O as su aplikatorium nemoku, man geriau be jo. Siaip tamponu nenaudoju, tik vasara labai patogu, maudytis galima
QUOTE(nintuke @ 2008 02 26, 12:17)
O as su aplikatorium nemoku, man geriau be jo. Siaip tamponu nenaudoju, tik vasara labai patogu, maudytis galima
Nesuprantu, ko ten galima nemoket. Juk tas pats, tik, kad lengviau lenda.
o gal galit pasakyt, ar tamponai gali buti kenksmingi, jei turi cista?
QUOTE(light_breeze @ 2008 02 26, 20:27)
o gal galit pasakyt, ar tamponai gali buti kenksmingi, jei turi cista?
nemanu .bent jau esant GK zaizdelems ju nerekomenduoja
gal tiesiog pas gydytoja pasiklausk,nors kai kurios apskritai yra nusistaciusios pries juos
Vasara prie juros atradau sau tamponus - labai dziaugiausi, nes tuo metu tokios apsaugos labiausiai reikejo.
Patiko tas jausmas, kad jautiesi sausa, uztikrinta ir galvos sukt nereikia, zodziu viskas super - taip ir tapo jie mano istikimais draugais tomis dienomis...
Tik va dabar atsirado pienlige ir kaip issiaiskinau, butent del ju Tex vel grizt prie sparnuotoju menesienu palydovu..
Patiko tas jausmas, kad jautiesi sausa, uztikrinta ir galvos sukt nereikia, zodziu viskas super - taip ir tapo jie mano istikimais draugais tomis dienomis...
Tik va dabar atsirado pienlige ir kaip issiaiskinau, butent del ju Tex vel grizt prie sparnuotoju menesienu palydovu..
Na, nezinau nezinau, nezavi manes tie dalykeliai, naudoju tik tada kai neisvengiama - vasara maudantis juroje ar ezere ir turbut viskas. Kai nusipirkau pries pora metu pakuote, tai dar iki siol turiu. Man viskas turi laisvai isbegti;)
Man lygiai taip, kaip Drakonita apibudino. Stovi pakuote po kelis metus.
QUOTE(xskix @ 2008 02 23, 14:16)
pažiūrėkit ką radau, gal susidomėsit
http://www.sveikipro...d...11&id=17613
tikrai geriau nei tamponai ir be jokios chemijos.
Ką manot?
http://www.sveikipro...d...11&id=17613
tikrai geriau nei tamponai ir be jokios chemijos.
Ką manot?
na sita daikta nusipirkau, gerai tuo, kad niekas nesunta, bet man vis vien prateka, nieko negaliu padaryti. grr, kodel taip??
QUOTE(basa_koja @ 2008 02 28, 23:13)
na sita daikta nusipirkau, gerai tuo, kad niekas nesunta, bet man vis vien prateka, nieko negaliu padaryti. grr, kodel taip??
gal dydis ne tas? ten 2 yra - vienas gimdžiusiai ir vyresnei, kitas jaunesnei. Arba gal ne visai gerai įsidedi
QUOTE(almante @ 2008 02 20, 21:30)
libresse
Pritariu, mat taip pat patys geriausi
QUOTE(Kotita @ 2008 02 24, 20:54)
Noreciau pradeti naudoti tamponus, bet psichologiskai negaliu prisiversti isideti jo manau reiktu nusipirkti su aplikatoriumi, gal tai bent kiek pagelbetu...
Patarciau geriau nepradeti, nes po to negali "atsikratyti"
Patarciau geriau nepradeti, nes po to negali "atsikratyti"
[/quote]
Aij cia karta paragaves negali sustot? na bet norisi, nes manau, kad kai kuriose situacijose jie daug patogesni nei paketai
as be tamponu niekur,dabar kai nebegeriu kontraceptiniu po truputi normalizuojasi menesines tai sergu belekiek.tai jai nebutu tamponu buciau visa prabegus