Įkraunama...
Įkraunama...

Tamponai

Lepista Paskelbta Vakar, 20:02
  Tamponus naudoju jeigu kur nors einu iš namų, jei būnu namie paketus, o nakčiai tik taip pat paketus

as lygiai taip pat darau.jei kur einu man tamponai patogiau,o namie esant paketai smile.gif
Atsakyti
šiuos daiktus naudoju tik tada kai einu į pirtelę. visa kitą laiką naudoju tik paketus. Nelabai man jie patinka. schmoll.gif
Atsakyti
O diva arba moon cup'u nebandet? Gal geriau, nei tamponai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(meumeuke @ 2008 04 09, 23:30)
O diva arba moon cup'u nebandet? Gal geriau, nei tamponai?  unsure.gif

Ir man būtų įdomu išgirsti atsiliepimus tų, kurios naudoja mooncup'us: ar patogu? ar patikima ir pan.
Parašykit, prašom, kas naudojat g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2008 04 10, 20:39)
Ir man būtų įdomu išgirsti atsiliepimus tų, kurios naudoja mooncup'us: ar patogu? ar patikima ir pan.
Parašykit, prašom, kas naudojat g.gif

O kas tai yra mooncup'us: blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Nari @ 2008 04 20, 13:24)
O kas tai yra mooncup'us: blush2.gif ?

http://www.sveikipro...d...11&id=17613
Atsakyti
QUOTE(meumeuke @ 2008 04 20, 16:20)

visai idomus dalykas.tik nelabai isivaizduoju kaip ten viska nupilinet ir isplaut jei esu ne namie g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
O as naudoju tik tamponus, labai retai kada deduosi paketa... su juo jauciuos nelabai gerai.. tamponai- patogiausia priemone tiek dienai tiek nakciai, negaliu pasakyt nei vieno neigiamo dalyko apie juos. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Esu jauna ir žalia, praktiškai visada naudoju hig. paketus. Bet taip nutiko, kad savaitgalį teks apsilankyti akvapake, o man turėtų būto pirma mėnesinių diena(žinoma, jei nenusites, kas mane nudžiugintų rolleyes.gif ), Taigi, turėsiu 4 val. vandens pramogų ir išsitraukiau tamponus... Patarkite, kiek laiko jį laikyti, kad nepravarvėčiau, mirčiau iš gėdos prieš tam tikrus žmones doh.gif Riba nustatoma 6-8 val, bet kažkaip neįtikima g.gif
Atsakyti
QUOTE(Langučiai @ 2008 05 27, 22:43)
Sveikos smile.gif
Esu jauna ir žalia, praktiškai visada naudoju hig. paketus. Bet  taip nutiko, kad savaitgalį teks apsilankyti akvapake, o man turėtų būto pirma mėnesinių diena(žinoma, jei nenusites, kas mane nudžiugintų rolleyes.gif ), Taigi, turėsiu 4 val. vandens pramogų ir išsitraukiau tamponus... Patarkite, kiek laiko jį laikyti, kad nepravarvėčiau, mirčiau iš gėdos prieš tam tikrus žmones doh.gif Riba nustatoma 6-8 val, bet kažkaip neįtikima g.gif

na, manau, jog neturėtų pratekėti, pati naudoju tik tamponus. Tik jei bus pirma mėnesinių diena, patarčiau naudoti didesnius. wink.gif
Atsakyti
tamponai -jega,tik zinau kad nelabai sveika.
Atsakyti
QUOTE(zzuzza @ 2008 05 28, 09:49)
tamponai -jega,tik zinau kad nelabai sveika.

Pritariu as irgi megstu tamponus,patogu biggrin.gif
Atsakyti