bunu ne namie.tada gelbsti nuo pratekejimo.
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2008 07 23, 11:52)
as naudoju ob,bet tik tada kai gausiai kraujuoju ir tuo metu bunu ne namie.tada gelbsti nuo pratekejimo.

Ar man taip atrodo ar juos dažniau reikia keisti nei paketus?
Nelabai aš moku su jais naudotis schmoll.gif atrodo kraujuoju nestipriai, o normal tamponas po dviejų valandų jau prateka, kažkokia nesąmonė......
O ir man su tuo siūliuku probelmos blush2.gif Jūs jį sukišate ar paliekate??? blush2.gif
na ir nemokša aš...
Atsakyti
O instrukcijoj neparašyta? unsure.gif
Atsakyti
na as pavyzdziui dar neturejus lytiniu santykiu.bet nusipirkau ir pabandziau.pirma syki jauciau tampona ir buvo labai nepatogu,po to perskaiciau jei ji jauti reikia giliau istumti,bet jau nebenorejau terliotis ir taip palikau.bet kita syki pabandziau giliau istumti ir po to buvo labai patogu.lyg menesiniu ir nebutu tik tie pilvo skausmai leti ir sunkus tai vos neuzsirekiau.bet tiesa sakant man su jais patogu ax.gif
Atsakyti
Na aš tai visiškai nesuoprantu kaip netuėjus lytinių santykių, galima įsidėti tamponą.Juk pasipriešinimas vyksta, atgal jis krenta......(tai buvo ankščiau)...... blush2.gif ax.gif g.gif
Atsakyti