Įkraunama...
Įkraunama...

Tamponai

manir kazkaip daug patogiau su tamponu nes nei prabega nei ka... rolleyes.gif
Atsakyti
as tai visgi iklotus geriau renkuosi ax.gif
tuo labiau, kad yra tokiu plonyciu siais laikais, kad net nesijaucia thumbup.gif
Atsakyti
Ir aš renkuosi įklotus ir paketus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kubilina: 03 kovo 2008 - 20:29
Tamponus naudoju tik extra atvejais smile.gif o siaip visada įklotus thumbup.gif
Atsakyti
Aš tik už įklotus ir paketus smile.gif Tamponai- man kaip svetimkūnis, bijau toksinio šoko sindromo, be to, man asmeniškai geriau kai susivoki jog viskas išbėga lauk, o ne susigeria į tamponą tūnantį viduje blush2.gif
Atsakyti
As tamponus renkuosi tik vasara maudyniu metu, o siaip - tik iklotus ir paketus. Kiek zinau, tamponai nelabai sveika, tai ir nepiktnaudziauju.
Atsakyti
QUOTE(Liepa10 @ 2008 03 29, 18:08)
As tamponus renkuosi tik vasara maudyniu metu,  o siaip - tik iklotus ir paketus.
drinks_cheers.gif Aš lygiai taip pat. Naudoju tamponus tik tuomet, kai reikia maudytis 'tomis' dienomis mirksiukas.gif Man patys geriausi - ob pro comfort thumbup.gif Bandžiau ir tampax su aplikatoriumi, bet man nepatiko...
Atsakyti
Tik tamponai, iklotai krastutinias atvejais cool.gif Negaliu pakest, kai tarp koju kazkas ijkita doh.gif
Atsakyti
Jau daug metų naudoju tik tamponus. Jaučiuosi daug švariau nei su paketais ax.gif
Atsakyti
Pirmenybe tamponams, jauciuosi daug svaresne, o ir judeti kazkaip patogiau smile.gif Vis delto nakciai geriau jausiuosi su paketais, ar iklotais smile.gif
Atsakyti
aš neįsivaizduoju gyvenimo be tamponų rolleyes.gif nepakenčiu to jausmo, kad kažkas teka doh.gif
Atsakyti
Tamponus naudoju jeigu kur nors einu iš namų, jei būnu namie paketus, o nakčiai tik taip pat paketus rolleyes.gif
Atsakyti