o nieks nebande maudantis naudot ob silk touch normal?
QUOTE(Vega_ @ 2008 07 08, 12:00)
dėl visų klausimų, manau, geriausiai galėtų patarti mama arba ginekologė instrukcija yra pačių tamponų dėžutėje, tačiau tokio amžiaus nežinoti kur yra makštis juk lytinis švietimas 5 ar 6 klasėj būna per biologiją
Na manau, kad 9 klasėje lytinių organų apžvalga būna.
Papildyta:
QUOTE(GintarePonia @ 2008 07 03, 14:27)
Sveikos, mamytės, gal galite man patarti kokius dukrai tamponus arba iklotus pirkt ? Jai jau 12 m. visada pirkau tai iklotus.
Na aš taip pat manau, kad dvylikametei geriausia tiks įklotai.....
Papildyta:
dėl visų klausimų, manau, geriausiai galėtų patarti mama arba ginekologė instrukcija yra pačių tamponų dėžutėje, tačiau tokio amžiaus nežinoti kur yra makštis juk lytinis švietimas 5 ar 6 klasėj būna per biologiją
Manau vertėtų truputį save pasinagrinėti. Na jau tikrai tokiame amžiuje kaip ir turėtum žinoti. Be to manau, kad paauglėms nevertėtų tamponų naudoti.
QUOTE(linutka17 @ 2008 07 14, 18:26)
man visai nieko, netyčia per žioplumą nusipirkau, norėjau tų light days principe geri, tik man jie per dideli
QUOTE(Ingese @ 2008 07 14, 21:31)
Na manau, kad 9 klasėje lytinių organų apžvalga būna.
na gal dabar pasikeitė programos, nes kai aš mokiausi tai mum atskirai berniukams ir mergaitėms aiškino 6 ar 7 klasėj, nes vyresnėse nebebuvo prasmės, 9 klasėj jau vaikų kai kas susilaukė ir tada jau aiškino apie apsisaugojimą
apie tokius dalykus su mama NIEKADA nesnekejau ir nesnekesiu nes manau kad pati mama turi viska paaiskinti o mano mama nieko neaiskino ir neaiskins pas ginekologe tikrai neisiu na taip mokykloje aiskino ir ka? kaip kazkas rase kad nueiciau i vonia ILGAM ir pabandyciau tamponus net nezinau visada namie kas nors yra juk neisiu ir nesedesiu vonioj 2 val kol sugebesiu isideti tampona zodziu mano situacija siaubinga mama apie tokius dalykus nekalba, o paciai viska isbandyti ir nusippirkti parduotuveje tamponus nedrasu beviltiska situacija
QUOTE(baltažiedė @ 2008 07 13, 17:47)
kad naturella yra ir nekvepiančių, paprastų. aš visada pirkdavau. Jie be jokių ramunėlių paveikslėlių ant viršaus ir labai geri buvo. O kvepiantys čia nuraminti toms moterims, kurios bijo, jog kvapas kažkoks bus (nros dažniausiai tik paranoja).
QUOTE(linutka17 @ 2008 07 14, 18:26)
Šiandien kaip tik tokius nusipirkau.
Niekada nenaudojau palamai tamponų, teks pirmą kartą išmėginti. Būtent pirkau, kad vasara, kad gal teks ir pasideginti per tas dienels,tik nežinau kaip man seksis su jais.....gal man jie visiškai netiks ir nepatiks?.....
Papildyta:
QUOTE(tomute.b @ 2008 07 18, 13:58)
apie tokius dalykus su mama NIEKADA nesnekejau ir nesnekesiu nes manau kad pati mama turi viska paaiskinti o mano mama nieko neaiskino ir neaiskins pas ginekologe tikrai neisiu na taip mokykloje aiskino ir ka? kaip kazkas rase kad nueiciau i vonia ILGAM ir pabandyciau tamponus net nezinau visada namie kas nors yra juk neisiu ir nesedesiu vonioj 2 val kol sugebesiu isideti tampona zodziu mano situacija siaubinga mama apie tokius dalykus nekalba, o paciai viska isbandyti ir nusippirkti parduotuveje tamponus nedrasu beviltiska situacija
Na labai tu čia pesimistiškai parašei, ne jau jau taip blogai?
Nors tamponų instrukcijose rašo,kad galima naudoti nturėjusioms lytinių santykių, tačiau man pačiai asmeniškai, tai nerealu....... juk neįmanoma.Na bent aš ankščiau bandžiau .(t.y.) kai dar neturėjau lytinių santykių), tai tikrai nesugebėjau įsidėti , o ir skaudėjo, tad nusprendžiau aš jų nenaudoti, nebuvo man jų ir būtinybės labai, patiko man ir paketai.
Na o šiandien nusprnedžiau nusipirkti ir pamėginti. Žinoma naudosiu tik vasarą, nes manau aktualiausia, nes norisi ir pasimaudyti ir pasideginti.
QUOTE(Ingese @ 2008 07 18, 17:17)
Šiandien kaip tik tokius nusipirkau.
Niekada nenaudojau palamai tamponų, teks pirmą kartą išmėginti. Būtent pirkau, kad vasara, kad gal teks ir pasideginti per tas dienels,tik nežinau kaip man seksis su jais.....gal man jie visiškai netiks ir nepatiks?.....
Papildyta:
Papildyta:
taip is tiesu yra labai blogai
QUOTE(baltažiedė @ 2008 07 18, 21:56)
tomute.b, neiko nesuprantu... tu turi vaikiuką, bet negali tamponų įsidėti?
man 14 metu o vaikas tai katinas
na aš tamponus naudojau kol dar neturėjau lytinių santykių ir viskas normaliai, tik reik pačius mažiausius mini pasirinkti
QUOTE(Joana1 @ 2005 07 01, 18:15)
Ką manote apie tamponus? Ar juos naudojate? Kaip manote, kurie yra patogiausi ir geriausi? Ar tamponai geriau už įklotus?
as neturiu nuomones nes nenaudoju ju..kazkada pabandziau man nepatiko ir daugiau nebenaudoju..
QUOTE(tomute.b @ 2008 07 19, 10:37)
tikrai nera taip blogai kaip tau atrodo tavo baimes akys didesnes uz visa tave nera ten nieko sudetindo, sakau nes kiekvainai buvo pirmas kartas isideti tampona nesumrantu kuri dalis tau atrodo sudetingiausia?
nezinau ar as pati savo dukrai siulysiu tamponus nuo pat pirmuju menesiniu...taciau del nekaltybes maziausiai pergyvenu..kiekvienas, masto savaip, o as manau, kad nekaltybe tai dvasine busena o ne kazkokia pleve
QUOTE(Margareta @ 2008 07 21, 00:04)
...taciau del nekaltybes maziausiai pergyvenu..kiekvienas, masto savaip, o as manau, kad nekaltybe tai dvasine busena o ne kazkokia pleve
Na aš taip pat manau, kad tikrai dvasinė,bet nesakykite mama taip jau kategoriškai...Vyrai tą vertina....
Na aš pati asmeniškai, kai dar neturėjau lytinių santykių, tai negalėjau naudoti, niekas man ten "neįlįsdavo". Keletą kartų pabandžiau ir nusispjoviau.....galvoju kam aš čia save kankinu...