Įkraunama...
Įkraunama...

Tamponai

QUOTE(GintarePonia @ 2008 07 03, 14:27)
Sveikos, mamytės, gal galite man patarti kokius dukrai tamponus arba iklotus pirkt ? Jai jau 12 m. visada pirkau tai iklotus.  ax.gif  4u.gif

labutis,jei nesunku parasyk man i el.pasta aidakurs@gmail.com,pasisnekesim ta tema ir tikrai patarsiu pcius naturaliausius ir geriausius
Atsakyti
QUOTE(aidakurs @ 2008 07 03, 15:45)
labutis,jei nesunku parasyk man i el.pasta  aidakurs@gmail.com,pasisnekesim ta tema ir tikrai patarsiu pcius naturaliausius  ir geriausius

Ačiū, tau, kad man patarsi. wub.gif 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tomute.b @ 2008 07 03, 12:52)
SVEIKI... 4u.gif

Ka manote apie o.b. Pro Comfort Silk Touch MINI tamponus paauglems? ax.gif  Man 14 metu... blush2.gif  Kiekviena vasara vaziuojame i uzsieni kur yra silta jura...  bigsmile.gif Tad noreciau pradeti juos naudoti 4u.gif  tik nelabai zinau ar jie patikimi? g.gif  Sveiki? blush2.gif  Puikiai apsaugantys? ax.gif  Ar mano amzius galima juos naudoti? g.gif  Tik nelabai zinau kur juos kisti... doh.gif  Zinau kad i maksti ax.gif  taciau kur ji randasi tai nezinau... doh.gif  blush2.gif  Prasau padekit.... 4u.gif  4u.gif
Labai aciu uz pagalba.... blush2.gif  ax.gif  4u.gif

Nejaugi niekas man taip ir nepatars ir nepasakys ka manote apie tai ka surasiau? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(tomute.b @ 2008 07 03, 12:52)
SVEIKI... 4u.gif

Ka manote apie o.b. Pro Comfort Silk Touch MINI tamponus paauglems? ax.gif  Man 14 metu... blush2.gif  Kiekviena vasara vaziuojame i uzsieni kur yra silta jura...  bigsmile.gif Tad noreciau pradeti juos naudoti 4u.gif  tik nelabai zinau ar jie patikimi? g.gif  Sveiki? blush2.gif  Puikiai apsaugantys? ax.gif  Ar mano amzius galima juos naudoti? g.gif  Tik nelabai zinau kur juos kisti... doh.gif  Zinau kad i maksti ax.gif  taciau kur ji randasi tai nezinau... doh.gif  blush2.gif  Prasau padekit.... 4u.gif  4u.gif
Labai aciu uz pagalba.... blush2.gif  ax.gif  4u.gif

dėl visų klausimų, manau, geriausiai galėtų patarti mama arba ginekologė rolleyes.gif instrukcija yra pačių tamponų dėžutėje, tačiau tokio amžiaus nežinoti kur yra makštis blush2.gif juk lytinis švietimas 5 ar 6 klasėj būna per biologiją
Atsakyti
1. Ka manote apie o.b. Pro Comfort Silk Touch MINI tamponus paauglems? ax.gif  Man 14 metu... blush2.gif 
2. Kiekviena vasara vaziuojame i uzsieni kur yra silta jura...  bigsmile.gif Tad noreciau pradeti juos naudoti 4u.gif  tik nelabai zinau ar jie patikimi? g.gif 
3. Sveiki? blush2.gif 
4. Puikiai apsaugantys? ax.gif 
5. Ar mano amzius galima juos naudoti? g.gif 
6. Tik nelabai zinau kur juos kisti... doh.gif  Zinau kad i maksti ax.gif  taciau kur ji randasi tai nezinau... doh.gif  blush2.gif  Prasau padekit.... 4u.gif  4u.gif
Labai aciu uz pagalba....

1. Manau, kad pradžiai naudoti MINI kaip tik.
2. priklauso nuo to, kokios gausios mėnesinės. Jei labai gausios, tai tokio tipo tamponai gali ir neapsaugoti. Bent jau man (na visų šitų Silk touch dar nebūdavo, bet paprasti mažiausi) buvo per maži...
3. Sveiki, jei tik keiti dažnai ir laikais higienos
4. kaip jau minėjau, dėl apsaugojimo reikia pasirinkti tinkamą jų sugeriamumo lygį ir dažnai keisti
5. Aš jau naudodavau ir dar anksčiau wink.gif
6. Kiekvienoj dėžutėj yra instrukcija. Geriausia tai nueiti į vonią - ilgam - ir pasibandyti. Įsidėjus turi nesijausti, o kaip dėtis instrukcijoj labai gerai parašyta būna (kaip atsistoti ar atsisėsti ir pan.)
Atsakyti
Namuose stengiuosi naudoti iklotus, nes noriu kuo geresnio issivalymo( kad ir kaip man su jais nepatogu schmoll.gif ), taciau studijose bei darbe visada tamponai.
Dieniniu ikloteliu stengiuosi nenaudoti, nes ginekologe minejo, bei esu skaiciusi, kad jie naikina normalia mikroorganizmu terpe makstyje ir gali sukelti uzdegimus. Buna, kad iskart ligos nepasireiskia, reikia ilgesni laika dieninius vartoti.
Atsakyti
nusipirkau kažkokius tamponus "Naturella" (su ramunėlėmis)... pirmą dieną šnd išbandžiau smile.gif
išvyniojau iš celofaniuko ir... kaip tėškė aromatas...
aišku, jis labai mielas...
bet, galvoju, ar ne per daug jo?
Atsakyti
QUOTE(baltažiedė @ 2008 07 08, 21:46)
nusipirkau kažkokius tamponus "Naturella" (su ramunėlėmis)... pirmą dieną šnd išbandžiau smile.gif
išvyniojau iš celofaniuko ir... kaip tėškė aromatas...
aišku, jis labai mielas... 
bet, galvoju, ar ne per daug jo?

as nesuprantu o kam tamponuose atomatas? g.gif nest i galva nesautu prikti kvepanciu biggrin.gif
Atsakyti
tamponai thumbup.gif bet su aplikatorium nepatinka, nes kazkaip neisistumia man jie blush2.gif
Atsakyti
Visiškai pritariu, aplikatoriai ir man atrodo atgyvena ax.gif , nors seniau kažkaip mokėjau ir tokiais naudotis. biggrin.gif Mano „sistema“ tokia: dienai – tamponai (O.B.), nakčiai – įklotai (Allways). Man pasiteisina. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ner_ko: 10 liepos 2008 - 11:41
QUOTE(GintarePonia @ 2008 07 03, 14:27)
Sveikos, mamytės, gal galite man patarti kokius dukrai tamponus arba iklotus pirkt ? Jai jau 12 m. visada pirkau tai iklotus.  ax.gif   4u.gif

Tamponai dvylikametei? blink.gif Jus juokaujate? schmoll.gif Tokiam amziui TIK iklotai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garbane: 10 liepos 2008 - 12:50
QUOTE(Margareta @ 2008 07 08, 22:16)
as nesuprantu o kam tamponuose atomatas?  g.gif nest i galva nesautu prikti kvepanciu  biggrin.gif

o tu galvoji aš žinojau, kad jie kvepiantys?
buvo akcija euro vaistinėje
Atsakyti