Įkraunama...
Įkraunama...

Tamponai

As tamponus naudoju gan daznai, bet visada turiu ir paketu, nes rekomenduojama, bent karta per para tamponus pakeisti paketu. Ji naudoju dazniausiai tada, kai sedziu namie, niekur eiti nereikia, kada galiu bet kada nueiti apsiprausti, nes kaip jau cia kazkas sake, vasara su pakeitais tai kosmaras! blink.gif doh.gif
Atsakyti
o as naudoju tik tampnus ir diena ir nakti, nes man iklotai fuuuu!!!!!
Atsakyti
as tik uz tamponus! thumbup.gif
Atsakyti
Kai naudojau (dabar nereikia thumbup.gif Ačiū Dievui doh.gif ),tai naudodavau ir tamponus (Tampax su aplikatoriumi),ir paketus. Turiu galvoj vienu metu,nes tokie potvyniai būdavo,kad blink.gif Jei namie sėdėdavau,tai stengdavausi būti tik su paketu,bet jei kur eidavau,tai jau reikdavo dvigubos apsaugos doh.gif Ir naktį tas pats-jei nenorėdavau paskesti pati (ir paskandinti vyro laugh.gif ),tai kamšydavausi visom priemonėm doh.gif
Atsakyti
mudvi su drauge kas menesi dekojam kazkam, kas isrado toki dalyka kaip tamponai smile.gif mes neisivaizduojam kaip be ju apsieitume. zinoma, privalumai jau isvardinti patogumas+svara. net ir menesines kazkaip greiciau pasibaigia, nebuna ten visokiu polaikiu lasnojimu.
Atsakyti
o as tik siandien isbandziau, nes ruosiuos atostogoms kur noresiu maudytis? ar maudotes?
Atsakyti
O man kazkodel su jais nejauku. Einu ir galvoju, ar nenulasejo koks laselis. Ka daryti, kad menesines isnyktu? Gal yra kokiu specialiu vaistu? :/
Atsakyti
Tamponai gerai tik vasara kaip žiauriai karštą. Ir labai išgelbėja kaip mėnesinės ateina per atostogas, kaip būni prie ežero ar pie jūros. Tai ir maudytis gali.
Atsakyti
QUOTE(iindre @ 2005 07 02, 15:53)
Tamponai gerai tik vasara kaip žiauriai karštą. Ir labai išgelbėja kaip mėnesinės ateina per atostogas, kaip būni prie ežero ar pie jūros. Tai ir maudytis gali.

Mmm...o kodel man atrodo, kad maudytis nelabai galima, as tai bijociau g.gif
Atsakyti
man tamponai labai patogu,tik kad negaliu ju naudoti... vos isidedu ir iskart siaubingai pilva skaudet pradeda..nu netinka ir viskas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2005 07 02, 15:29)
o as tik siandien isbandziau, nes ruosiuos atostogoms kur noresiu maudytis? ar maudotes?

As maudziausi baseine, nes buvau ekskursijoj, ir butent ta diena, kai turejom eiti i superini vandens atrakcionu parka, man siurprizas ir prasidejo doh.gif Tai ir maudziausi su tamponu, nieks neisbego, tik pats tamponas isbrinko laaaabai blink.gif

QUOTE(xlr @ 2005 07 02, 15:35)
O man kazkodel su jais nejauku. Einu ir galvoju, ar nenulasejo koks laselis. Ka daryti, kad menesines isnyktu? Gal yra kokiu specialiu vaistu? :/

Yra vaistu. Vyrai vadinasi. Parduodami be recepto. Bet cia laikina, po to vel reikia "vartoti". laugh.gif
Atsakyti
O as tik paketus naudoju..Jokiu tamponu ax.gif Gal ir patogu visai..Bet kazkaip vis nesiryztu 4u.gif
Atsakyti