Įkraunama...
Įkraunama...

Tamponai

pažiūrėkit ką radau, gal susidomėsit rolleyes.gif
http://www.sveikipro...d...11&id=17613
tikrai geriau nei tamponai ir be jokios chemijos.
Ką manot?
Atsakyti
as tik uz tamponus thumbup.gif .vien del patogumo ir jaukumo.o nakty pvz as atsikeliu viena karta ir pasikeiciu,tad ne nemegstu paketu.tikrai fuuu kai ten prakaituoja,bega,sunta ir pn(ypac vasara) doh.gif
Papildyta:
QUOTE(xskix @ 2008 02 23, 12:16)
pažiūrėkit ką radau, gal susidomėsit  rolleyes.gif
http://www.sveikipro...d...11&id=17613
tikrai geriau nei tamponai ir be jokios chemijos.
Ką manot?

ir ka ji i save reikia isikisti?tikrai nesupratau kaip ji naudoti doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijos mama @ 2008 02 23, 16:38)
ir ka ji i save reikia isikisti?tikrai nesupratau kaip ji naudoti doh.gif  doh.gif

vertimas pažodžiui, na bet esme vis tiek aiški smile.gif

Teisingai įdėtas, Mooncup yra tiek patogus, kad jūs užmiršite, kad jis egzistuoja. Jis gali paimti mažą praktiką pirmiausia, kadangi jūs turite surasti kampą ir padėtį, kuri yra teisinga jums. Kai tik jūs patobulinote jį, jūs būsite nustebintas tuo, kaip paprastas Mooncup turi panaudoti. Jūs turėsite ištuštinti, skalauti ar šluostyti ir iš naujo įdėti jūsų Mooncup kas keturias valandas priklausomai nuo jūsų srovės. Skystis lieka puodelyje, ir procesas nėra purvinas ar nepatogus. Mooncup gali saugiai būti panaudotas per naktį ir yra didelis visam sportui, plaukdamas ir važiuodamas.
Atsakyti
QUOTE(vicule @ 2008 02 20, 22:39)
kad ir nerekomendavo ginekologe bet karts nuo karto panaudoju ir tamponus  ax.gif , bet niekada nepastebejau kas begtu kazkoks juodas kraujas  unsure.gif
tik va,su tamponais mmm budavo trumpesnes,arba bent jau man taip atrodydavo  g.gif

as irgi ta pastebejau,kad mmm buna trumpesnes naudojant tamponus mirksiukas.gif .Siaip tai as tik nakciai naudoju paketus,nes man taip patogiau.Be tamponu net neisivaizduoju kaip galima issiversti,o ipatingai vasara,kai buna karsta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Šalta @ 2008 02 23, 16:52)
vertimas pažodžiui, na bet esme vis tiek aiški  smile.gif

Teisingai įdėtas, Mooncup yra tiek patogus, kad jūs užmiršite, kad jis egzistuoja. Jis gali paimti mažą praktiką pirmiausia, kadangi jūs turite surasti kampą ir padėtį, kuri yra teisinga jums. Kai tik jūs patobulinote jį, jūs būsite nustebintas tuo, kaip paprastas Mooncup turi panaudoti. Jūs turėsite ištuštinti, skalauti ar šluostyti ir iš naujo įdėti jūsų Mooncup kas keturias valandas priklausomai nuo jūsų srovės. Skystis lieka puodelyje, ir procesas nėra purvinas ar nepatogus. Mooncup gali saugiai būti panaudotas per naktį ir yra didelis visam sportui, plaukdamas ir važiuodamas.

o man tai vistiek kažkaip nehigieniškai atrodo, procesas nėra purvinas ir nepatogu, bet reikia plauti, džiovinti, o tamponus tiesiog panaudoji ir išmeti g.gif
daug higieniškiau atrodo tamponų naudojimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smikyte @ 2008 02 24, 17:39)
as irgi ta pastebejau,kad mmm buna trumpesnes naudojant tamponus mirksiukas.gif .Siaip tai as tik nakciai naudoju paketus,nes man taip patogiau.Be tamponu net neisivaizduoju kaip galima issiversti,o ipatingai vasara,kai buna karsta rolleyes.gif

as pastebejau kad kai isidedu tampona kad ir pacia gausiausia diena, kraujo buna labai nedaug ir keiciu kad tik keisti, nors ir nedaug prisigeres, o tik grizus is miesto isidedu paketa ir pradeda pilti daug, negi taip but gali? doh.gif ir visuomet taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smikyte @ 2008 02 24, 16:39)

Kaip tau gaunasi nakti su paketais miegot? g.gif
Kiek prisimenu "mergaitiska" amziu, kai tamponu nenorejau naudoti, kad nekalta islikciau biggrin.gif, taip bemieges naktys pries akis... ir prasibudimas patikrinti...ar jau "pridirbau" ant paklodes. Nes miegu daugiausia ant nugaros.
Atsakyti
Noreciau pradeti naudoti tamponus, bet psichologiskai negaliu prisiversti isideti jo verysad.gif manau reiktu nusipirkti su aplikatoriumi, gal tai bent kiek pagelbetu... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2008 02 24, 17:44)
o man tai vistiek kažkaip nehigieniškai atrodo, procesas nėra purvinas ir nepatogu, bet reikia plauti, džiovinti, o tamponus tiesiog panaudoji ir išmeti  g.gif
daug higieniškiau atrodo tamponų naudojimas  smile.gif

pritariu, plovimas, džiovinimas blink.gif nemanau kad labai jau higieniška
Atsakyti
QUOTE(Kotita @ 2008 02 24, 18:54)
Noreciau pradeti naudoti tamponus, bet psichologiskai negaliu prisiversti isideti jo  verysad.gif  manau reiktu nusipirkti su aplikatoriumi, gal tai bent kiek pagelbetu...  unsure.gif

kol dar nesi įgudusi, tikrai patarčiau nusipirkti su aplikatorium, žymiai lengviau įstumti... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šalta @ 2008 02 24, 19:55)
pritariu, plovimas, džiovinimas  blink.gif  nemanau kad labai jau higieniška

man tai normaliai kažkaip ax.gif bent jau galiu žinot, kad jį ištraukčiau visą, nes man tamponai šiek tiek baisu, kad gali koks vatos gabalas ten likti ir sukelti uždegimą. Kažkur skaičiau, kad viena panelė nuėjo pas ginekologę dėl išskyrų ir nemalonaus kvapo, tai gyd. ištraukė pusę tampono blink.gif mėnesinės buvo pries 10d. pasibaigusios...
Na, kai prasidės mm gal reikės pabandyti, bet tikiuosi, kad dar negreit tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2008 02 25, 00:35)
kol dar nesi įgudusi, tikrai patarčiau nusipirkti su aplikatorium, žymiai lengviau įstumti...  4u.gif

pradzioje su aplikatoriumi tikrai lengviau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vicule: 24 vasario 2008 - 23:13