Įkraunama...
Įkraunama...

Tamponai

QUOTE(zzuzza @ 2008 05 28, 09:49)
tamponai -jega,tik zinau kad nelabai sveika.

o kuo jie nesveiki? naudoju jau kokius 8 ar 9 metus vien tik tamponus, neisivaizduoju kaip galima be ju doh.gif cia civilizacijos isradimas thumbup.gif ir neturiu jokiu bedu..karta turejau pienlige, bet cia normalu, kuri cia nera jos turejusi bent karta? tongue.gif

va dabar domiuosi tuo moon cup g.gif
Atsakyti
QUOTE(zzuzza @ 2008 05 28, 09:49)
tamponai -jega,tik zinau kad nelabai sveika.

nesveika, jei nekeiti pakankamai daznai.
Atsakyti
g.gif moon cup mastau.gif sudomino lens.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2008 06 04, 17:18)
o kuo jie nesveiki? naudoju jau kokius 8 ar 9 metus vien tik tamponus, neisivaizduoju kaip galima be ju  doh.gif cia civilizacijos isradimas  thumbup.gif ir neturiu jokiu bedu..karta turejau pienlige, bet cia normalu, kuri cia nera jos turejusi bent karta? tongue.gif

va dabar domiuosi tuo moon cup  g.gif

Galiu tik pritarti drinks_cheers.gif naudoju jau 10 metų ir nežadu jų išmainyti į nieką kitą lotuliukas.gif
Atsakyti
aš nežinau kaip ten kas dėl ko sveika ar ne, bet jau kokius 5 ar 6 metus naudoju tik tamponus, nes tieisog iklotų negaliu naudoti, mane jie dirgina, be to jausmas su jais viską užmuždavo, net norą keltis iš lovos, einu reguliariai pas ginekologę, ty kas pusę metų, ir tfu tfu tfu nieko blogo, manau čia XX amžiau išradimas pagerines moters gyvenimą 150 proc. thumbup.gif
kažkada seniai netikėtai užklupo tos dienos, kai buvo suplanuota kelionė i vandens atrakcionų parką, pinigėliai sumokėti, ir čia aišku labai pagelbėjo tamponai, galėjau norsmaliai mėgautis vandens pramogomis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vega_: 28 birželio 2008 - 13:47
cia priklauso nuo zmogaus, nuo tamponu pilnai neissivalo gimda, gali kenkti kai kiurioms, as irgi naudojau 8metus tampous, kol karta gydytoja patare taip daznai nenesiot, o ypac toms, kurios turi zaizdele kaklelyje, gaila, bet zaizdele butent man nuo tamponu ir atsirado sad.gif , is tos zaizdeles dariausi PAP, buvo ryskiu pakitimu, snd pasidariau biopsija, ir db laukiu ar ras kokia vezio stadija ar ne sad.gif vat tau ir tamponai, meciau juos lauk visam gyvenimui.bet sakau cia priklauso nuo moters organizmo.
Atsakyti
QUOTE(gintek @ 2008 06 28, 17:38)
cia priklauso nuo zmogaus, nuo tamponu pilnai neissivalo gimda, gali kenkti kai kiurioms, as irgi naudojau 8metus tampous, kol karta gydytoja patare taip daznai nenesiot, o ypac toms, kurios turi zaizdele kaklelyje, gaila, bet zaizdele butent man nuo tamponu ir atsirado sad.gif , is tos zaizdeles dariausi PAP, buvo ryskiu pakitimu, snd pasidariau biopsija, ir db laukiu ar ras kokia vezio stadija ar ne sad.gif vat tau ir tamponai, meciau juos lauk visam gyvenimui.bet sakau cia priklauso nuo moters organizmo.

man prieš metus ir ekoskopija darė, ir tyrimus visus gimdos kaklelio ar dar kažkokius ir skydliuakę tikrino, na žodžiu, kai nueinu sako, kad viskas gerai tai ir naudoju be baimės ax.gif bet tyriausi dėl kitų priežasčių, o kad nuo kiekvieno organizmo priklauso tai tiesa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vega_ @ 2008 06 28, 14:46)
aš nežinau kaip ten kas dėl ko sveika ar ne, bet jau kokius 5 ar 6 metus naudoju tik tamponus, nes tieisog iklotų negaliu naudoti, mane jie dirgina, be to jausmas su jais viską užmuždavo, net norą keltis iš lovos, einu reguliariai pas ginekologę, ty kas pusę metų, ir tfu tfu tfu nieko blogo, manau čia XX amžiau išradimas pagerines moters gyvenimą 150 proc.  thumbup.gif 
kažkada seniai netikėtai užklupo tos dienos, kai buvo suplanuota kelionė i vandens atrakcionų parką, pinigėliai sumokėti, ir čia aišku labai pagelbėjo tamponai, galėjau norsmaliai mėgautis vandens pramogomis lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
pritariu 100% mirksiukas.gif
tie paketai tai kažkokia kankynė, tikrai...fuj schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2005 07 02, 11:21)
Bet nerekomenduojama, nes susidaro terpe, palanki kazkokiu tai ten bakteriju vystymuisi. O ir pati as ji "jaust" pradedu...

labutis visoms,as taip pat esu pries ta siauba tamponus.Pripazinkima,kad jau daugeliui musu nuo paketu,iklotu ir tamponu,kurie yra pilni sintetikos turime problemu,darosi uzdegimai ir ivairiausios alergijos.Bet iseitis yra,nes jau i lietuva atveztas naujas ,geras ir kokybiskas produktas,neturintis analogu visame pasaulyje!!PAKETAI,IKLOTAI SU ANIJONINE JUOSTELE!!!!
Galiu pasiulyti isigyti naujiena lietuvoje,higieninius įklotus moterims su ANIJONAIS !
(plačiau apie anijonus www.google.lt)

8 svarbiausios įklotų "Love moon " gydomosios savybės

sureguliuoja spaudimą

pagerina medžiagų apykaitą

turi antibakterinį poveikį

gerina vidinę sekreciją

turi priešuždegiminį poveikį

stiprina imunitetą

naikina nemalonius kvapus
mažina nuovargį

.
1. Švelnus natūralus medvilninis paviršius
2. Unikali anijoninė juostelė
3. Sugeriamasis medvilninis sluoksnis (be sintetinių su-gėriklių)
4. Ypatinga sugerianti medžiaga skystį paverčia žele, „užrakina" jj įkloto viduje, apsaugo nuo nepageidaujamų pratekėjimų ir suteikia sausumo bei patogumo pojūtį
5. Sugeriamasis medvilninis sluoksnis
6. Orui pralaidus, drėgmę sugeriantis sluoksnis suteikia švaros pojūtį
7. Elastingas popierius-plėvelė puikiai priglunda prie kūno, yra nepastebimas ir saugo kelnaites nuo drėgmės.
įklote yra nepaprasta, keičianti savo spalvą, juostelė, kurios dėka įvertiname sugerto skysčio kiekį.

JAU ISBANDZIAU PATI,FANTASTIKA,KOMFORTAS GARANTUOTAS,TIKRAI NEBESINORI NAUDOTI JOKIO KITO SLAMSTO...... Kiekvienoje pakuotėje yra juostelė - testas, kuriuo galime pačios pasitikrinti savo makšties mikrofloros sveikatingumą prieš naudojant „Love moon" įklotus ir po ilgesnio panaudojimo.
Juostelė-testas savidiagnostikai - tai originalus užpatentuotas medicinos išradimas.
ka sudomino rasykite man aidakurs@gmail.com

Atsakyti
Sveikutės. labai reikia Jūsų patarimo ax.gif esu visiška naujokė tamponų naudojime blush2.gif vat išlekiu atostogauti ir kaip tyčia teks mmm "džiaugtis" per atostogas.. unsure.gif bet ten bus ir jūra.. gal patarsite kokius išsirinkti? paduotuvėse jų gausybė unsure.gif kokius Jūs pirmą kartą bandėt..? ax.gif
Atsakyti
SVEIKI... 4u.gif

Ka manote apie o.b. Pro Comfort Silk Touch MINI tamponus paauglems? ax.gif Man 14 metu... blush2.gif Kiekviena vasara vaziuojame i uzsieni kur yra silta jura... bigsmile.gif Tad noreciau pradeti juos naudoti 4u.gif tik nelabai zinau ar jie patikimi? g.gif Sveiki? blush2.gif Puikiai apsaugantys? ax.gif Ar mano amzius galima juos naudoti? g.gif Tik nelabai zinau kur juos kisti... doh.gif Zinau kad i maksti ax.gif taciau kur ji randasi tai nezinau... doh.gif blush2.gif Prasau padekit.... 4u.gif 4u.gif

Labai aciu uz pagalba.... blush2.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytės, gal galite man patarti kokius dukrai tamponus arba iklotus pirkt ? Jai jau 12 m. visada pirkau tai iklotus. ax.gif 4u.gif
Atsakyti