Įkraunama...
Įkraunama...

Tamponai

QUOTE(astiti @ 2008 02 20, 12:10)
as ir neisivaizduoju kaip be olwaisu...maniske nerokendavo naudoti pacius paprasciausius pvz.kaip bella, libres  g.gif bet kad as pripratus prie olwaisu, tai sunku bus atsisakyti verysad.gif

o as naudoju libres'us ruzavam pakelyje ir visai nieko ax.gif o stai bela tai man visai kazkokie baisus atrodo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vicule @ 2008 02 20, 12:53)
o as naudoju libres'us ruzavam pakelyje ir visai nieko  ax.gif  o stai bela tai man visai kazkokie baisus atrodo  schmoll.gif

man ir tie bella kazkokia tragedija. bet teks pasikeisti, susirasti kitokius, nes bijau kokia zaraza pasigauti...nes pastoviai po sirgimu, man ten raudona, paniesti ir t.t. ginek.sake kad nuo olwaisu. verysad.gif
Atsakyti
Anksciau naudojau tamponus, bet dabar ju vengiu unsure.gif
Kalbejau su savo ginekologe ji yra pries tamponus, mane nuteike pries juos ax.gif
Beto sake, kad tos kurios naudojasi tamponus, joms per kitas menesines bėga juodas t.y. senas kraujas
Atsakyti
Man tamponai nepatinka, tiesiog nepatogiai jaučiuosi, bet kartais tenka pasinaudoti. o šiaip dažniausiai naudoju Libresse paketus.
Atsakyti
QUOTE(Pirania @ 2008 02 20, 19:07)
Man tamponai nepatinka, tiesiog nepatogiai jaučiuosi, bet kartais tenka pasinaudoti. o šiaip dažniausiai naudoju Libresse paketus.

libresse thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(išprotėjus @ 2008 02 20, 20:58)
Anksciau naudojau tamponus, bet dabar ju vengiu  unsure.gif
Kalbejau su savo ginekologe ji yra pries tamponus, mane nuteike pries juos  ax.gif
Beto sake, kad tos kurios naudojasi tamponus, joms per kitas menesines bėga juodas t.y. senas kraujas

kad ir nerekomendavo ginekologe bet karts nuo karto panaudoju ir tamponus ax.gif , bet niekada nepastebejau kas begtu kazkoks juodas kraujas unsure.gif
tik va,su tamponais mmm budavo trumpesnes,arba bent jau man taip atrodydavo g.gif
Atsakyti
Del juodo kraujo, kaip tik toki atveji atsimenu... nezinojau, aciu.
Atsakyti
QUOTE(ZaZ @ 2008 02 20, 23:39)
Del juodo kraujo, kaip tik toki atveji atsimenu... nezinojau, aciu.

Gal tas juodas kraujas atsiranda toms, kurios iki paskutines akimirkos su tamponais pravaiksto, o jei naudoji tik tom dienom, kada mmm gausiausios, o likusias dienas buni su paketais, tai ten dar speja issivalyti, manau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mind @ 2008 02 21, 08:36)
Gal tas juodas kraujas atsiranda toms, kurios iki paskutines akimirkos su tamponais pravaiksto, o jei naudoji tik tom dienom, kada mmm gausiausios, o likusias dienas buni su paketais, tai ten dar speja issivalyti, manau... g.gif

Del savo juodo kraujo, pas mane truputi kitaip buvo. As tamponus nesioju tik extra atvejais ir nakti, tai pas mane buvo toks aplinkybiu susiklostymas, kad negalejau pasikeisti to tampono gal kokias 8 val... doh.gif , kai pagaliau isidejau paketa, tai nemalonu buvo matyti toki tamsu krauja. Tiesiog tikiuosi, kad daugiau tokiu aplinkybiu nebus.

O del tokios situacijos, kad dar per kitas menesines kraujas juodas begtu - kazkaip nelabai tikiu, nes organizmas normaliai turetu issivalyti per visa cikla, neturetu kur laikyti iki kitu menesiniu seno kraujo.
Atsakyti
QUOTE(ZaZ @ 2008 02 21, 10:51)
O del tokios situacijos, kad dar per kitas menesines kraujas juodas begtu - kazkaip nelabai tikiu, nes organizmas normaliai turetu issivalyti per visa cikla, neturetu kur laikyti iki kitu menesiniu seno kraujo.

Ir as taip manau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tamponus naudoju tik tuo atveju, kai sportuoju, dėl patogumo, bet šiaip aš už paketus, naudoju always smile.gif
Atsakyti
Mano ginekologe liepe jokiu budu ju nenaudoti, nes visokiu ginekologiniu bedu galima sulaukti doh.gif

Nors pliaze jie ir patogu visai...
Atsakyti